Şimdi Ara

Popeyes Tavukburger Menü 4.25TL (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
33
Favori
23.928
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kampanya uzatıldı mı bitti mi bilgisi olan var mi ?
  • Hocam tavuk eminsin degil mi
  • Kfc popoyes allah korusun aman diyim. Kolestrol doymamış çiçek yağı. yine iyi yani. yanmış yağ yüzünden kanserojen yiyorsunuz amokachi. Aklınızı başınıza alın lütfen
  • Kampanya bitti galiba şimdi denedim olmadı. Bitmediysede addblockdan dolayı değildir umarım :D
  • export20 kullanıcısına yanıt
    Her tarayıcıdan bir kez ankete katılmaya izin veriyor artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

İlk kez katıldım sen yakın zamanda denedinmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: export20

quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

İlk kez katıldım sen yakın zamanda denedinmi ?

Geçen hafta katıldım
  • devam ediyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lethero

haydaaaa geçenlerde "biriniz fiş lazım değilse alabilir miyim" dedi bana demek bu yüzdenmiş. hanginizdiniz söyleyin ölücü kardeşlerim bilseydim beraber yerdik.

Adamı çok fena tufaya düşürmüşsünüz mezarcı mezarcıya yapar mı bunu kimse çıksın ortaya
  • Dün kullanmayı denedim fakat her zaman gittiğim restorant mırın kırın yaptı. Kod giremiyoruz, kasa hata veriyor, iptal edemiyoruz açık veriyor bla bla. Aradım TAB gıdayı kampanya devam ediyor dedim şikayet bıraktım.

Özet; kampanya devam ediyormuş TAB gıdadan aldığım bilgiye göre.
  • Merhaba,

2 TB +içecek+patates 9,95 TL.Personel menü derseniz,bu menüden alabilirsiniz.Normalde satışı yok,personele özel.
  • 3,75 oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurNIng

Merhaba,

2 TB +içecek+patates 9,95 TL.Personel menü derseniz,bu menüden alabilirsiniz.Normalde satışı yok,personele özel.

hocam her yerde satisi var bu menunun, hatta kendileri afislere asmislar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Dün kullanmayı denedim fakat her zaman gittiğim restorant mırın kırın yaptı. Kod giremiyoruz, kasa hata veriyor, iptal edemiyoruz açık veriyor bla bla. Aradım TAB gıdayı kampanya devam ediyor dedim şikayet bıraktım.

Bana da dediler aynısını.Her zaman kod giren şube yılbaşından sonra giremiyoruz demeye başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yellow Claw

quote:

Dün kullanmayı denedim fakat her zaman gittiğim restorant mırın kırın yaptı. Kod giremiyoruz, kasa hata veriyor, iptal edemiyoruz açık veriyor bla bla. Aradım TAB gıdayı kampanya devam ediyor dedim şikayet bıraktım.

Bana da dediler aynısını.Her zaman kod giren şube yılbaşından sonra giremiyoruz demeye başladı

Vermezlerse alışveriş yapmam. Kendileri bilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yellow Claw

quote:

Vermezlerse alışveriş yapmam. Kendileri bilir.

Aynen hocam Ama bu olmayınca da doyamıyorum kazık yemiş gibi hissediyorum

• Bir dönem midemi ne kadar bu yemek görünümünde olan şeylerle acı çektirmişim dedim. Tadı guzel arkadaşlar biliyorum ama bunun yerine döner lahmacun yiyin. Çok seviyorsanız da sağlığınız için çok sık yemeyin
  • 2 tavukburger, kola patates, 1 adet barbekü susa 10.45 tl ödedim, menü fiyati 9.95 tl

fisin altında asag. web sitesinde anketi doldurun, herhangi bir menü aldıgınızda tavukburger menüyü bedava alın yazıyor, yani heralde devam ediyordur ? devam etmese fişte olmazdı yazı.

avm ye giden bedava otobüs var onla gidip yerim, 40 dk de dolaşırım, bidaki ücretsiz otobüsle geri dönerim.

ayrıca bi fiş daha olmuş olur elimde, onla bi kod daha alırım, sonsuz döngü ve 3 burger tek fiyat
  • 2 tavuk burgerli menü 2 ay önce 8.95ti ya 9.95 mi oldu?
  • İnternet üzerinden olmuyor değil mi.servise
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.