Şimdi Ara

poseidonda taksi aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15 lvl(%60 exp) olan karakterimi 20 veya 25 yapabilecek birini arıuorum.ilgilenenler pm atsın fiyatı konusalım.yalnız bastan söliim önce parayı ver sonra kasiim yok.anlaştıgımız fiyata göre her lvl atladıgımda bir kısmını vericem anlatıgımız fiyatın.

• Benim eski charı verdiğğim arkadaş bu işi yapıyor lvl 71 char adı sealofblood hemen hemen tüm gün açık istediğin zaman iletişim kurabilirsin, ama şuda bir gerçek ki parayı peşin alır, çünkü altı üstü bi oyun bu okadar zaman harca, hadi bye avcunu yala deyip kaçanlarıda görüyoruz,, kısacası bunu göze alabiliyorsan ietişim kur derim,,,
  • quote:

Orjinalden alıntı: xoxomaster

Benim eski charı verdiğğim arkadaş bu işi yapıyor lvl 71 char adı sealofblood hemen hemen tüm gün açık istediğin zaman iletişim kurabilirsin, ama şuda bir gerçek ki parayı peşin alır, çünkü altı üstü bi oyun bu okadar zaman harca, hadi bye avcunu yala deyip kaçanlarıda görüyoruz,, kısacası bunu göze alabiliyorsan ietişim kur derim,,,

bende emin olamıorum arkadsını tanımadıgım için.onunda parayı alıp kacma ihtimali var.ama ben bi konuayım anlasırız belki.saol bu arada.

evet teklifler devam edebilir.para konusunda süpheniz olmasın daha demin 10m gold satın aldım
  • evet yokmu bi kasacak parasıyla.15 den 25 gelsem yeter.para konusunda kuskunuz olmasın her lvlde bir miktar vericem yani 25 olup parayı vermeden kacma ihtimali yok
  • beni tanıyan tanır 50lv(taksi için eziq ama)nuker 1saatte 8lv atlattım arkadaşı
    seni de atlatabilirm
  • ben 18 lvl im 24 olsam yeter ben nickimi pm le gönderiom.teklifimi de gönderiorum.sende pm le nickini ve teklifini gönderirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARACI ARANIYOR!!!
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.