Şimdi Ara

Portföy Toplulukları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, şöyle bir düşündümde aslında çoğu fotoğraf çeken arkadaşımızın bir portföy'ü var, deviantArt olsun, flickr olsun, 500px olsun. Bu sitelere bir çoğumuz üyeyiz, ve düşündümde üyeliklerimizi burada paylaşırsak hem birbirimizi burada daha rahat takip ederiz hemde paylaşım bakımından daha iyi olur. Bir topluluk gibi birşey, herkes portföy linklerini verirse bende buraya ekleyeceğim gün içinde.

Kendimden başlıyorum. :)

The Fusion: deviantART Flickr 500px

Zivilyn: Flickr Fotokritik

LmfaO: 500px

Kod olarak linkler için;

[size=1][link=deviantart linkiniz/][color=green]deviantART[/color][/link] [link=flickr linkiniz/][color=black]Flick[/color][color=red]r[/color][/link] [link=500px linkiniz/][color=black]500px[/color][/link]

Bu kod içine linklerinizi yerleştirip konuya mesaj atarsanız eklemem daha kolay olur, hepsinin olması zorunlu değil, olduğu kadarı artık. :) Umarım iyi bir topluluk olur diyerekten kısa kesiyorum ve iyi akşamlar diliyorum. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unreminical -- 19 Ağustos 2011; 14:53:27 >

• bir up atmak farz oldu :)
  • Flickr

Fotokritik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocyigitosman -- 19 Ağustos 2011; 12:15:05 >
  • Bende merak ettim şimdi. Bekliyoruz.
  • @Zivilyn, ekledim. :)

@mr.respect neyi bekliyoruz abi :) yanlış konuya attın herhalde. :)
  • Ekledim hocam. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üni arkadaşlık ilişkileri
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.