Bildirim
Portatif DVD Player Tavsiyesi ?!

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
acaba naptınız, ne aldınız. bende sizden tavsiye alsam ?? -
quote:
Orijinalden alıntı: luluu
acaba naptınız, ne aldınız. bende sizden tavsiye alsam ??
Portatif Dvd-divx player düşünüyorsan; carrefourda pilippo PO7037 televizyonlu modeli var.. MTK chipsetli bir cihazdır.. fiyatı 160 lira alacaktı.. > f/p ürünü bir cihazdır..
Ayrıca Goldmaster PD7090 modeli de Mtk chiplidir.. film altyazıların boyu ve rengini değiştirebilirsin.. ayrıca lcd panelin kaltesi de güzel.. Fiyat 239 (tv yok)
Diğer piranha - trimax - premier gibilerini bunların yanında hiç düşünme bile... -
quote:
Orijinalden alıntı: frux
quote:
Orijinalden alıntı: luluu
acaba naptınız, ne aldınız. bende sizden tavsiye alsam ??
Portatif Dvd-divx player düşünüyorsan; carrefourda pilippo PO7037 televizyonlu modeli var.. MTK chipsetli bir cihazdır.. fiyatı 160 lira alacaktı.. > f/p ürünü bir cihazdır..
Ayrıca Goldmaster PD7090 modeli de Mtk chiplidir.. film altyazıların boyu ve rengini değiştirebilirsin.. ayrıca lcd panelin kaltesi de güzel.. Fiyat 239 (tv yok)
Diğer piranha - trimax - premier gibilerini bunların yanında hiç düşünme bile...
Goldmaster konusunda katılıyorum bende tv lisini aradım goldmasterin kalmamıştı bende piranhanın tv lisini aldım hoparlör dışında bir sıkıntım yok kulaklık takınca bir sorun kalmıyor. piranhayı tavsiye ederim tvlisi en son teknosada 170 TL ydi bilginize
-
Piranha'nın görüntü kalitesi nasıl? ortalama ya da ortanın üzerinde diyebilir misiniz? Mutfakta uydu receiver bağlayarak tv olarak kullanacağım. Mutfağımda şuan 7" sunny var yetersiz kalıyo.. 12" lazım bana ama piyasada sadece piranha var 12" olarak...
http://www.hepsiburada.com/liste/piranha-mediamonster-n-type-12-televizyonlu-portatif-dvd-oynatici/productDetails.aspx?productId=evpiranhamedian&categoryId=157397&SKU=EVPIRANHAMEDIAN
Sizin kullandığınız Piranha tv ya da dvd'ler nasıl kalite olarak?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X