Şimdi Ara

POŞET 30 KURUŞ OLDU... HEM POŞETE PARA VERECEĞİM HEM DE FİRMALARIN REKLAMINI YAPACAĞIM... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
3
Favori
30.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
440 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok istiyorsan alışveriş yapmazsın tepkini bu şekilde belirtirsin olur biter. Kasiyerden hıncınızı çıkarmayın. Zaten adamlar sürekli ayakta 3 kuruş maaşa çalışıyorlar. birde sizin gerizekalılığınızla uğraşmasınlar...
    iş poşetlerlere gelince, Firma logosu kaldırılmalı bencede...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mayhoş

Bu mesaj silindi.
    Meclisde yap bu eylemini veya Anıtkabir'de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işten hiç bir taraf memnun değil mesela ben market işletmecisiyim bu işte en karlı olan sözde benim ama birde benden dinleyin. 1. Bu karardan önce halk ekmek için her ay 10 kilo bedava poşet alırdık, şimdi bu poşetleri vermez iken üstüne üstelik her bir tanesini 25 kuruştan gönderiyorlar alta resmini ekleyeceğim. 2. olarak müşterim alışveriş yapıp ödemeye gelince poşetten para alacak mısın diyor bizim için velinimet olan müşteriye tabi ki alacağız demek pek mümkün olmuyor, birde poşet adı altında fiş kesmek zorunda kalıyoruz ödemesi nasıl olacak bilmiyorum ama her poşet için belediyeye 15 kuruş çevre vergisi verilecekmiş birde bunu verirsek tam s*çtık. Bu durumda poşete para vermişken birde vergi adı altında ödeyeceğiz ne yapalım bilmiyorum iki arada bir derede kaldık.

POŞET 30 KURUŞ OLDU... HEM POŞETE PARA VERECEĞİM HEM DE FİRMALARIN REKLAMINI YAPACAĞIM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musty28 -- 3 Ocak 2019; 11:53:51 >

• Surfer Rosa S kullanıcısına yanıt
    Boş lafın âlâsını,lakırdıyı siz yapmışsınız.Kimsenin her hangi bir çalışana bu şekilde kötü davranmaya hakkı yok.O kasiyer çıkar başka kasiyer gelir ne demek?İş değiştirmek basit mi o kadar? Bir firmada çalışanların sürekli değişmesi müşterilerin aldığı hizmetin kalitesini bile düşürür.
    Ayrıca poşetlerin paralı olmasını firmalar belirlemiyor burada tepki gosterilecek mercii özel firmalar değil devlettir.
    Çünkü bunu firmalar özelinde değil devlet Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Avrupa Birliği mevzuatına uyum çalışmaları kapsamında hazırlanan Ambalaj Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğine istinaden kanun çıkarıldı.
    Poşetin paralı olmasına bende karşıyım AB'ye uyum icin poşetten evvel daha da önemli konular var.
    Sizin yaptığınız 10-11 saat calisan sadece kasada değil aynı zamanda marketin içini silmekten,mal çekmeye gece 1-2 ye kadar mal saymaktan broşür dağıtmaya kadar bir sürü işi varken birde müşterinin biri çıkıyor dalga geçercesine alışverisinden sonra 100 lira çıkarıp 25 kuruşluk poşet alacak :) :)
    Yaptiginiz hareket tepkinizi değil karakterinizi ortaya koyar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Musty28 M kullanıcısına yanıt
    Burada kazanan devlet oluyor tamam büyük marketler bu olayı bir nebze uygulayabilir ama sokak arasındaki market,bakkal ne yapacak ekmek alıyor 1,25 25 kuruşta poşete verse isyan bana saçma geliyor.
    Derdin dogayı korumaksa komple kaldır,neden paralı insanlar para verip alınca doga kirlenmeyecekmi sanıyorki poşet paralı olunca markete poşetle gidilicek gülüyorum başka birşey degil.

Sokakta yere çöp atan,tüküren,sigara izmariti atan sagda solda çekirdek yiyip yere atan bir milletiz dogayı korumak poşetle olmaz ince.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaymonD7 -- 3 Ocak 2019; 12:27:46 >
  • aldığın çikolatanın üzerindeki reklamı da gizletebilir misin
  • Posetcilerde kilo ile poset satilmakta. Pazarcilar esnaflar nasil aliyor zannediyorsunuz.

Kendi posetinizi alabilirsiniz daha ekonomik daha reklamsiz.

La gidin eski usulü torba alin

• POŞET 30 KURUŞ OLDU... HEM POŞETE PARA VERECEĞİM HEM DE FİRMALARIN REKLAMINI YAPACAĞIM...

• kasiyer aylıkçı ona bişi olmaz gider yerine koyar malları olan dükkan sahibine olur iş aksar ;)
  • Bu nasıl düz mantık yahu? Dışarıdan aldığın her şeyin o zaman reklamını yapıyorsun. Hadi onu geçtim sen kimsin ki koskoca markanın reklamını yapabiliyorsun? Kendini bunun yerine koyabiliyorsun? Yahu hakikaten eğitim seviyemiz o kadar kötü ki sıkıldım artık. Tamam markette poşete para vermek bana da saçma geliyor ama bu tarz laf söyleyenlerde hakikaten hak ediyor. Herkese akıl sağlığı diliyorum lütfen at gözlüğü ile bakmayalım olaylara. Bu arada markette bir sürü ürünün fiyatı saçma sapan iken sen kalkıp senin işine yarayan bir şeye 25 kuruş gibi yere düşse tenezzül etmeyeceğin para mı koydu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-714AB4560

gariban kasiyerin suçu ne ? market zincirinin sahibi o mu ? poşet parası onun mu cebine giriyor ? orada çileden çıkacak tek kişi 3 kuruş maaş ile ev geçindirmeye çalışan kasiyer ve inanın bu asıl patronun hiç umrunda değil. çok yanlış bir düşünce sizin ki. illa tepki gösterecekseniz hükümete ve koca koca şirketlere gösterin tepkiyi. hıncınızı gariban kasiyerden almayın , bizim ülkede kimin kime gücü yeterse onu ezmeye çalışıyor hemen. size özel demiyorum bunu genel olarak söylüyorum

Alıntıları Göster
    sen kasiyere soyleyeceksin oda patronuna oda firma sahibine oda devlet yetkililerine

hic birseye sesimizi vikartimiyoruz aman onun sucu yok aman bu gariban!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bedava reklam cümlesi çok mantıklı değil. Araba satıyorlar markası var üstünde reklam parası istiyor musunuz?

Eleştiri yaparken haklı bir yerden yola çıkmak lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaymonD7

POŞET 30 KURUŞ OLDU... HEM POŞETE PARA VERECEĞİM HEM DE FİRMALARIN REKLAMINI YAPACAĞIM...

Eee bez poşet işide yaş o zaman nerede kaldı çevre bilinci...

• Satılan ürünlerde firma reklamsız olsun madem hepsi beyaz maksat doğayı korumak:D
  • quote:

bu tarz yazılar yazan yerlerden ''KESİNLİKLE'' alışveriş yapmayın.
  • Çünkü parayla sattıkları ürün bir poşet. Mağazaya girip ürününü alıyorsun, parasını veriyorsun taşımak içinde poşet satmaya çalışıyor. Bu zamana kadar bedava iken bundan sonra paralı olup ve bu poşetleri de kilo cinsinden satın alıp misliyle kazanç sağladığı için karşı çıkıyoruz.

• quote:

Adam bildiğin krizi fırsata çevirmeye çalışıyor.

• Ben soyle yapacagim, A101 poseti ile BIM'e gidecegim. BIM poseti ile A101'e gidecegim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.