Şimdi Ara

Popüler Olmayan Film Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
12
Favori
2.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı istekli belkide onlarca konu var farkındayım ancak yinede açtım kusura bakmayın. Meseleye gelirsek; film izlemeyi seven bir insanım ve düzenli olarak film izliyorum. Ancak film kültürüm BU LİSTEDE Kİ filmlerden de anlayacağınız gibi pek sağlam değil. Genel olarak buradan tavsiye alıyorum ancak bir kısmı fiyasko çıkınca artık pek cesaret edemiyorum açıkçası.
    Lafın kısası film tavsiyesi istiyorum ancak biraz ince ayarlı.
    Kriter verecek olursam; kesinlikle gençlik filmlerinden ve saçma sapan gişe filmlerinden uzak durmanızı istemek zorundayım. Ayrıca tavsiyeleriniz fantastik türde olursa özellikle mutlu olurum(Saçma sapan fantastik filmler olmaması kaydıyla). Tarih önemli değil yeter ki sevebileceğim bir şey olsun. Hollywood filmi olmaması kesinlikle hiç sıkıntı değil. Son olarak en önemlisi lütfen önerdiğiniz film "Bir zamanlar anadoluda" tarzında gündelik kesitlerden ibaret filmler olmasın. Yanlış anlamayın film kötü demiyorum sadece izlerken sıkıntı oluyor bende.
    Birkaç tane istediğim tarzda misal verecek olursam(çok uzamasın diye spoiler içerisinde);

Yardımcı olursanız gerçekten sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zUbE -- 27 Mayıs 2013; 19:02:41 >

• Takip

Orijinalden alıntı: vinorosso

Takip
    tamamen gerekli bir konu olmuş

Orijinalden alıntı: thelastatakan

tamamen gerekli bir konu olmuş

Alıntıları Göster
    Bir el atın sevabına.

Orijinalden alıntı: zUbE

Bir el atın sevabına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-978DD658B -- 26 Mayıs 2013; 16:47:19 >

Orijinalden alıntı: Guest-978DD658B

Alıntıları Göster
    Çoğu popüler sayılır ama gözden kaçırıp izlemediğin vardır belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sen Aydınlatırsın Geceyi

Çoğu popüler sayılır ama gözden kaçırıp izlemediğin vardır belki.

Alıntıları Göster
    @Cane®
    Sağolsın hocam. 3 tanesi dışında izlediğim yok. Aldım alayını listeye. 50film yaptık torrent listesini yazın stoku kısmen tamam.

@EşeğiSaldımÇayıra
    Aldım hocam listeye. İyi film gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zUbE -- 26 Mayıs 2013; 17:26:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bir el atın sevabına.
    Selamlar
    Hollywood dışında öneri istiyorsan Rus, İran, İngiliz, İspanyol, Kore sineması ve bağımsız filmlere yönelebilirsin.
    Naked (1993), Brick (2005), Enter the Void (2010), The Vanishing (1988), It's a Free World... (2007), Die Welle (2008), Cashback (2004), The Magdalene Sisters (2002), The Return (2003), The Color of Paradise (1999), Baran (2001), Je vais bien, ne t'en fais pas (2006), Titus (1999), Shine (1996), The Seventh Continent (1989), Children of Heaven (1997), Reconstruction (2003), Wit (2001), Dead Man's Shoes (2004), Nine Queens (2000), The Aura (2005), The Secret in Their Eyes (2009), Fish Tank (2009), The Believer (2001), The Eighth Day (1996), Another Earth (2011), The Royal Tenenbaums (2001), The Darjeeling Limited 2007, Bottle Rocket (1996), The Thin Red Line 1998, Badlands 1973, 4 luni, 3 saptamâni si 2 zile (2007), Punch-Drunk Love (2002), Clerks. (1994), Brazil (1985), Blue Velvet (1986), Das Boot (1981), Network (1976), The Manchurian Candidate (1962), Paths of Glory (1957), The Conversation (1974), Dead Man (1995), Fa yeung nin wa (2000), Jacob's Ladder (1990), Paris, Texas (1984), Being There (1979), Der Himmel über Berlin (1987), The Killing Fields (1984), Happiness (1998), Withnail & I (1987), Jodaeiye Nader az Simin (2011), The Ice Storm (1997), Point Blank (1967), Paradise Now (2005), the legend of 1900, bad lieutenant, once, this is england, jagten, something the lord made, synecdoche new york, primer, Dogtooth (2009), the boat that rocked, Beau Travail (1999), office space, los lunes al sol, Aguirre: The Wrath of God (1972)...

Aklıma bir çırpıda gelenler (çok eskilere gitmek istemedim), umarım içinde izlemediklerin izleyince seveceklerin vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

Selamlar
    Hollywood dışında öneri istiyorsan Rus, İran, İngiliz, İspanyol, Kore sineması ve bağımsız filmlere yönelebilirsin.
    Naked (1993), Brick (2005), Enter the Void (2010), The Vanishing (1988), It's a Free World... (2007), Die Welle (2008), Cashback (2004), The Magdalene Sisters (2002), The Return (2003), The Color of Paradise (1999), Baran (2001), Je vais bien, ne t'en fais pas (2006), Titus (1999), Shine (1996), The Seventh Continent (1989), Children of Heaven (1997), Reconstruction (2003), Wit (2001), Dead Man's Shoes (2004), Nine Queens (2000), The Aura (2005), The Secret in Their Eyes (2009), Fish Tank (2009), The Believer (2001), The Eighth Day (1996), Another Earth (2011), The Royal Tenenbaums (2001), The Darjeeling Limited 2007, Bottle Rocket (1996), The Thin Red Line 1998, Badlands 1973, 4 luni, 3 saptamâni si 2 zile (2007), Punch-Drunk Love (2002), Clerks. (1994), Brazil (1985), Blue Velvet (1986), Das Boot (1981), Network (1976), The Manchurian Candidate (1962), Paths of Glory (1957), The Conversation (1974), Dead Man (1995), Fa yeung nin wa (2000), Jacob's Ladder (1990), Paris, Texas (1984), Being There (1979), Der Himmel über Berlin (1987), The Killing Fields (1984), Happiness (1998), Withnail & I (1987), Jodaeiye Nader az Simin (2011), The Ice Storm (1997), Point Blank (1967), Paradise Now (2005), the legend of 1900, bad lieutenant, once, this is england, jagten, something the lord made, synecdoche new york, primer, Dogtooth (2009), the boat that rocked, Beau Travail (1999), office space, los lunes al sol, Aguirre: The Wrath of God (1972)...

Aklıma bir çırpıda gelenler (çok eskilere gitmek istemedim), umarım içinde izlemediklerin izleyince seveceklerin vardır.

Aklına bir çırpıda bunlarmı geldi ?
    Ryzen 2600X | MSI x470 Gaming Pro Carbon | Asus Rog Strix Rx 580 | Corsair VENGEANCE LPX 16GB(2x8GB) DDR4 3000MHz C15 | ADATA XPG SX8200 NVMe M.2 SSD | EVGA Supernova 750 PQ, 80 Platinum 750W | Phanteks Eclipse P300

• quote:

Bir el atın sevabına.

Dostum nuri bilge filmleri ağırdır ama aynı türden olan diğer filmleri izlemelisin.Benim şahsi görüşüme göre sinemanın en iyi örnekleri bunlardır.Öncelikle sana türk filmlerini tavsiye ediyim;
    Reha Erdem,Zeki demirkubuz'un bütün filmleri.Semih kaplanoğlunun bal,süt,yumurta üçlemesi,Seren yücenin Çoğunluk filmi,Tayfun pirselimoğlunun Pus filmi,Özcan Alper'in Sonbahar'ı,Yeşim ustaoğlunun Araf,pandoranın kutusu.
    Eğer bu türü sevmezsen de herkesin beğenebileceği güzel yabancı filmlerden öneriyim;

Ayrıca yönetmen merkezli film seçimi yaparsan daha iyi edersin;
    Şöyle bir yönetmen listem de var.İlk 10 yönetmeni kendime göre sıraladım,diğerleri karışık.
    Soylu beylerim, hemcinslerim de sık sık rastlandığı gibi ağlamaya yatkın değilim ben; o boş yere dökülen yaşları bende görmemek merhamet kaynaklarınızı kurutacak belki; ama burama yerleşmiş öyle bir acı var ki, onun yakması gözyaşlarının boğulmasından beter.
    William Shakespeare
    En iyi filmler Listem

• quote:

Orijinalden alıntı: Federico Fellini

quote:

Bir el atın sevabına.

Dostum nuri bilge filmleri ağırdır ama aynı türden olan diğer filmleri izlemelisin.Benim şahsi görüşüme göre sinemanın en iyi örnekleri bunlardır.Öncelikle sana türk filmlerini tavsiye ediyim;
    Reha Erdem,Zeki demirkubuz'un bütün filmleri.Semih kaplanoğlunun bal,süt,yumurta üçlemesi,Seren yücenin Çoğunluk filmi,Tayfun pirselimoğlunun Pus filmi,Özcan Alper'in Sonbahar'ı,Yeşim ustaoğlunun Araf,pandoranın kutusu.
    Eğer bu türü sevmezsen de herkesin beğenebileceği güzel yabancı filmlerden öneriyim;

Ayrıca yönetmen merkezli film seçimi yaparsan daha iyi edersin;
    Şöyle bir yönetmen listem de var.İlk 10 yönetmeni kendime göre sıraladım,diğerleri karışık.

Alıntıları Göster
    @X@ndeR
    İçlerinde izlediğim tek film yok. Baya uğraşmışsınız sağolun. Çok çok büyük bir kısmını aldım listeye. Teşekkürler.
    @Federico Fellini
    Yönetmen listenize de imzanızdaki listenize de detaylı olarak bakmıştım. Kendimce ayıkladığım on kadar film var. Tür olarak korktuğum türden çoğu ama bir yerden denemek lazım. Sağolun hocam tavsiyeler için. Diğer filmleri de aldım listeye.

• quote:

@X@ndeR
    İçlerinde izlediğim tek film yok. Baya uğraşmışsınız sağolun. Çok çok büyük bir kısmını aldım listeye. Teşekkürler.
    @Federico Fellini
    Yönetmen listenize de imzanızdaki listenize de detaylı olarak bakmıştım. Kendimce ayıkladığım on kadar film var. Tür olarak korktuğum türden çoğu ama bir yerden denemek lazım. Sağolun hocam tavsiyeler için. Diğer filmleri de aldım listeye.

Sen filmleri seç ara ara içlerinden,izlemeden de bana mesaj at ben sana söyliyim hangilerini izleyebileceğini.Anladım senin ne tür istediğini.Ama dedigin gibi bir yerden başla,alıştıkça seversin ve başka tür filmler izlemek istemezsin.
    Soylu beylerim, hemcinslerim de sık sık rastlandığı gibi ağlamaya yatkın değilim ben; o boş yere dökülen yaşları bende görmemek merhamet kaynaklarınızı kurutacak belki; ama burama yerleşmiş öyle bir acı var ki, onun yakması gözyaşlarının boğulmasından beter.
    William Shakespeare
    En iyi filmler Listem

• quote:

quote:

@X@ndeR
    @Federico Fellini

Sen filmleri seç ara ara içlerinden,izlemeden de bana mesaj at ben sana söyliyim hangilerini izleyebileceğini.Anladım senin ne tür istediğini.Ama dedigin gibi bir yerden başla,alıştıkça seversin ve başka tür filmler izlemek istemezsin.

Tamam hocam. Ben ara ara rahatsız ederim sizi. Tekrardan sağolun.

• quote:

quote:

quote:

@X@ndeR
    @Federico Fellini

Tamam hocam. Ben ara ara rahatsız ederim sizi. Tekrardan sağolun.

Alıntıları Göster
    amelia

• The General (1926); Yalnız büyük usta Buster Keaton için bile defalarca izlenecek değerli bir sessiz sinema örneği..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Seven Pounds
    Lincoln
    Beyond
    Minority Report
    Eagle Eye

İstersen daha yazabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi David Attenborough -- 26 Mayıs 2013; 23:37:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: David Attenborough

Discrit 9
    Up in the Air
    Seven Pounds
    Lincoln
    Beyond
    Minority Report
    Eagle Eye

İstersen daha yazabilirim.
    Komedi olarak Tamara Drewe önerebilirim hocam. İngiliz komedisidir. Yüksek bütçeli hollywood filmlerine benzemez, eğlenceli vakit geçirirsin. Sanatsal bir şey arıyorum diyorsan Shame'i önerebilirm. Baya müstehcen ama.

http://www.imdb.com/list/AAO_hIhGg8M/
  • Hayret bu aralar popüler olmayan filmlere rağbet var. Viridiana (1961), Dogville (2003), Das weiße Band - Eine deutsche Kindergeschichte (2009), Karakter (1997), Dzien swira (2002), Z (1969), Repulsion (1965), Seconds (1966), Todo sobre mi madre (1999), böyle daha uzar gider, istersen listeme bir göz at, muhakkak ilgini çekecek film bulursun.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.