Şimdi Ara

post kasmak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • asd
    Eğer 9 canlı olsaydın bile..En fazla 8 kez kaçabilirdin ölümden..Bil ki 7 düvele sultan olsan dahi..Yerin 6 mekan olacaktır sana..En fazla 5 metre kumaş götürebileceksin..Kapatacaksın 4 açsanda gözlerini..Bu dünya 3 günlük ..Azrail'in önünde 2 kat olup yalvarsan nafile..Ecel geldiğinde 1 gün öleceksin..İşte o an herşey 0 dan başlayacak.
  • Sonradan bayağı telefon değiştirdin heralde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • chtsydn kullanıcısına yanıt
    mesaj sayım nasıl bu kadar arttı ben de analmadım

telefon pek değiştirmedim de, bi ara şirket S3 vermişti, S3 o zamanlar forumda en çok korunan telefondu, kimse toz kondurmuyodu, S3'ün en kadar boktan bi telefon olduğunu görünce milletle çok kavga etmiştim. sanırım o ara çok mesaj yazmış olmalıyım.

onun dışında, konu dışından başka bölümlere ne mesaj attım da mesaj sayım arttı hatırlamıyorum.

telefona gelince, şu anda 500TL lık general mobile galaksi kullanıyorum, iki buçuk yıldır bunu kullanıyorum. bundan önce şirketin verdiği S3 ü kullanmıştım. yeni telefon almayı düşünmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

mesaj sayım nasıl bu kadar arttı ben de analmadım

telefon pek değiştirmedim de, bi ara şirket S3 vermişti, S3 o zamanlar forumda en çok korunan telefondu, kimse toz kondurmuyodu, S3'ün en kadar boktan bi telefon olduğunu görünce milletle çok kavga etmiştim. sanırım o ara çok mesaj yazmış olmalıyım.

onun dışında, konu dışından başka bölümlere ne mesaj attım da mesaj sayım arttı hatırlamıyorum.

telefona gelince, şu anda 500TL lık general mobile galaksi kullanıyorum, iki buçuk yıldır bunu kullanıyorum. bundan önce şirketin verdiği S3 ü kullanmıştım. yeni telefon almayı düşünmüyorum

anlamadim olacak o, oyle olsa duramazdin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• _____________________________
    Bir sorunu çözmenin en iyi yolu nedenini yok etmektir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.