Şimdi Ara

POPSTAR 2018 KANAL D'DE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İlk bölümü 14 Mart Çarşamba akşamı yayımlanan Popstar 2018 bizi geçmişe götürdü. İlk kez 2003 yılında karşımıza çıkan Popstar sayesinde birçok insan sesiyle bizi etkiledi, bazıları hala aklımızda. Bayhan, Serkül, Erkan ve Ajdar bunlardan bazıları.

    Bu seneki yarışmanın jüri koltuğunda ise Bülent Ersoy, Armağan Çağlayan, Can Bonomo ve Deniz Seki var. Daha ilk bölümden izleyiciye ilginç ve unutulmayacak anlar yaşatacaklarını gösterdiler. Armağan Çağlayan’ın Canan Karatay isyanı ise herkesi güldürdü.

    14 yarışmacı, kazanan olmak için her hafta seçtikleri eserleri seslendirecekler. Yarışmacılardan Arzu Coşkun Arabesk müzik söylerken, çift olarak katılan Merve Cendik-İrem Gül ikilisi ise Alternatif Rock müziği tercih ediyor. Bülent Ersoy’u etkilemek hiç kolay olmayacak gibi duruyor.

    Oylama sistemi ise bu sene oldukça değişik. Türk mühendislerin tasarladığı uygulamayı kullanan jüriler önlerinde bulunan tabletlerden performansını izledikleri yarışmacı hakkında emojiler gönderiyorlar. Beğenmedikleri yarışmacılara %50’nin altında oy veren jürilerin tabletlerinden ekrana üzülen surat yansırken beğendiklerinde bunların yerini gülen suratlar ve kalpler alıyor.

    Haftanın birincisini ise yine halk belirlemekte. Her hafta program esnasında kanald.com.tr sitesine girerek beğendikleri yarışmacılar için oy verebiliyorlar. Birinci bölümün kazananı da yine halkın belirlediği oylarla Salih Zülüfoğlu oldu.







  • telefonuma bakarken boş bulundum bir an bunun reklamı geldi bülent ersoyun tomarrow diyişiyle elim ayağım titredi telefonu düşürdüm bir anda kumandayı bulup zar zor kapattım. Bir daha kanal d yi hızlı geçmeyi düşünüyorum program bitene kadar. Düşman başına



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeTeRPaNN -- 16 Mart 2018; 18:25:21 >
  • Dün akşamki bölümün sonu biraz aceleye geldi sanki. Ama genel olarak performanslar iyiydi. Bülent Ersoy tomarrow faciasını unutturmak istercesine öyle bir söyledi ki tüylerim diken diken oldu. Yarışmacılar da gerginliklerini atarsa çarşamba akşamları için vazgeçilmezim olacak gibi duruyor.
  • Dün akşam Bülent Ersoy'dan bir parça dinleyememek biraz üzdü. Süreyi bazen yetiştiremiyorlar sanki. Performanslar şahane çarşamba akşamları biraz olsun gündemden uzaklaşıp iyi kötü müzik dinlemek hoşuma gidiyor.
  • kulakver kullanıcısına yanıt
    Hocam dün izlediysen yeni bölümü Bülent Ersoy kısa bi parça patlattı valla ne ses var dedik kadında :). Müzik seçimleri her hafta daha iyi oluyo bence. Mesela her hafta Karadeniz yöresi söyleyen çocuğa bu hafta başka tarz söylettiler falan.
  • Arkadaş bi hafta izleyemedim neler olmuş. Nihal'in gitmesi çok saçma Ayhan gitmeliydi onun yerine. Bi de gereksiz bi tartışma olmuş Arzu'nun performansı üzerinden. Bakalım yarın neler olacak burdan tartışrız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.