Şimdi Ara

PORTAL ve FORUM KURMA > Resimli Anlatım...Artık Sizde Forum Kurabileceksiniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
8
Favori
159.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herşey cok iyi güzelde anlatmışsınız elinize ağzınıza emeğinize sağlık, ama benim localhost mysql desteklemiyor, bende vbulletin kurmak istiyorum, nasıl bir yol izlemeliyim yardım ederseniz sevinirim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertp -- 17 Kasım 2006; 17:25:50 >
  • cok savulun yuzbasim cok isime yaradi
  • işininize yaradığına sevindm arkadaşlar...

quote:

17 Kasım 2006; 17:24:49

--------------------------------------------------------------------------------

herşey cok iyi güzelde anlatmışsınız elinize ağzınıza emeğinize sağlık, ama benim localhost mysql desteklemiyor, bende vbulletin kurmak istiyorum, nasıl bir yol izlemeliyim yardım ederseniz sevinirim....

sanırım olmaz...mysql olmadan kuramazsın arkadaşım...
  • arkadaslar iphorumdan küçük çaplı bir forum sayfsı hazırladım üye olan kişilere aktivite etmeleri için mail gitmiyor kayıtlı olarak görünüyorlar ama aktivite edemedikleri için siteye giriş yapılamıyor nerde hata yaptım acaba
  • güzel paylaşım eline sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertp

herşey cok iyi güzelde anlatmışsınız elinize ağzınıza emeğinize sağlık, ama benim localhost mysql desteklemiyor, bende vbulletin kurmak istiyorum, nasıl bir yol izlemeliyim yardım ederseniz sevinirim....

Kardeş localhost da mysql yokmu
    Ozaman easyphp programını kullan localhost için
  • vahapayzet;
    abi joomla ile kurulumu anlatırken şu cümleyi kullanmışsın
    "Yine diğer sistemlerde olduğu gibi Joomla 1.5 dosyalarını ftp ye atınız"
    ben şimdi joomla nın sitesinden joomla 1.5 beta yı rar lı olarak indirdim. unrar yaptım, masaüstümde duruyor. ama ftp ye atmak??
    açıklarsan(ız) sevinirim, herkese iyi akşamlar...
  • senin bir siten varsa (www.****.com gibi) o sitenin dosyalarını barındırdığın bir bilgisayar vardır...sende o bilgisayardan mesela 100mb lık alan kiralarsın...bu alan senin ftp'ndir..ftp sitenin dosyalarının bulunduğu yer...

ftp yi bilmeyip joomlayı bilmek ne acayip bişi?
  • Emeğine sağlık arkadaş.
    Güzel anlatım
  • yaw arkadaşlarwww.benimadres.com la smf ile forum yapcamda beceremedim yardımcı olursanız sevinirim
  • yaw ftp ne smf dosyalarını yükle sonra yukarıdaki anlatımda olduğu gibi kur kardeşim.
  • ok dediğinin aynen hepsini yaptım 1500mb.com dan aldım hesap ama olmuo site bomboş
  • 1500mb.com u bilmiyorum sanırım onlar ftp desteği vermiuor online extract yapıyorsun sanırım...ama sen orayı boşver bence kayyo.com dan bi host al en iyisi...
  • Abi free host dawww.awardspace.com dan vazgeçmeyin diyorum cpanel+subdomain+mysql(database manager da var)+250mb disk alanı+php+ftp desteği
  • beylerkayyodanaldımda nerdenaççam kullanıcıadı.kayyo.com dan mı gircem 1?????
  • ya sana gelen email de bilgilerin yazıyordur.
    ftp.kullanıcıadın.kayyo.com dur ftp adresin diğer bilgilerde yazar zaten
  • yaptm herşeyi 2. bölüme geldim install da işte bu çıkıo gerekli bilgileri yazınca

Cannot connect to the MySQL database server with the supplied data.

If you are not sure about what to type in, please contact your host.
    Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2)
    Click here to try this step again.
  • MySQL server name:
    MySQL table prefix:
    buralara ne yazcam?
  • yaw ben bunu hallettim de mx project forumda yapamıom step 2 ye geçmio chmodları değiştirdim istedikelrini bilgileri yazdım olmuo yaw
  • bak onda db ayarı yaparken db.php yi not defteri ile aç orada

function dbConnect() {
    // Access global variables
    global $dbHost;
    global $dbUser;
    global $dbPass;
    global $dbName;

db bilgilerini buraya gir ve kaydet...eğer kayyodan host aldıysan genellikle şöyledir..

function dbConnect() {
    // Access global variables
    global $mysql102.kayyo.com;
    global $kayyo.com kullanıcı adin;
    global $şifren;
    global $yine kullanıcı adın;

bu bilgileride gir ve step 2 ye geçersin ozaman...eğer yapamazsan msn den yardım ederim...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.