Şimdi Ara

Porsche Panamera 4S Ne kadar sürede elden çıkar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 65.000 de 2011 model bir panamera 4S i olan bir alacaklımız borca karşılık aracı vermeyi teklif etti.(240.000 lira)Babamın düşüncesini bilmemekle birlikte (ki büyük ihtimal hemen satmak olacaktır) ben aracı almak 1-2 ay binip sonra satmayı düşünüyorum.1-2 ilan sitesinden baktım ancak hiç sahibinden satan yok bu çok seri satılmasının alâmeti mi?Ayrıca satarken tahmini zarar ne olur?Aracın paketini vs. bilmiyorum.

• istesen de hemen elden çıkaramazsın.şimdi satıyorum desen 1 ayı bulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dil Mühendisi

65.000 de 2011 model bir panamera 4S i olan bir alacaklımız borca karşılık aracı vermeyi teklif etti.(240.000 lira)Babamın düşüncesini bilmemekle birlikte (ki büyük ihtimal hemen satmak olacaktır) ben aracı almak 1-2 ay binip sonra satmayı düşünüyorum.1-2 ilan sitesinden baktım ancak hiç sahibinden satan yok bu çok seri satılmasının alâmeti mi?Ayrıca satarken tahmini zarar ne olur?Aracın paketini vs. bilmiyorum.

zarar illa ki olur,araç benzinli bir kere.
    Satmanız da kolay olmayacaktır malum fiyat epey yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

65.000 de 2011 model bir panamera 4S i olan bir alacaklımız borca karşılık aracı vermeyi teklif etti.(240.000 lira)Babamın düşüncesini bilmemekle birlikte (ki büyük ihtimal hemen satmak olacaktır) ben aracı almak 1-2 ay binip sonra satmayı düşünüyorum.1-2 ilan sitesinden baktım ancak hiç sahibinden satan yok bu çok seri satılmasının alâmeti mi?Ayrıca satarken tahmini zarar ne olur?Aracın paketini vs. bilmiyorum.

zarar illa ki olur,araç benzinli bir kere.
    Satmanız da kolay olmayacaktır malum fiyat epey yüksek.

Şuan zaten arabam yok ve almayı planlıyorum.Biraz daha mukayese edeyim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Şuan zaten arabam yok ve almayı planlıyorum.Biraz daha mukayese edeyim...

araba almayı ve panamera seviyesine çıkmayı düşünüyorsanız zaten o segmentte alabileceğiniz en iyi otomobillerden biri şu anda,düşünmesi bile yersiz olur.
  • 200 bine net satarsınız, 50 biniyle de şunu alır güle güle kullanırsınız :http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/4186301

Yıllık vergisi 370 lira. Bende düşünüyorum bu aralar bunu alsam mı almasam mı diye fakat artık koyacak yer yok otoparkı komple kapatmam lazım ki bu halde bile bütün apartman olarak arabalarımıza binerken sürtüne sürtüne biniyoruz.
  • Usta o tür araçları önermiyorum.150.000 liraya kadar lux araç varsa kesin bir doğancının kıçı değmiş oluyor koltuğuna aman evlerden uzak...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW Tiguan bu kadar kötü mü?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Usta o tür araçları önermiyorum.150.000 liraya kadar lux araç varsa kesin bir doğancının kıçı değmiş oluyor koltuğuna aman evlerden uzak...

Yok hocam zaten alsam bile park edecek yer yok. Civic'i asla sokağa parkedemem.
  • Benzinli olmasi cok problem. Panamera dizel olmasindan dolayi cok tutuldu cunku. Dizel olsa 1 gunde satilirdi ama benzin cok buyuk problem. Zararina satarsiniz ancak.

• quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Benzinli olmasi cok problem. Panamera dizel olmasindan dolayi cok tutuldu cunku. Dizel olsa 1 gunde satilirdi ama benzin cok buyuk problem. Zararina satarsiniz ancak.

Evet ben de ilanlara bakıyorum hep diesel.Benzinli veye dizel olmasının benim açımdan problemi yok ancak ailem biraz tutucu ve pahalı arabalara çok karşı.Yorumlara dayanarak vardığım nokta eğer almaya karar verirsem son sahibi olma niyetiyle almak mantıklı olacak sanırım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Benzinli olmasi cok problem. Panamera dizel olmasindan dolayi cok tutuldu cunku. Dizel olsa 1 gunde satilirdi ama benzin cok buyuk problem. Zararina satarsiniz ancak.

Evet ben de ilanlara bakıyorum hep diesel.Benzinli veye dizel olmasının benim açımdan problemi yok ancak ailem biraz tutucu ve pahalı arabalara çok karşı.Yorumlara dayanarak vardığım nokta eğer almaya karar verirsem son sahibi olma niyetiyle almak mantıklı olacak sanırım.

Arabayi aldiginiz gibi sahibinden.com'a ilan acin ve istanbuldaki butun galericilere arabayi gosterin. Piyasanin altinda verirseniz galericiler alabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.