arkadaşlar hackerlar çok fena şekilde çökertmiş yakasını bırakmıyolar popomundonun galiba tüm dünya serveriini çökertmişler hepimize geçmiş olsun
Çökerttilerse yedeği var yiğenim Saçma sepen şeylere inanmayalım
Altta bu konu hakkında konulan bi konu var lütfen oraya gel.
//KAPANDI(Yersen:P)
quote:
Orjinalden alıntı: wind_king
arkadaşlar hackerlar çok fena şekilde çökertmiş yakasını bırakmıyolar popomundonun galiba tüm dünya serveriini çökertmişler hepimize geçmiş olsun
bazı serverler çalışıyo birtek 124 nolu server çökmüş gördüğüm kadarıyla
görmedim læ konu varmış süper yetkili aspirin kapat læ
Yuh damgayı bastınız hemen kapatıldı diye Ama bu konu geçmişti. Bazılarımızı ....yolar diye forumda yazmışlardı. Adamlarda icabına bakarız demişlerdi. Herhalde onlardır
Hacklenirse tüm Vip ve Şirket Lisansı alanların Kredi Kartları ele geçirilir ve - Nin limitine kadar tüm parası çekilir veya kullanılır. Malesef
baya kötüolur maddi açıdan benim anlamadığım niye popmundo gibi bir oyunla uğraşıyorlar knight onlinede daha çok para var
quote:
Orjinalden alıntı: dawras
baya kötüolur maddi açıdan benim anlamadığım niye popmundo gibi bir oyunla uğraşıyorlar knight onlinede daha çok para var
Deli misin popmundonun da baya üyesi var ve Vipler ve Şirket lisansı alanlar çok hackleyen en az 5 milyon dolar ele geçirir de biz nolcaz :(
quote:
Orjinalden alıntı: Surround
Hacklenirse tüm Vip ve Şirket Lisansı alanların Kredi Kartları ele geçirilir ve - Nin limitine kadar tüm parası çekilir veya kullanılır. Malesef
KRedi kartları numaraları ele geçirilse bile öyle yapmaları çok çok uzun sürer.
quote:
Ülkücüler falandır :P
valla mr.jonas bence bu altından kalkar gibime geliyor.adamların ıpsini bulsa ve şikayet etse mr.jonas olmazmı.ama paralar paypalaaktarılıyor opradan nasıl alıcakki parayı
quote:
valla mr.jonas bence bu altından kalkar gibime geliyor.adamların ıpsini bulsa ve şikayet etse mr.jonas olmazmı.ama paralar paypalaaktarılıyor opradan nasıl alıcakki parayı
Paypaldan dibine kadar harca parayı - 5 milyara kadar mesala alışveriş valan yapar
quote:
Popomundo'nun zevki hiçbirinde yok:P
quote:
Jonas adamı züker
hmm...güzel cevap
Benim arkadaş diyor. Suç yeteneklerinin silinmesine tepki gösteren birkaç kişi toplanıp bir hack grubu kurmuş. Ve oyunun yakasını bırakmıycaklarmış. Oyunda aşırı derecede açık varmış. Popmundo'yu bitirmeye yemin etmişler. Bu daha hiç uğraşmdan yaptıkları fındık fıstık tadında, başlangıç hacklemesiymiş. Vs. vs. Fazla mı uçmuşlar ya da hep bişiler yapabilirler mi bilmiyorum.
Not: Bir de yıldırım yiyen biri yapıyormuş diyorlar, bu da ayrı bir dedikodu. Doğru olan hangisi anlayamadım ama oyun şu an saatlerdir açılmıyor. Çünkü açıldığı anda girip zarar vermelerinden korkuyor oyun sahipleri sanırım.
Kardinal mardinal dinlemediler, aldılar paçalarını aşağı. Bizim de verdiğimiz oyun paraları boşa gitti herhalde.
@Hakikivisco:Atıyor arkadaşın.Kimse öle bi şey yapamaz:D.Rp de suçlu diye adam rl dede mi suçlu olcek:D
quote:
Orjinalden alıntı: Akman39
quote:
Orjinalden alıntı: HakikiVisco
Benim arkadaş diyor. Suç yeteneklerinin silinmesine tepki gösteren birkaç kişi toplanıp bir hack grubu kurmuş. Ve oyunun yakasını bırakmıycaklarmış. Oyunda aşırı derecede açık varmış. Popmundo'yu bitirmeye yemin etmişler. Bu daha hiç uğraşmdan yaptıkları fındık fıstık tadında, başlangıç hacklemesiymiş. Vs. vs. Fazla mı uçmuşlar ya da hep bişiler yapabilirler mi bilmiyorum.
Not: Bir de yıldırım yiyen biri yapıyormuş diyorlar, bu da ayrı bir dedikodu. Doğru olan hangisi anlayamadım ama oyun şu an saatlerdir açılmıyor. Çünkü açıldığı anda girip zarar vermelerinden korkuyor oyun sahipleri sanırım.
Kardinal mardinal dinlemediler, aldılar paçalarını aşağı. Bizim de verdiğimiz oyun paraları boşa gitti herhalde.
Pfff, amelelikte sınır yok Anlatıyoruz anlamıyor musun, adamlar konserleri geri getirmeye çalışıyor
aile terbiyen bozuk galiba. lafını sana ve ailene iade ederim.
Yerim konserini ya, bu yüzden hapse girdim. Allahtan fazla bir süre değil.. Yoksa ben şeyederdim adamları.. Oyunda çökmez, çökemez, o kadar para harcadım.Belgesi var.Şikayet ederim.