Şimdi Ara

Portatif DVD oynatıcılar hakkında soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kişisel kullanım için ve tercihen de araç içi portatif dvd player almayı düşünüyorum. Bir süredir teknoloji mağazalarında araştırıyorum ama satıcılardan pek tatmin edici cevaplar alamadım. Kullananlar varsa eminim deneyimlerini paylaşırlarsa yararlı olacak.

Benim elimde çok az orijinal DVD var. Genelde riplerden oluşan arşivim var. USB'ye attığım filmleri okuyabilecek mi veya 1 DVD'ye attığım mesela 4 adet filmi istediğim sıraya göre okutabilecek miyim? Elimdeki filmlerin pek çoğu xvid. Yani divx değil. Dosya formatında sorun yaşar mıyım? Kullananlar markaları veya tavsiyeleriyle birlikte cevap verirlerse sevinirim.

• GG'den alacağım bir ürün için satıcıya soru sordum, DVD'deki filmleri okuyabiliyor mu diye. Okuyabilir dedi, onlar divx'tir zaten falan dedi. USB ile ilgili sorumu ise es geçmiş.
  • Portatif divd-divx player alacaksanız dikkat edin; bazı dvd playerler klosör içi video'yu görmüyor.. Teknosa da usb belleğinizi götürüp, test standında ki dvd playerlarda divx filmlerinizi deneyebilirsiniz.. Altyazı rengini ve fontunu ayarlayabileceğiniz goldmasterlar güzel ve kaliteli bir divx player mesela..
  • Bilgilendirme ve marka tavsiyesi için teşekkürler. Bu hafta sonu pek zamanım olmadı ama gidebilirsem, bir teknoloji mağazasına elimde usb bellek ile gidip test talebinde bulunacağım. Sonucu buraya yazacağım.
    D70 kit lens| F80 super kit lens |D5100 kit lens | SB600- Nikon coolpix 995|Nikon s200 | Canon ixus 430 | Sigma 70-300 Apo Macro|Tamron 17-50 F2.8 XR Dİ II LD IF | Nikon AF Nikkor50 mm f1.8 | Manfretto monopod | P990i | Navia 1020| Piranha Voyager GPS| Epson p2000 | Lowepro Orion Trekker|Fujitsu Siemens Amilo 1505|Asus 1000 Ha|Toshiba 32AV703G| Egreat r6b| Turkcell T20| NEXT YE GA 5720 Gps |
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    müzik cd satan platformlar
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.