Şimdi Ara

Position Exchange Fırsatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Proje BSC ağında faaliyet gösteren bir DEX. Geçen ay faaliyete geçti. CertiK Audit raporu var. Geçen haftalarda Binance Smart Chain'in resmi telegram grubunda AMA(Soru-cevap) etkinliği yapıldı.

    Proje oldukça hoş. Biswap'ı bilenler varsa onun gibi bir fırsat söz konusu.

    Tokenomics kısmına geçecek olursak POSI tokenin maks arz 100m, total supply 12m'ye yakın şuan. Sirkülasyon 6m civarı. Bu yönden bakınca çok büyük bir fırsat gibi duruyor. Biswap tokeni BSW'nin maks arz 700m, sirkülasyon 100m'ye yakın.

    Platform şuan hacim yaratmak için kendi tokenlerine odaklanmış durumda. POSI-BUSD, POSI-BNB farmları var. APR'ler 700-800 civarlarında. Çok güzel bir NFT staking sistemi var. POSI'lerinizi NFT kartı yapıyorsunuz. Bu NFT kartları şansa göre POSI kazma gücünüzü arttırıyor. NFT stake pool'un da her 7 günde bir APR'si arttırılıyor. Ancak bunun dezavantajı 25-45 gün arasında kartı bozduramamanız. Yakın zamanda, aşağı yukarı 15-20 gün sonra Derrivates platformu açılacak. Yani türev platformu. Burada kaldıraçlı işlem yapabileceğiz. Yarın da NFT kartlarını almak isteyen üyelere satabileceğimiz bir marketplace açılacak.

    Büyük borsalarda listelenmesi de an meselesi. DEX işinden biraz anlayan biri buradaki potansiyeli görecektir. Poocoin'den chartına bakarsanız istikrarlı artışını görebilirsiniz.


    Daha detaylı bilgiler ve sorular için özelden mesaj atabilirsiniz. Sizden ricam, cüzdanınızı bağlarken benim referans linkimi kullanmanız. Ama yapmazsanız da canınız sağolsun.


    Link:

    Position Exchange Fırsatıapp.position.exchange
    Position Exchange
    https://app.position.exchange/?ref=85672072


    Position Exchange Fırsatı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ragedor -- 5 Eylül 2021; 0:11:37 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.