Şimdi Ara

popomundo çöküş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hackerlar çok fena şekilde çökertmiş yakasını bırakmıyolar popomundonun galiba tüm dünya serveriini çökertmişler hepimize geçmiş olsun

• Çökerttilerse yedeği var yiğenim
    Saçma sepen şeylere inanmayalım
  • Altta bu konu hakkında konulan bi konu var lütfen oraya gel.

//KAPANDI(Yersen:P)
  • quote:

Orjinalden alıntı: wind_king

arkadaşlar hackerlar çok fena şekilde çökertmiş yakasını bırakmıyolar popomundonun galiba tüm dünya serveriini çökertmişler hepimize geçmiş olsun

bazı serverler çalışıyo birtek 124 nolu server çökmüş gördüğüm kadarıyla
  • görmedim læ konu varmış süper yetkili aspirin kapat læ
  • Yuh damgayı bastınız hemen kapatıldı diye Ama bu konu geçmişti. Bazılarımızı ....yolar diye forumda yazmışlardı. Adamlarda icabına bakarız demişlerdi. Herhalde onlardır
  • Hacklenirse tüm Vip ve Şirket Lisansı alanların Kredi Kartları ele geçirilir ve - Nin limitine kadar tüm parası çekilir veya kullanılır. Malesef
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İkariam Pvp Server Dünyada İlk
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • baya kötüolur maddi açıdan benim anlamadığım niye popmundo gibi bir oyunla uğraşıyorlar knight onlinede daha çok para var
  • quote:

Orjinalden alıntı: dawras

baya kötüolur maddi açıdan benim anlamadığım niye popmundo gibi bir oyunla uğraşıyorlar knight onlinede daha çok para var

Deli misin popmundonun da baya üyesi var ve Vipler ve Şirket lisansı alanlar çok hackleyen en az 5 milyon dolar ele geçirir de biz nolcaz :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: Surround

Hacklenirse tüm Vip ve Şirket Lisansı alanların Kredi Kartları ele geçirilir ve - Nin limitine kadar tüm parası çekilir veya kullanılır. Malesef

KRedi kartları numaraları ele geçirilse bile öyle yapmaları çok çok uzun sürer.
  • quote:

baya kötüolur maddi açıdan benim anlamadığım niye popmundo gibi bir oyunla uğraşıyorlar knight onlinede daha çok para var

Ülkücüler falandır :P
  • valla mr.jonas bence bu altından kalkar gibime geliyor.adamların ıpsini bulsa ve şikayet etse mr.jonas olmazmı.ama paralar paypalaaktarılıyor opradan nasıl alıcakki parayı
  • quote:

valla mr.jonas bence bu altından kalkar gibime geliyor.adamların ıpsini bulsa ve şikayet etse mr.jonas olmazmı.ama paralar paypalaaktarılıyor opradan nasıl alıcakki parayı

Paypaldan dibine kadar harca parayı - 5 milyara kadar mesala alışveriş valan yapar
  • quote:

Popomundo'nun zevki hiçbirinde yok:P
  • quote:

Jonas adamı züker

hmm...güzel cevap
  • Benim arkadaş diyor. Suç yeteneklerinin silinmesine tepki gösteren birkaç kişi toplanıp bir hack grubu kurmuş. Ve oyunun yakasını bırakmıycaklarmış. Oyunda aşırı derecede açık varmış. Popmundo'yu bitirmeye yemin etmişler. Bu daha hiç uğraşmdan yaptıkları fındık fıstık tadında, başlangıç hacklemesiymiş. Vs. vs. Fazla mı uçmuşlar ya da hep bişiler yapabilirler mi bilmiyorum.

Not: Bir de yıldırım yiyen biri yapıyormuş diyorlar, bu da ayrı bir dedikodu. Doğru olan hangisi anlayamadım ama oyun şu an saatlerdir açılmıyor. Çünkü açıldığı anda girip zarar vermelerinden korkuyor oyun sahipleri sanırım.

Kardinal mardinal dinlemediler, aldılar paçalarını aşağı. Bizim de verdiğimiz oyun paraları boşa gitti herhalde.
  • @Hakikivisco:Atıyor arkadaşın.Kimse öle bi şey yapamaz:D.Rp de suçlu diye adam rl dede mi suçlu olcek:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akman39

quote:

Orjinalden alıntı: HakikiVisco

Benim arkadaş diyor. Suç yeteneklerinin silinmesine tepki gösteren birkaç kişi toplanıp bir hack grubu kurmuş. Ve oyunun yakasını bırakmıycaklarmış. Oyunda aşırı derecede açık varmış. Popmundo'yu bitirmeye yemin etmişler. Bu daha hiç uğraşmdan yaptıkları fındık fıstık tadında, başlangıç hacklemesiymiş. Vs. vs. Fazla mı uçmuşlar ya da hep bişiler yapabilirler mi bilmiyorum.

Not: Bir de yıldırım yiyen biri yapıyormuş diyorlar, bu da ayrı bir dedikodu. Doğru olan hangisi anlayamadım ama oyun şu an saatlerdir açılmıyor. Çünkü açıldığı anda girip zarar vermelerinden korkuyor oyun sahipleri sanırım.

Kardinal mardinal dinlemediler, aldılar paçalarını aşağı. Bizim de verdiğimiz oyun paraları boşa gitti herhalde.

Pfff, amelelikte sınır yok
    Anlatıyoruz anlamıyor musun, adamlar konserleri geri getirmeye çalışıyor

aile terbiyen bozuk galiba. lafını sana ve ailene iade ederim.

• Yerim konserini ya, bu yüzden hapse girdim. Allahtan fazla bir süre değil.. Yoksa ben şeyederdim adamları.. Oyunda çökmez, çökemez, o kadar para harcadım.Belgesi var.Şikayet ederim.
  • AÇILDI KOŞUN BEN GİRDİM
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.