Şimdi Ara

Poster Yazıcı Önerisi(Canon ix6850 ile yaşadığım sorunlar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar ;


    8 adet Canon ix6850 makinem var. (bitmeyen kartuş sistemi takılı-farklı firmalardan alınmış.)


    Günde ortalama 400-500 adet 10x15 ve 15-20 adet A3 poster baskısı alıyorum.


    Profesyonel olarak başlamadığım bu işte yoğun sipariş almaya ve ticari olarak yapmaya başladım.İlk tanıştığım makine Canon ix6850 ve baskı işindeki 5.ayım. Her makine bana 1 ay dayansa razıyım.


    Fakat makineler en fazla 1.haftanın sonunda leke bırakma sorunu yapıyor.Ve hiçbir şekilde sorun çözülmüyor.Yetkili servisler her gitmeye 400-500 tl temizlik parası alıyor.Ya aynı gün yeniden leke bırakıyor ya 3-4 gün sonra leke bırakmaya başlıyor.(ufak siyah leke veya çizikler.)


    Bir makineyi günde 7-8 saat durmadan çalıştırıyoruz.

    Bize 7-8 saat durmadan çalıştığında dahil hiçbir şekilde ; leke başta olmak üzere sorun vermeyecek masaüstü A3 poster yazıcısı öneriniz var mıdır ?


    Teşekkürler..








  • Merhaba hocam, konuyu hortlatıyorum ama ne yaptınız acaba? Ben de geçen ay canon pixma ix6850 aldım ve orjinal kartuşlar ile 2 set bitirdikten sonra kolay dolum kartuş sistemine geçtim ve mürekkep denemesi yapıyorum. Mürekkep olarak önerdiğiniz bir marka var mı? bu yazıcıyla ilgili önerebileceğiniz bişeyler varsa duymak isterim benim için çok değerli bilgiler. Saygılar.

  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.