Şimdi Ara

Popeyesdeki patateslerin ustune atilan baharat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
11.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Patates kizartmasi ve tavuk

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Patatesi kızarmadan önce kesin ve soğuk suda buz dolabında 30-45 dk bekletin, kızgın yağa atın, dışı çıtır içi yumuşacık olur.

Tavuk için ise bildiğim bir marinasyon yok ama yumurta ve galeta unu iyi gider kıtır kıtır, galeta ununa istediğiniz baharatları atın böylece tat tavuğa işler. Tavsiyem tavukları yağlayıp sonrada baharat sürüp 15-20 dk dinlendirmek. Sonrada kızgın tavada kızartın.

Afiyet olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Popeyes'ın patatesleri efsanedir özellikle üzerindeki baharatı ile çok lezzetli oluyor. Tavukların lezzetide iyi. Dip'n Chicken menü favorim.

• kaand12@ kullanıcısına yanıt
    Vallahi bunlari valide yapicak zaten patatesler balkonda kaliyor sogukta ve genelde suda bekletiyor kesince. Ben baharati ufakdan ustune serpcem popeyesdeki gibi sizce patatesler nasil kesilmeli ince mi yoksa elma dilim mi

• Bizde ondan bahsediyorduk. Eskiden ordan calismistim hosuma gidiyordu. Dip chicken cidden cok guzel acayip bir sosla yapiliyor batir sostu sanirim laynnn bie tarafim sisicek .d

• Elma dilimden ziyade kare şeklinde alıyordum. Adı aklıma gelmedi.

• Yeme zevkine göre büyük patates daha çok pişmesi gerekir haliyle. Benim tercihim düz mc Donald's yada burgur king tipi ama daha kalın. İnce olursa dio sos boşa gider çok kalın olursa dip sos yetmez ve bayar. Orta ayarını tutturup kendinizce bir kalınlık belirlemelisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaand12@ kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim markete gittim kaju baharati yoktu :(

• Tolga_06tr kullanıcısına yanıt
    Baktim kanki yarin alicam artik market bakkal yok buralarda gittimde hersey vardi bi o yoktu tesaduf iste

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.