Şimdi Ara

POPÜLİST VAATLER TAMAMEN BOŞTUR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş

POPÜLİST VAATLER TAMAMEN BOŞTUR

Arkadaşlar 16 yıldır bizi yöneten ve elde tutulur bir refah artışı sağlayamayan partiyi ve hükümeti yenisiyle değiştirmek zorundayız ama değiştireceğimiz kişiler böyle içi boş popülist vaatleriyle beni kendilerinden soğutuyorlar söyledikleri tamamen şu ; -Liderler:Türkiye Halkı bana vergi versene -Türkiye halkı: olur -Liderler:Size yeniden veriyorum -Türkiye halkı: oleeeey!!

Aynı yol yaptı meselesi gibi vergi alıp vergiyi harcamak tamamen içi boş vaatlerdir. Hatta meral akşenerin yaptığı şey tamamen saçmalık bugün vergi borcunuz yoksa yarın benzin alırken verdiğiniz vergiyle başkasının vermediği parayı siz ödeyeceksiniz. Ha borcu olan sizseniz bilemem :)))))

Bu vaatler yerine ciddi,temelli bir şekilde Hukuk,Eğitim ve Ekonomik alanlarda vaatler verilmelidir. Hepinizi seviyorum <3

• kadın cidden zor durumda olan halka yardım edeceğini söylüyor ve bunun 8 milyar tl faturası olacağını söylüyor. 161 milyar tl suriyelilere harcanmışken 8 milyar tl yanında ne ki etkilemez bizi en azından ihtiyacı olanın elinden tutulmuş olur diye düşünmek varken boş popülist vaatler diye bakıyorsunuz. eğer ki din kardeşim diye tüm zenginlerin keyfi borçlarını ödeyeceğim veya suriyelilere iki katı para vereceğim derse hepiniz

için içi dolu bir vaat olur. zaten cidden zor durumda olan fakir insanlar din kardeşimiz değil hep başkaları insan
  • Akşenerin vaadi aşırı popülist ve gereksiz. Borcu olanın borcunu neden siliyorsun herkes borçlansın madem devlet ödesin.
    Ama İnceninkinde bi gariplik görmüyorum. Hükümette tüm emeklilere verdi aslında çokta farklı değil. Neticede seçme ve seçilme yaşı 18 olan bi yerde İnce'de kendine oy toplamak için açıklamalar vaadler yapacaktır.
    Haktan hakikatten yana bakın siz. "
  • kadın cidden zor durumda olan halka yardım edeceğini söylüyor ve bunun 8 milyar tl faturası olacağını söylüyor. 161 milyar tl suriyelilere harcanmışken 8 milyar tl yanında ne ki etkilemez bizi en azından ihtiyacı olanın elinden tutulmuş olur diye düşünmek varken boş popülist vaatler diye bakıyorsunuz. eğer ki din kardeşim diye tüm zenginlerin keyfi borçlarını ödeyeceğim veya suriyelilere iki katı para vereceğim derse hepiniz

için içi dolu bir vaat olur. zaten cidden zor durumda olan fakir insanlar din kardeşimiz değil hep başkaları insan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

kurban olduğumun yarattığı da sağa sola fırlattığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: upsewen

kadın cidden zor durumda olan halka yardım edeceğini söylüyor ve bunun 8 milyar tl faturası olacağını söylüyor. 161 milyar tl suriyelilere harcanmışken 8 milyar tl yanında ne ki etkilemez bizi en azından ihtiyacı olanın elinden tutulmuş olur diye düşünmek varken boş popülist vaatler diye bakıyorsunuz. eğer ki din kardeşim diye tüm zenginlerin keyfi borçlarını ödeyeceğim veya suriyelilere iki katı para vereceğim derse hepiniz

Garibin elinden tutmak o kadar kolay ki.. Bunun bir sınırı ve yöntemi olmalı..

Orijinalden alıntı: ilk100aslanı

Garibin elinden tutmak o kadar kolay ki.. Bunun bir sınırı ve yöntemi olmalı..

Alıntıları Göster
    garibin sırtında yük varken az az ekmek verip yerinde saymasını sağlayacaklarına sırtlarındaki yükü alıp hayatlarına yeni bir başlangıç yapmalarını sağlayacak bir yöntem.(ki günümüz türkiyesinde her garibe öyle az az ekmek de vermiyorlar)
    kimse demiyor keyfi fazla fazla para verecekler diye. adam evine icra gelecek diye kapı açmaya korkmasın, çocuklarına bakabilsin diye böyle bir projeleri var. ve bu gayet yerinde sınırında bi hareket. sen kıskanıyorsan, algılayamıyorsan benim yapabileceğim başka şey yok

edit:harf hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upsewen -- 11 Mayıs 2018; 14:55:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: upsewen

garibin sırtında yük varken az az ekmek verip yerinde saymasını sağlayacaklarına sırtlarındaki yükü alıp hayatlarına yeni bir başlangıç yapmalarını sağlayacak bir yöntem.(ki günümüz türkiyesinde her garibe öyle az az ekmek de vermiyorlar)
    kimse demiyor keyfi fazla fazla para verecekler diye. adam evine icra gelecek diye kapı açmaya korkmasın, çocuklarına bakabilsin diye böyle bir projeleri var. ve bu gayet yerinde sınırında bi hareket. sen kıskanıyorsan, algılayamıyorsan benim yapabileceğim başka şey yok

edit:harf hatası

Alıntıları Göster
    ah şu sosyal yardımcılığın :DDD sonra vergi arttığında vergi neden arttı deme :DDD unutma hiç bir para gökten gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilk100aslanı -- 11 Mayıs 2018; 14:57:38 >

• Suriyeli kardeşlerinize Ak parti 35 milyar "EURO" harcarken bişey yok Akşener'in Türk halkının 8 milyar TL borcunu silerken mi sorun var? yüz değiştirirken söyleyinde başımız dönmesin kaç tane yüzünüz var anlayamadık
  • benim borcum felan yok ama suriyelileri göndereceğim vaadi benim için oy verme sebebidir.suriyeliler giderse piyasa canlanır işsizlik azalır ekonomi biraz rahatlar, ha bide akşener annemiz üretiminde üstünde durdumu tamamdır.

zaten iktidar olunca bi zahmet bunları yapacaktır yoksa oda biliyordur bir dahaki seçimde düşeceğini.
  • zaten tonla vergi yükünün altındayken garibana yardımdan çekinmem arkadaşım ben, insanların balına kaymağına cebimden para gidiyorsa ve bir şey yapamıyorsam garibanın elinden tutulması hoşuma gider en azından paramın bi kısmının gittiği yeri bilirim ve sevinirim..)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boş boş konuşuyorlar işte. Yok borçları sileceğiz, yok taşeronlara kadro vereceğiz falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 11 Mayıs 2018; 15:30:4 >

Orijinalden alıntı: emrehan09

Suriyeli kardeşlerinize Ak parti 35 milyar "EURO" harcarken bişey yok Akşener'in Türk halkının 8 milyar TL borcunu silerken mi sorun var? yüz değiştirirken söyleyinde başımız dönmesin kaç tane yüzünüz var anlayamadık
    + almak için konuşulmuş gibi akpartili değilim ve öyleymişim gibi konuşuyorsun sıradanlaşma
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.