Şimdi Ara

portfolio çalışmam ve bir soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sayfayı yorumlarsanız sevinirim müşterilerin karşısına çıkacak bir sayfa önerilerinizi bekliyorum
    bir de şu olay var freelancer olarak çalışmaktayım fakat asıl yapmak istediğim şeywww.ornektasarım.net gibi bir domain altında bu işi sürdürmek ama bunu yaparken sanki bir firma veya kurum olmadığım için insanları kandırıyo olacakmışım gibi bir düşüncem var sizce kendi ismimi taşıyan sitenin adı altında mı yürütelim çalışmaları yoksa ornektasarım.net etik bakımından sorun teşkil etmezmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cera -- 16 Aralık 2005, 1:41:51 >

• Gayet güzel olmuş renk uyumu ve konumlandırma göze hoş geliyor

Yalnız o üst taraftaki surat resmi biraz garibime gitti

Sırtımda çıplak ıslak nefesin, Bi gidip bi geliyor
    Biz senlen yatmıyoruz ki
    Yaşamıyoruz da, hep yarışıyoruz
    Sen mi ben mi, önce kim ölümü öldürecek diye...

Bu Sabah Yine Her Sabahki Gibi Sıkıldım İstanbul'da Moralim Bozuk Ceryan Kesik Hele Bir de Sen Yoksun ya Çok Yazık.. - 31 Temmuz 2010 - 201 :/ Güzellik Salonu Randevu Programı
  • protfilo nedemek hocam mrak ettimde?

birde bunu ps de mi yaptın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cera -- 16 Aralık 2005, 1:42:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.