Şimdi Ara

POPCORNHOUR C-200 NMT / İncelendi (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.580
Cevap
8
Favori
134.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar önceki bir mesajımdada sordum ama sanırım arada kaynadı
    Popcornun hangi hızda dosya çektiğini cihazdan nasıl görüyorsunuz.Ben hep popcorna bağlı etherneti çekip laptopa bağlayıp ilkel bir yöntemle ölçüyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: girayhan1

Arkadaşlar önceki bir mesajımdada sordum ama sanırım arada kaynadı
    Popcornun hangi hızda dosya çektiğini cihazdan nasıl görüyorsunuz.Ben hep popcorna bağlı etherneti çekip laptopa bağlayıp ilkel bir yöntemle ölçüyordum.

"Diğer Ayrıntılar" tıkla, oradan görüyorsun

POPCORNHOUR C-200 NMT / İncelendi
  • quote:

Arkadaşlar aşagıdaki linkteki ürün hakkında ne düşünüyorsunuz. Fşyatı uygun gibi geldi bana giagbit ethernetli. Nas kutusu arıyorumki nas kutusu 200-250 den aşagı yok.Nu cihaz bildiğimiz nas mantığıyla çalışırmı. Fikirleriniz nedir. 1tb hdd için fena değil gibi

http://www.sanalmarketim.com/urun/013ae3b06f4f446b1805a724c7e438be/WESTERN-DIGITAL-WDH1NC10000E-MyBook-World-Edition-1TB-Ethernet

Linkte senin verdiğini alana kadar
    Bunu al >http://www.vatanbilgisayar.com/zyxel-nsa-220-plus-nsa-220-plus-network-depolama-unitesi/productdetails.aspx?I_ID=41563
    Neticede arada 75TL var!
    ama 2*3,5-HDD
    +
    2*USB 2.0-HDD Bağlayabiliyorsun. ve Gbit.

Kullanıyorum üstüne üstlük ve önceki sayfalarda birkaç kez belirttim.

• quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

Son fw'i ben USB'den yükledim, ortalama 5 dk sürdü, genelde elektrik kesilir falan diye tırstığımdan önce PC'den USB'ye yüklüyorum dosyayı sonra fw yapıyorum, böylece tahmini olarak riski 10 dk azaltmış oluyorum herhalde

İlk işim dosya transfer hızında bir fark olup olmadığına bakmaktı ama bende fark çıkmadı (20 metre CAT6 kablo)

Nasıl yani!

Aşağıdaki mesajım üstte ve sanırım gözden kaçırdın.

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet

Online FW update
    5 dk.11sn sürdü.

Değişiklik varsa yazarım.

• eozen81 diğer aygıtlar dediğin yer neresi bilgisayadamı bu yer.biraz açıklayıcı yazarmısın.
    Ahmet bey Linkteki ürün cidden harikaymış ama bira beklemem lazım bunu almak için.
    Az önce popcorna ağ yoluyla dosya ekledim kopyalanıyor kopyalnırken %1,2,3,4,5,6... gibi ilerleem var. Yani anlık aktarım hızını göremiyorum
  • quote:

eozen81 diğer aygıtlar dediğin yer neresi bilgisayadamı bu yer.biraz açıklayıcı yazarmısın.
    Ahmet bey Linkteki ürün cidden harikaymış ama bira beklemem lazım bunu almak için.
    Az önce popcorna ağ yoluyla dosya ekledim kopyalanıyor kopyalnırken %1,2,3,4,5,6... gibi ilerleem var. Yani anlık aktarım hızını göremiyorum

Transfer hızını PC den görebilirsin!
    +
    Benim linkini verdiğim ve kullanmakta olduğum ZyXEL NSA 220Plus NAS server.

Ve PC arasındaki Ağ üzerinden transfer
    27,7MB/sn

Resim ekleyemiyorum.
    imageshack hata veriyor.
  • Perşembe günü gigabit switch gelecek.İlk olarak tüm kabloalrı buna bağlayıp laptopuda bağlayacağım.Sonrada popcornun olduğu odadaki ethernetle başka bir laptopa ağ üzerinden veri taşıyacağım. Bakalım 3mb/sn in üzerine cıkacakmıyım.Eğerki bir iyişelme olduğunu görürsem artık hafta sonu gelmeden birde nas kutu alacağım gigabit ethernetli
  • senin fikir sorduğunla benim önerdiğimin arasındaki fiyat farkını gördün dimi!
  • Pardon Ahmet, ben seninki 15 dk sürdü diye hatırladım da
  • Öyle olsun eozen81
  • Arkadaşlar yeni FW de, menülü blu-ray lerde harici altyazı seçilebiliyor. Benim ilk dikkatimi çeken bu oldu. m2ts ye tsmuxer ile ekleyip, problemsiz olarak izlediğim Apocalypto'ya harici seçtiğimde çok uyumsuz olduğunu gördüm. Ancak Sherlock Holmes de hiç problem yaşamadım. Neden olabilir sizce, her ikisi de .srt uzantılı altyazılar.
    Blu-Ray dosyasının olduğu dizine aynı adla ekliyoruz.
    Uyumsuzluk neden olabilir sizce.
  • Yeni firmware hayırlı olsun.
    Dün perdem geldi. Montajını bu gün yapıp sonrasında firmware'i hemen halletmek lazım.
    Bu akşam sinema keyfi var anlayacağınız.

Ahmet bey ;
    şimdi hatırlamadığım bir yerde C-200'de network ayarlarını Auto'da değil 10/100 de bırakın daha hızlı çalışıyor gibi bir bilgi okumuştum.
    Bilginiz varmı?
    Siz sanırım testini yaptınız. Auto da bırakmak mı 10/100 de bırakmakmı daha performanslı.

Bu arada En çok gelmesini istdeğim iki özellikler aşağıda.

1. External ses dosyası desteği : Biliyorum mkvtoolnix tarzı programlarla ses gömülebiliyor ama direk okusa süper olmazmı?
    2. 1Gb network desteği.

Umarım o firmwareleride görürüz.
  • rccol;

Evet tranfer testlerini yaptım.

10/100 de 9-11MN/sn
    Auto da 11-14MB/sn.
    +
    Zaten harıcı altyazı desteği var.
    mkv ler ve m2ts ler için. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım henüz.
    +
    1Gbit desteği bende bekliyorum.
  • Sevgili Ahmet
    Harici altyazı desteği değil benim kastetdiğim.
    Harici SES dosyası desteği.

Ufaklık için bir çizgi film indiriyorum ama Turkçe dil deteği yok.
    Sonra Türkçe dil dosyası çıkıyor.

Harici Altyazı desteği gibi Harici SES dosyası desteği de olsa.
    Bizde ses dosyası gömme ile uğraşmadan bu ses dosyasını kullanabilsek anlamında söylemiştim.

Elimde bir sürü ses dosyası oldu.
    Ama ses dosyasını filme göm. Baktın senkranizasyon olmadı bir daha yap felan baya sıkıntı.
  • Pardon ben yanlış anlamışım.
    mkvtoolnix
    Zaten biliyorsunuz.

809Pro yu satarmısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 17 Mart 2010; 14:34:18 >
  • Hiç düşünmüyorum
    Belki ileride değiştirmek istersem....
  • Linksys WBR610N rooter kullanıyorum.C200 ü otoya alınca rooter 100 mbps bağlantı var diyor,
    C200 ü 10-100 eternet ayarına getirirsem rooterda mavi ışık yanıyor yani gigabit bağlantı.
    C 200 gigabit bağlantıda rooter seçiyor.
    Kendi sitesinde uyumluluk listesinde bazı rooter ların gigabit te çalıştığı yazıyor.
    Yaptığım testlerde bilgisayarda c 200 e :c200 otoda 11 mbyt/sn,c200 10-100 de 11 Mbyt/sn hıza ulaştım.
    Bilgisayarım yan odada ve ağa linksys 300n usb ile bağlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rccol

Hiç düşünmüyorum
    Belki ileride değiştirmek istersem....

Şansımı denedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 17 Mart 2010; 14:59:32 >
  • Açıkcası ben kopyalama yapmadığım için test etme şansım olmadı.
    Ancak Gigabit switch ışıklarını da kontrol etmedim.
    Akşam kopyalama yaparak kontrol ederim.
    Bakalım bende değerler ne çıkacak.

Ahmet bey ay sonunda yada Nisan ayında bir yurtdışı ziyareti planlıyorum.
    Gittiğimde senin Qnap809 pro için göz atarım.

quote:

Orijinalden alıntı: prosecutor

Linksys WBR610N rooter kullanıyorum.C200 ü otoya alınca rooter 100 mbps bağlantı var diyor,
    C200 ü 10-100 eternet ayarına getirirsem rooterda mavi ışık yanıyor yani gigabit bağlantı.
    C 200 gigabit bağlantıda rooter seçiyor.
    Kendi sitesinde uyumluluk listesinde bazı rooter ların gigabit te çalıştığı yazıyor.
    Yaptığım testlerde bilgisayarda c 200 e :c200 otoda 11 mbyt/sn,c200 10-100 de 11 Mbyt/sn hıza ulaştım.
    Bilgisayarım yan odada ve ağa linksys 300n usb ile bağlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: rccol

Ahmet bey ay sonunda yada Nisan ayında bir yurtdışı ziyareti planlıyorum.
    Gittiğimde senin Qnap809 pro için göz atarım.

Mutlu olurum
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.