Şimdi Ara

Portatif DVD Player Tavsiyesi ?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tek başına film izleme keyfini yaşayabileceğim, usb girişli, altyazıları sorunsuz gösterebilen, portatif dvd oynatıcı tavsiye edebilir misniz? Fiyatı çok yüksek olmazsa iyi olur. 100-150 TL civarı gibi...

• acaba naptınız, ne aldınız. bende sizden tavsiye alsam ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: luluu

acaba naptınız, ne aldınız. bende sizden tavsiye alsam ??

Portatif Dvd-divx player düşünüyorsan; carrefourda pilippo PO7037 televizyonlu modeli var.. MTK chipsetli bir cihazdır.. fiyatı 160 lira alacaktı.. > f/p ürünü bir cihazdır..
    Ayrıca Goldmaster PD7090 modeli de Mtk chiplidir.. film altyazıların boyu ve rengini değiştirebilirsin.. ayrıca lcd panelin kaltesi de güzel.. Fiyat 239 (tv yok)
    Diğer piranha - trimax - premier gibilerini bunların yanında hiç düşünme bile...
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Orijinalden alıntı: luluu

acaba naptınız, ne aldınız. bende sizden tavsiye alsam ??

Portatif Dvd-divx player düşünüyorsan; carrefourda pilippo PO7037 televizyonlu modeli var.. MTK chipsetli bir cihazdır.. fiyatı 160 lira alacaktı.. > f/p ürünü bir cihazdır..
    Ayrıca Goldmaster PD7090 modeli de Mtk chiplidir.. film altyazıların boyu ve rengini değiştirebilirsin.. ayrıca lcd panelin kaltesi de güzel.. Fiyat 239 (tv yok)
    Diğer piranha - trimax - premier gibilerini bunların yanında hiç düşünme bile...

Goldmaster konusunda katılıyorum bende tv lisini aradım goldmasterin kalmamıştı bende piranhanın tv lisini aldım hoparlör dışında bir sıkıntım yok kulaklık takınca bir sorun kalmıyor. piranhayı tavsiye ederim tvlisi en son teknosada 170 TL ydi bilginize

• Piranha'nın görüntü kalitesi nasıl? ortalama ya da ortanın üzerinde diyebilir misiniz? Mutfakta uydu receiver bağlayarak tv olarak kullanacağım. Mutfağımda şuan 7" sunny var yetersiz kalıyo.. 12" lazım bana ama piyasada sadece piranha var 12" olarak...

http://www.hepsiburada.com/liste/piranha-mediamonster-n-type-12-televizyonlu-portatif-dvd-oynatici/productDetails.aspx?productId=evpiranhamedian&categoryId=157397&SKU=EVPIRANHAMEDIAN

Sizin kullandığınız Piranha tv ya da dvd'ler nasıl kalite olarak?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Player Önerisi
    14 yıl önce açıldı
    usb harici dvd writer tavsiyesi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.