Şimdi Ara

POPCORNHOUR C-200 NMT / İncelendi (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.580
Cevap
8
Favori
134.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hdmi 1.3

A110 un görüntü kalitesi banada daha iyi gibi geldi. C200 daha karanlık gibi geldi pisikolojikte olabilir. C200 e son yazılımı yükledim fakat a110 u verdiğim için kıyaslıyamadım.

Ben altyazılara takmış durumdayım. EGREAT M34A da altyazıların etrafı temizdi.
    Bunda ise yazıların etrafı tırtıklı gösteriyor. 32" veya 42" de pek farkedilmiyor ama bende projeksiyon var. Ekran büyüdüğü için çok net görülüyor.
  • Aha, altyazılarda bir netlik sıkıntısı var mı gerçekten de, bir de renk seçenği var değil mi gene, mesela benim WD'de en büyük hissettiğim eksiklik renk seçeneğinin olmaması, özellikle de sarı

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet

eozen81

Verdiğin linkten HD-DVD kalsörünü çektim.
    - Malesef C-200 HD-DVD klasörünü okumuyor.
    BD lerdeki "BDMV" klasörü sorunsuz oynuyor fakat HD-DVD kalsörü oynamıyor.

Demek okumadığı bir format bulabildik, o da artık piyasadan kalkmış bir ürün olan HD-DVD, çok da dert değil sanki

• Alyazılar tırtıklı gösteriyor doğrudur
  • Üstadlar
    akşam recovery yapacağım, jumper aldırdım. Bu jumper denen şey standart boyda ve şekilde birşey midir acaba? Minicik bişey resimde sanki daha büyük gözüküyor.
  • Akseaus hayırlı olsun kardeş yazıyı okudum ama ben yine de 0-255 ciyim
  • Şu altyazı tırtık konusu için bir resim verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

Şu altyazı tırtık konusu için bir resim verebilir misiniz?

olmayan şeye nasıl vereceğiz :)
    Bu dt plus mı ki altyazı tırtıklı olsun!
  • 2 kişi tırtıklı deyince ne bileyim?
  • herşey iyi güzel de şu syabastan kurtulmak lazım yazılım olarak bir arkadaş hdx bd1 almış

koç gibi klavye mouse bağlamış internette geziyor yahuu işte bakın TF'a resimler koymuş

POPCORNHOUR C-200 NMT / İncelendi
  • hdx bd1, evet iyi bir alternatif sunmuş ama şu Popcorn'la olan illegal dedikoduları vardı sanırım, o yüzden kavgalı gibiydiler, pek piyasada da ismi geçmiyordu. Bitstream konusunda C-200 kadar iyi midir kıyaslama yapsak format desteği açısından?
  • Ahmet bey yeni cıkan güncelemeyi yaptım gercekten makine hızlanmış. yanlız pc den pch c200 e baglanamıyorum
    pch ağ palaşımı bölününe girince samba yazılı yere kumandayla hiç bir müdahale yapamıyorum.
    üste firmware sürümü ile nmt sürümü uyuşmuyor yazıyor.
    nmt kurulumu yaparsam bütün filimlerim silinecek ne yapmalıyım teşekkürler.

Yeni pch c200 alan arkadaşlarada hayırlı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratustam

Ahmet bey yeni cıkan güncelemeyi yaptım gercekten makine hızlanmış. yanlız pc den pch c200 e baglanamıyorum
    pch ağ palaşımı bölününe girince samba yazılı yere kumandayla hiç bir müdahale yapamıyorum.
    üste firmware sürümü ile nmt sürümü uyuşmuyor yazıyor.
    nmt kurulumu yaparsam bütün filimlerim silinecek ne yapmalıyım teşekkürler.

Yeni pch c200 alan arkadaşlarada hayırlı olsun...

NMT uygulamalarını da güncelleyin.
    Birinci mesajda yazılı olan sürümler olsun
    FW ve NMT sürümü.
    +
    Samba çalışıyor olmalı

• Ahmet bey halettim çok teşekkür ederim
    pch c200 iki ayrı yazılım yüklendigini bilmiyordum.
    saygılar
  • Murat ustam bendede aynı sıkıntı olmuştu yaptım ama nasıl yaptım bilmiyorumAma şu bir gerçekki gün geçtikçe cihazı dahada seviyorum...

Ahmety Bey wirelles usb aparatı az evvel elime ulaştı akşama misafirim erken gidersen deneyeceğim...Eğer istediğim performansı verirse diğer anteni satmayı düşünüyorum...
  • yahu adamlar özelliklerine 1000 mbps diye yazarak mal satıyolar, yazılımla düzeltilecek diyolar, yeni yazılım çıkıyor halaa 10/100. Biz kalktık 1000 mbps adsl router aldık, bunun için de yatırım yaptık haliyle güvendik. Ne kadar ciddi bişey bilmiyorum, burada profesyonel arkadaşlar var, sistem özelliklerine olmayan bişeyi yazarak mal satıyolar. Bunu n hukuki sorumluluğu yok mu. 10/100 de yazsa ben gene alırım ama tutup bunun yanına gigabit adsl router almam, ona da ayrıca para vermem yani..
  • %100 KATILIYORUM.

İlave olarak ben bütün aktif cihazlarımı 10/100/1000 olarak değiştirdim.

Ama cihaz alan 10/100 destekliyor.

Anlamadım gitti.
  • Arkadaşlar bende CANON HG 10 Video Kamera var. 40 GB HDD'sine BDMV klasörü altında INDEX.BDM ve MOVIEOBJ.BDM dosyaları var ve görüntüleri yine bu klasörün altındaki STREAM klasörü altında 00001.MTS şeklinde sıralı olarak kaydediyor. C-200'ün özellikleri altında AVCHD Navigasyon yazıyordu. Bilgisayarda MTS dosyalarını oynattığım zaman videonun tarih ve saat bilgileri görünmüyor. Acaba C-200 INDEX.BDM dosyasından bu AVCHD videolarını navige eder mi? Bu şekilde oynatılan videolarımın tarih ve saat bilgilerini altyazılı olarak görebilir miyim?
    Tarih ve saat bilgileri sanıyorum CLIPINF klasörü altındaki 00001.CPI gibi dosyalarda saklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakman44 -- 3 Şubat 2010; 16:17:34 >
  • Arkadaşlar
    Bildiğiniz/Önceki mesajlarımda gördüğünüz üzere wav uzantılı ses dosyalarında sıkıntı vardı, C-200'üm çalmıyordu. Recovery yapıp son yazılımı tekrar yüklemek istedim. Recovery yapmamda Ahmet bey sağolsun, buradan birkez daha teşekkür ediyorum, yardımcı oldu. Fakat herşeyi kuralına göre yapmamıza rağmen recovery sırasında nadiren bazı kullanıcıların da rastladığı benzer problem oldu, cihaz komple açılmaz oldu. Görüntü hiçbir şekilde ekrana gelmiyor, kumanda ve cihazın üstündeki hiçbir tuş çalışmıyordu.
    Bugün Sancak bilgisayardan yetkililer sağolsunlar gayet ilgili şekilde bilgilendirip teknik destek sağladılar ve sayelerinde cihazım açıldı.
    Fakat wav dosyalarıyla ilgili hiçbir değişme olmadı haliyle, gene çalmıyor. Tüm ses çıkışlarını her ihtimal ve seçenekle denememe, AVR'yi devreden çıkarıp direkt panele bağlamama ve diğer bütün ses formatlarını sorunsuz çalmasına rağmen halen wav'ları çalmıyor. İşin ilginci bende çalmayan örnek bir dosyayı aynen Ahmet bey'e gönderdim, sorunsuz çaldı.
    Sancak b.sayar yetkilisi beyefendi (ismini izinsiz vermek istemediğim için belirtmedim) ile irtibat kurdum tekrar, benden çalmayan müziğin linkini istedi, gönderdim. İnceleme yapacaklar. Şimdiden iyi ki garantili bir cihaz almışım diyorum. İnşallah kısa sürede çözüme kavuşur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet

quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

Şu altyazı tırtık konusu için bir resim verebilir misiniz?

olmayan şeye nasıl vereceğiz :)
    Bu dt plus mı ki altyazı tırtıklı olsun!

Altyazi tırtıklıdır. 32 ve 42 den pek anlaşılmıyor ama bende Panasonic PT-AX200U 720p projeksiyon var ve altyazi tirtikli oldugu çok net belli oluyor. Egreat kullandım altyazilarda böyle bir sorun yoktu. C200 e sağlam bir firmware lazım. Ethernet, altyazi vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DFX -- 3 Şubat 2010; 19:36:35 >
  • Alt yazılarda bendede sıkıntı var tırtıklı gözüküyor.A 110 böyle bir sıkıntı yok. Harfler A110 göre daha kalın gösterdiği için olabilir diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.