Şimdi Ara

Poşetten son YOĞURT KABI, CİPS KABI, İÇECEK KUTULARINDAN DA EKSTRA ÜCRET ALINACAK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
8.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bak bu olmadi iste. Yogurt kabina dokunmayacaklardi... Coook buyuk hata yaptilar, kendi bindikleri dali kestiler...

Yogurt kabi ev hanimlarinin, annelerin kirmizi cizgisidir.
    Yogurt kabi milli degerimizdir.
    Mutfak bangosunun altinda,raflarda bos yogurt kabi olmayan ev yoktur. Varsa da FETO'cudur.
    Yogurt, yogurt kabi icin alinan bir urundur.

Sen bunu parali yaparsan kendi kendini bitirmis olursun.

Gecmis olsun, ok yaydan cikti artik.
  • Vur reis düşmanlar inlesin.
  • Alacak para kalmayıncada canımızımı alacaklar artık merak ediyorum,

Osurduguna para bu ne abi ya.
  • Para alacak kaynak kalmadı her şeye vergi artık ota boka vergi koymak zorundalar.

Bu ülke halkının kazandığı paraya göz dikip haraca bağladığı vergiler ile yaşamına devam ettiriyor yoksa çoktan çökmüştü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VolkanCOO

Halkı sokağa dökecekler en sonunda.
    Aman diyim böyle mesaj atma, içeri alırlar

Otur şükret

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zikin ulan zikin

bu millete müstehakdır..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpinalTap

Olay en son market arabalarına taksimetre takmayla sonuçlanacak bence.

Zaten 1 liran yoksa araba da vermiyor bazı marketler
  • para lazim dtacak birsey kalmadi yalanladilar ama tepki ölcmek icindir sonrasinda gelebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehşetengiz -- 10 Mayıs 2019; 18:25:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alsınlar fakat bizde boş ambalajları geri görütüp depozito almalıyız bu durumda..verecekler mi?...
  • Donumuda çal diyecektim bi baktım altımda don yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yahu iyide halk zaten kabı için ücret ödüyor. Poset, kap falan bunlar maliyeti, maliyete biraz daha koyup kâr elde ediyor saticilar. Simdi bu ne demek oluyor, ekstradan 1tl 2tl daha mi fazla verecegiz yani adamlarin kâr ı mi artacak durduk yere? Hem ben ambalajsiz yogurt, cips mips almak istiyorum cevreye zarar vermemek istiyorum, ee nasil alacam açık yogurt mu var eskisi gibi öyle seyler mi gelecek. Gelecekse eyvallah ama bu sekilde olacaksa buyuk sacmalik

• Yıllardır Avrupa da Litrelik ve üzeri Pet şişe cola vb içeceklerin şişeleri depozitoludur.
    10 cent filan.
    Böyle uygulama olsa anlarım da, Yoğurt ve Cips vb olmazsa olmaz gıda ambalajından ücret nedir.

• Poşetten son YOĞURT KABI, CİPS KABI, İÇECEK KUTULARINDAN DA EKSTRA ÜCRET ALINACAK
  • Poşetten son YOĞURT KABI, CİPS KABI, İÇECEK KUTULARINDAN DA EKSTRA ÜCRET ALINACAK
  • yahu zaten satarken adam bu ambalaj maliyetini üstüne koyupta satıyor. iki keremi para vercez ambalaja

• Haber yalanlandı yanlış bilmiyorsam.

• Yoğurdu, cipsi alıyorsun zaten poşete koyuyorsun. Poşetten para alıyorlar, birde cips ve yoğurdun kabı için para ödeyecekse bu vatandaş yazıktır.
    Cılkını çıkarttılar.

• Ülkesini seven ve sevmeyenler için turnosol gibi konu olmuş , hep eleştiri , hep eleştiri.
    Sanki paralar havaya gidiyor daha yeni Çamlıca camisi yapıldı 100 milyon dolara.
    Yarım kilo yoğurt alacak paranız var devlete 20 kuruş vermeye eriniyorsunuz.
    Bu ülke uğruna can verenlerden utanın.Aslında en mantıklısı bu ürünlere ötv getirilmesi.
    Bira içen bir tanede devlete alıyorsa , Yoğurt alanda bir tane devlete alsın.
    Mutlu musunuz geziciler ?
  • Çılgın iktidar veriyor ayarı.

Mutlumusunuz gundiler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.