Şimdi Ara

Popüler oyun Elden Ring'in mobil versiyonu geliyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Popüler oyun Elden Ring'in mobil versiyonu geliyor!
    2022'de 60 dolara piyasaya sürülen Elden Ring, ilk yılında yaklaşık 20 milyon kopya satarak o yıl dünyanın en çok satan ikinci oyunu oldu. Elden Ring için oyuncular şimdilerde Shadow of the Erdtree DLC paketini bekliyor olsa da kısa bir süre önce bomba gibi bir iddia ortaya çıktı. Reuters’in kaynaklarına dayandırdığı haberine göre Çin'li Tencent, Elden Ring’in mobil versiyonu üzerinde çalışıyor.



    Elden Ring mobile geliyor



    Gelir bakımından dünyanın en büyük oyun şirketinin 2022 yılında FromSoftware'in oyunun lisans haklarını satın aldığını ve Japon oyun üreticisinin yüzde 16 hissesini satın aldığı yıl bir prototip üzerinde çalışmak üzere birkaç düzine kişiden oluşan bir ekip kurduğunu söyleniyor. Bu ekibin boyutu ne kadar büyük bilinmiyor ancak ilerlemenin yavaş olduğu söyleniyor. Tencent o dönemde Elden Ring’in mobil versiyonunu geliştirme planlarını açıklamamıştı.



    Ayrıca Bkz.Microsoft, Xbox’ın “PlayStation’lı” geleceği hakkında daha fazla detay paylaşacak



    Elden Ring, belirli bir fiyat etiketi olan premium bir oyun olarak tasarlanmış olsa da, Tencent, Çinli rakibi miHoYo tarafından geliştirilen hit oyun Genshin Impact’e benzer şekilde oyunu, uygulama içi satın alımlarla oynaması ücretsiz bir oyun haline getirmek istiyor. Tencent’in bu planı oyunun tek seferlik bir satın alımdan sonra eksiksiz bir deneyime odaklanan tasarımıyla temelden çelişiyor. Ek olarak mevcut durumda da mobil versiyon için resmi bir onaylama veya yalanlama yok. Dolayısıyla tahmini bir çıkış tarihi belirtmek de güç.



    Tencent'in "PUBG Mobile" gibi geçmişteki hitleri güçlü gelir sağlamaya devam ederken, daha yeni ürünler beklentilerin altında kalmış durumda. Haliyle Tencent'in yeni bir hit bulma konusundaki aciliyeti artıyor ve yönetim kurulu başkanı oyun işinin tehdit altında olduğunu söylüyor.




    Kaynak:https://www.reuters.com/technology/tencent-working-mobile-version-hit-console-game-elden-ring-sources-say-2024-02-06/







  • Noolur sanki normal zorluk seviyesi koysanız şu oyuna.

    Sinirden kol ve fare parçalayıp duruyorum

    Bana da yazık, para hep bunlar :)

  • ben böyle 100lerce saat oynanan oyunlar el konsollarında ya da mobilde oynanması taraftarıyım. çünkü iş için rekabetçi için pc de yeterince oturuyorum. bunlara oturacak bel kalmıyor vallahi

  • doruhüso D kullanıcısına yanıt
    Logitech kol kullan moruq ,hala bozamadım yani yıllardır :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 6 Şubat 2024; 17:05:40 >
  • bu kadar başarılı bir oyunu bandai ve kadakowa sömürmeden duramazdı zaten. adamlar ilk ay 4 milyon satış beklerken 2 haftada 12 milyon satmıştı. şu an 25 milyon olmuştur belki de. dlc ile daha da gazlanacak.

    başarılı bir manga serisi vardı oyundan ayrıca şimdi bi de mobil oyun gelecek gibi. dizi ve film haberleri de bekliyorum gelecekte. sağlam bi yönetmenle çok güzel bir iş çıkartılabilir bence.

  • Mobil Oyun konusunda berbatlar kimse kusura bakmasın eldern ring oyunu görsel açıdan ve grafik bakımından. Zengin bir oyun tencent games grafik konusunda oldukça kötü pug Mobilde bile 4k ya aldığımızda bile berbat bir görüntü veriyodu oyunun sadece dinamikleri çok iyi başkada hiçbir şeyi güzel değil pug mobilin

  • İşin içinde tencent varsa uzak durucan er ya da geç çöp olucak o oyun. Paraya dayalı mobile oyunlar mobile sektör çok kötü

  • doruhüso D kullanıcısına yanıt

    Büyücü karakter açarsanız normal zorluğa iniyor hocam. Büyücü + summon kullanırsanız o zaman da easy oluyor. Souls oyunlarının zorluk mantığı böylePopüler oyun Elden Ring'in mobil versiyonu geliyor! 


    Bu arada, oyunu mobile olduğu gibi aktaracaklarsa ilginç olur. 150 saatte biten bir oyunu mobilde oynamak, Malenia'yı tam kesecekken şarjın bitmesi falan. Farklı bir deneyim sunacağı kesin.


    Telefona takılan gamepad aparatlarının satışına da ciddi katkısı olur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Castle Bravo kullanıcısına yanıt

    🤣 Doğru

    Ama ben samuray yapıp okçuluk kasmaya çalışıyorum

    Fantezi içinde fantezi

    Sanarsın tank namlusu çeviriyor pezemenk bir oku atana kadar ay dünyanın etrafını dönüyor :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tencent mi?

    Yeni oyun bakayım kendime.

  • İnşallah yapmazlar ya güzelim oyunu berbat etmesinler, bir pubg yapmışlar bok gibi oyun herkes de oynuyor anlamış değilim zaten

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.