Şimdi Ara

Portatif seyyar araba garajı alıyorum ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
6.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

memnun kalırsanız ben de düşünebilirim.

ben de yazlıkta ağaçlardan dökülen reçinelerden, incirlerden vs. muzdaribim. bizim yazlıkta herkesin kendi park yeri var ama yerler ağaç altı. özellikle incir mevsiminde aracın üzerine incir düşüp patlıyor. işin yoksa uğraş dur
  • Şiddetli bir rüzgar çıkarsa o iskelet arabayı haşat eder. Yere sabitlenmiyorsa eğer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaNeRR kullanıcısına yanıt
    Eğer belirli alan uygulaması yok ise Dertsiz başa dert almak için birebir.

• farları 30 saniyede götürenlerin bunu affedeceğini sanmıyorum. umarım sorun yaşamazsınız
  • Yere çimento ile sabitle

• quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

farları 30 saniyede götürenlerin bunu affedeceğini sanmıyorum. umarım sorun yaşamazsınız
    Haklılık payın var.
    Ben şahsen bunu bizim mahalleye kursam sadece çocuklar meraktan kurcalayıp sivri birşeyle kesip içine bakmak isterler.

• FFFaust F kullanıcısına yanıt
    Bizim burda o tarz şeyler pek olmaz alalım bakalım sipariş verdim

• quote:

Orijinalden alıntı: FFFaust

Haklılık payın var.
    Ben şahsen bunu bizim mahalleye kursam sadece çocuklar meraktan kurcalayıp sivri birşeyle kesip içine bakmak isterler.

Alıntıları Göster
    amacı hırsızlık olmamasına rağmen sırf "bende yok başkasında da olmasın" kafasında insanlardan bolca var memleketimizde. kimseye güvenmiyorum
  • rüzgar fırtına olayı sakat. Tente değilde abs tarzı sert plastik olsa belki daha mı sağlam olurmuş
  • Şiddetli rüzgar olan günlerde kullanmamak lazım bence.
  • Kuracak yeriniz varsa sabitleyerek kullanabilirsiniz çok da iyi olur. Bulunduğum şehirde dizel arabamı soğuktan korumak için düşündüm ama 1-2 senelik olacağı için pahalı geldi. Ben de demirlerle sera gibi yapıp üzerine naylon çadır çektim. Kenarlarını toprakla doldurdum rüzgar çok esmesine rağmen bir şey olmuyor. Bir ucunu açık bırakırsanız rüzgar kaldırabilir ama zaten kapalı olacağı için sorun olmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rubelhizb kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam yere sabit Çelik dübel ile

• Hocam ne yaptınız aldınızmı çadırı? Varmı bir görsel veya video önerirmisiniz bizlerede. Yorumlarınızı bekliyoruz.
  • bunu koyacak yeriniz varsa şayet almak farz benceç....
  • Yeriniz müsaitse neden olmasın.

Almak yerine kendim yapardım. Basit duruyor. 250tl yi geçmez sanki maliyeti.

• commandx C kullanıcısına yanıt
    çadırı bile daha pahalı tutar, çadır fiyatlarından haberiniz var mı acaba ?
    hatta profil çatı da daha pahalı olur. 250 liraya vidaları ve montaj işçiliği falan olur gibi ancak.

ama 2000 lira pahalı geliyor, geçici bişey sonu.ta 1000 lira civarı olmalı gibi en fazla.
  • sitede izin verseler alırım... hiç düşünmem.
  • Çok pahalı adam voleyi vurmuştur 200 lira masrafı yok 2000 lira nedir abi şaka mı yapıyosunuz vermeyin bu paraları

İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mariachi@ -- 6 Mart 2020; 16:13:21 >
  • Görüntü kirliliği. Ayrıca sevgili Roman vatandaşlarımızın geceleyin kökünden söküp götürmesi yüksek ihtimal dahilinde.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.