Şimdi Ara

POPEYES YEMEYİN YEDİRMEYİN (SS Lİ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
111
Cevap
0
Favori
14.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
22 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Birisi sanki traş olduktan sonra tüm kılları tavuk harcının içine atıp öyle yoğurmuş gibi.

Orijinalden alıntı: ahmetbayram5

senin boğazının,midenin keyfi için iş güç yok da millet ekşi'de başlık mı açacak?
    Aynen hiç kimse konu açmasın herkes bilmesin yesin tadı sağlığından daha önemli değil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ahmetbayram5

sen yemek yemezsen o zincirler kan ağlar,batar(!)

3 gün sonra gene o zincirlerde milletle kıç kıça oturmazsan ben hiçbir şey bilmiyorum.tükürdüğünü yalamamak için bence büyük laf etme
    beni ne denli tanıyorsun ki böyle bi yorum yapabiliyorsun? Uzun zamandır fast food zincirlerinden bir şey alıp yemiyorum sadece adana kebabı ve gurme hamburger tercihim dışarıda ve de güvendiğim dönerci her neyse bunu da bi istisna olarak sipariş ettim çünkü geçen arkadaşlarla muhabbet ederken canım çekti bunu konuşuyorduk ve gözümü kapatarak 29 tl ye mi ne bu berbat menüyü söyledim (aklıma sövebilirsiniz ki ben sövüyorum) ve yaşadığım pişmanlıkta bu geç geldi light kola geldi falan her neyse bir daha o dediğim yerler dışında yemek yemiyorum

• Skully's Burger forever <3
    ABD'de var Türkiye'deki tek şubesi de Bursa'da.

• Benim de başıma bir olay geldi. Vücut gelistirmeyle uğraşıyorum ve 2 haftada 1 gun cheat meal hakkı koydum kendime. Gecen pazar cheat meal zamaniydi hayatımda popeyesa gitmemiştim neyse gittik arkadaşlarla popchicken menü+ 10 lu nugget aldim. Dikkatinizi çekerim normal restoranda yiyorum. Yemek geldi iyi hoş oturduk. Hamburger ekmeğini adamlar buzdolabından çıkartıp koymuşlar bildiğin. Içine bir mayonez sıkmışlar anlatamam 1 damla Et zaten allaha emanet. Neyse tamam dedik patates kızartması vardı o ds buz gibi. Yiyemedim kaldi öyle. Son olarak nuggeta geçtim. Bilenler vardir tavuğun tam boynunun orda kıkırdak vardir göğüsle bitişik. Nuggeti yiyordum agzimda biseyler kitirdiyo noluyo lan dedim direk tabağa tükürdum. Millet de bana bakiyodu rezil olduğuma mi yanayim verdiğim paraya mı, boşa giden cheat meal hakkıma mı? Gittim kasaya iyi de bir bağırdım orda. Ha bu arada bunlarin yaşandığı yer ankara kızılay avmnin yanındaki burger king popeyes sbarronun olduğu bina. Ankaralilar bilir çok işlektir çoğu zaman yer bile bulamazsınız. Gittiğimde de saat aksam 4 civarıydı yani gayet de kalabalikti. Yemeyin yedirmeyin illa gideceksiniz gidin kfcye adam gibi birşeyler yersiniz. En azindan içinden kikirdak,kemik cikmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanSüperKahraman -- 20 Şubat 2019; 16:58:22 >

• Gayet normal hiç mi tavuk kanadı yemediniz. O tür yerlerde nasıl bir işlemden geçiyor bilemiyorum ama rahatsız oluyorsanız tütsülersiniz olur biter.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.