Şimdi Ara

Possession 1981 korkmak istiyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tür : Dram / Korku / Gerilim

Yönetmen :Andrzej Żuławski

Senaryo :Andrzej Zulawski, Frederic Tuten

Konusu: 80’li yılların başında Batı Almanya’da geçen öyküde, ayrılmanın eşiğine gelmiş Mark ve Anna’nın yaşadıkları anlatılır. Mark’tan ayrılmak isteyen Anna, neden olarak eşine geçerli bir neden sunamaz. Başka bir adam olduğunu düşünen Mark, olayı araştırır. Anna’nın sevgilisine ulaşan Mark, onun da karısından uzun süredir haber alamadığını ve Anna’nın garip davanışlarının nedenini bilmediğini söyler. Karısının peşine düşen Mark’ın olayın daha ciddi, karanlık ve doğaüstü boyutlarda olduğunu öğrenmesi pek uzun sürmeyecektir.

Andrzej Zulawski'nin fantastik, korkutucu ve sürreal öğelerle anlattığı Possession, gösterildiği dönem bazı ülkelerde yasaklanmış, bazılarında ise sansüre uğramıştı.

izliyen varmı filmi dh ahalisi hayatımda gördüğüm en korkunç oyunculuktu ne filmdi bea. bu filmi gece karanlıkta son ses izliyebilecek varmı aranızda çok tehlikeli önermem ne exorcist ne 6ıncı his ne evil dead. bu film bi başka bişey kadının bi performansı var offff fena tırstım.

hani korkmak istiyenler oluyorya forumda film arıyorlar işte onlara tavsiyemdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helloween -- 27 Kasım 2010; 19:18:17 >

• Konusuna bakınca korkunç birşey göremedim. Zoekenler mi etkili?
  • bu film pc de duruyodu bi açıyım dedim ortasından nedir ne değildir diye çünkü 2 saatide geçikti sanırım süresi ve kesinlikle izlemeyecektim neyse kadının evinde birisi vardı elindeki bi nesneyle adamın kafasına vuruyodu sanırım hayal meyal hatırlıyorum o sahne çok amatörce gelmişti bana kapattım direk
  • işte öyle filmmi izlenir hiç... yarısında baktın kapattın aa ayıp. geceleyin yüksek seste sen bu filmi izle baştan sona. kadın ruh hastası.. .şimdi spoiler vermiyeyim ama çok korkutucu bi oyunculuk sergilemiş. en korkutucu psikolojik filmler arasında her top 5'de yer alıyor bu film. tavsiye ederim...
  • Merak ettim bir ara izleyeyim ayrıca Sam Neill'da var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.