Şimdi Ara

POPCORNHOUR C-200 NMT / İncelendi (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.580
Cevap
8
Favori
134.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizin kullandığınız sürümün rar dosyasını flash belleğe unrar yaptım. 5 tane dosya çıktı, flash belleği taktım, c-200 kumandası ile usbupdate isimli dosyaya geldim enter yaptım, onay istedi, tekrar yaptım firmware yükleniyor dedi. Şimdi destek menüsünden firmware sürümüne baktım: 02-01-091113-19-POP-408-000 sürüm gözüküyor, acaba bilmeden daha kolay bir şey mi keşfettim?
  • Olabilir bu teknolojinin sağı solu belli olmuyor.
    Ben ne yaptımsa menulerden olmadı.

Yukarıdaki recovery i yaparak dönebildim.

+++

NMT Uygulamaları üstte resimli.

02-01-091113-19-POP-408-000 dosyaların olduğu USB yi takın ve üstteki resimlere göre yapıın

Not: HDD nın ext3 olarak formatlanmasını istiyorsanız "yeni Kurulumu" seçiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 20 Ocak 2010; 0:35:51 >
  • Henüz HD'yi cihaza takmadım. Destek menüsünde "NMT kurulum sihirbazı" diye bir seçenek çıkmıyor. HD'yi henüz takmadığım için mi çıkmıyor acaba? Çünkü bu çıkan 5 dosyadan biri de apss.nmt adında
    Bu gece yarısı yaptığınız yardım ve ilginiz için çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackice_serkan

Henüz HD'yi cihaza takmadım. Destek menüsünde "NMT kurulum sihirbazı" diye bir seçenek çıkmıyor. HD'yi henüz takmadığım için mi çıkmıyor acaba? Çünkü bu çıkan 5 dosyadan biri de apss.nmt adında

üstteki en alt resmde gözüken NMT kurulum sihirbazını tıklayın.
    Gerisi resimlerde.
    Tabı USB de takılı olacak.

FW attığınız gibi USB den gitmeyeceksiniz :)

Resimleri takip edin.
  • Ahmet hocam haberim olsun n destekli wirelles sticki popcorn resmi sitesinden sipariş ettim umarım hızı tatmin eder beni...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet

quote:

Orijinalden alıntı: blackice_serkan

Henüz HD'yi cihaza takmadım. Destek menüsünde "NMT kurulum sihirbazı" diye bir seçenek çıkmıyor. HD'yi henüz takmadığım için mi çıkmıyor acaba? Çünkü bu çıkan 5 dosyadan biri de apss.nmt adında

üstteki en alt resmde gözüken NMT kurulum sihirbazını tıklayın.
    Gerisi resimlerde.
    Tabı USB de takılı olacak.

FW attığınız gibi USB den gitmeyeceksiniz :)

Resimleri takip edin.

İşte bende, o resimde görülen "NMT kurulum sihirbazı" seçeneği çıkmıyor. Sanırım bunun sebebi de ethernet kablosunun veya HD'nin takılı olmaması olabilir diye düşünüyorum. Bunları takınca tekrar deneyeceğim.

• Cihaza Sata disk bağlı olmaz ise "NMT kurulum sihirbazı" seçeneği çıkmaz tabi.
    Sata diskiniz yok ise NMT'yi nereye kuracaksınız :)
  • Arkadaşlar acaba laptoplarda kullanılan wirelles kartı söküp C-200 de kullansak çalışırmı acaba?
    Yoksa sadece x marka olanlarımı görüyor bu alet.

Ahmet hocam sen Ir göz sipariş ettin galiba.
    Benim elimde eski mediacenter makinamdan kalma IR gözler var.
    Sence bu gözleri taksam olurmu?
    Yani olay sadece ucuna soket takılmış Ir led den ibaretmidir?
    Bu durumda her türlü bu işi daha ucuza çözmek mümkün olur.

Bu akşam denemeleri yapacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rccol

Arkadaşlar acaba laptoplarda kullanılan wirelles kartı söküp C-200 de kullansak çalışırmı acaba?
    Yoksa sadece x marka olanlarımı görüyor bu alet.

Ahmet hocam sen Ir göz sipariş ettin galiba.
    Benim elimde eski mediacenter makinamdan kalma IR gözler var.
    Sence bu gözleri taksam olurmu?
    Yani olay sadece ucuna soket takılmış Ir led den ibaretmidir?
    Bu durumda her türlü bu işi daha ucuza çözmek mümkün olur.

Bu akşam denemeleri yapacağım.

Valla sizin bu denemeniz olumlu sonuçlanırsa süper bişey olur, çoğumuzun işine yarar.

Akşam cihazı denerken birden fazla sese sahip mkv dosyalarda audio tuşuna basarak sesler arasında geçiş yapmayı denedim. Arada bir ses tamamen gitti. Hatta başka mkv'ler denedim sonra onlarda da ses gelmedi, cihazı kapatıp açınca düzeldi. Acaba bu sorunla karşılaşan oldu mu hiç?

• Ok.
    Akşam ilk işim Ir gözü takıp Harmony evrensel kumandaya cihazı tanıtmak olacak.
    Sonuçlarını paylaşacağım.
  • Yalnız ben harmony 785'i b.sayara bağlayıp device olarak C-200'ü eklemeye çalıştığımda, bu cihaz eklenemiyor şeklinde uyarı verdi. İnşallah farklı bir yolu vardır, ama benim fikrime göre tek yol, IR kumandanın tuşlarına tek tek basarak harmony'ye sinyalleri tanıtmak, inşallah yanılırım..
  • Hamony 885'i tanıtırken listeden cihazı IRK-200 olarak seçmeniz lazım,ben öyle yaptım,sorunsuz çalışıyor,785'de de galiba aynı olmalı.

Bu da kurulum için link;http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/Harmony_Universal_Remote_Setup

Başka bir mini pci wireless taktım,tanımadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.amon -- 20 Ocak 2010; 18:42:42 >
  • Arkadaşlar merhaba
    Malesef bir kaç IR göz ile denedim ama olmadı.

İşin Kötü tarafı IR gözü taktığınız anda C-200 ün orjinal kumandası da çalışmaz oluyor.

Bu can sıkıcı bir durum.
    Sonuçta ben 785'i kullanırken eşim yada çocuklar orjinal kumandayı kullanıyorlar.
    Bu durumda kullanamayacaklar demektir.

Umarım böyle olmaz.
  • quote:

Arkadaşlar merhaba

İşin Kötü tarafı IR gözü taktığınız anda C-200 ün orjinal kumandası da çalışmaz oluyor.

Bu can sıkıcı bir durum.
    Sonuçta ben 785'i kullanırken eşim yada çocuklar orjinal kumandayı kullanıyorlar.

Umarım böyle olmaz.

Aynen öyle,eğer irda takılı ise rf kumanda devre dışı oluyor,bunu da çözümü var,eğer IRK-200 kiti alırsanız siz 785'i diğer bireyler de orijinal kumandayı kullanırlar.
  • arkadaşlar benim bi sorunum var c200 aldık yurt dışından gereksiz bi arkadaş kurulum sayfa kilidini actı ve hiç bir sekilde ayarlara müdahale edemiyorus ne yapmamıs gerekiyor yardım edermisiniz :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.amon

quote:

Arkadaşlar merhaba

Bu can sıkıcı bir durum.

Umarım böyle olmaz.

Aynen öyle,eğer irda takılı ise rf kumanda devre dışı oluyor,bunu da çözümü var,eğer IRK-200 kiti alırsanız siz 785'i diğer bireyler de orijinal kumandayı kullanırlar.

Pardon arkadaşım ama tam olarak anlamadım.
    IRK-200 kit de sonuçta bir jakla cihazın arkasına (içine değil) takılan kablolu bir infra led değilmi?
    Benim denediğimden ne farkı olacakki her 2 kumanda da çalışacak?
    Büyük ihtimalle IR göz soketi takıldığında RF antenin bağlantısını kesen bir switch var ve RF bu şekilde devre dışı kalıyor.

IRK-200 de de değişen bir şey olmamalı bu durumda.

• 10 TB lık güncel full hd 1080p bluray mkv film arşivim var ihtiyacı olan msn_mehmetozkan@hotmail.com eklesin.Aradığınız her filmi bulabilirsiniz arşivimde.
  • Bu arada bir kaç gündür Hd film seyrederken cihazda donma oluyordu.

Cihazı arkadan kapadım açtım ama nafile.
    Biraz sonra tekrar filmin değişik yerlerinde donuyordu.

Arşivime Network üzerinden eriştiğimden acaba bağlantıdamı bir sorun var diye düşündüm.
    Laptop dan qnap'a (Bilmeyenler için Qnap bir Nas cihazıdır) bağlandım. Sıkıntı yoktu.
    Qnap üzerinde klasörler arasında dolaştım.
    Bir yavaşlıkta soz konusu değildi.

Bunun üzerine C-200 nmt softwarelerine gelerek tüm servisleri kapadım.

Sonra makinayı tekrar kapadım açtım ve tüm servislerin kapalı olduğundan emin oldum.
    Sonra bir Hd film açarak seyrettim.
    Herhangi bir şekilde donma vb yaşamadım.

Sanırım bu servislerden biri bu donmaya sebep oluyor.

Kitlenme veya donma yaşayan arkadaşlara duyurulur.
  • quote:

Pardon arkadaşım ama tam olarak anlamadım.
    IRK-200 kit de sonuçta bir jakla cihazın arkasına (içine değil) takılan kablolu bir infra led değilmi?
    Benim denediğimden ne farkı olacakki her 2 kumanda da çalışacak?
    Büyük ihtimalle IR göz soketi takıldığında RF antenin bağlantısını kesen bir switch var ve RF bu şekilde devre dışı kalıyor.

IRK-200 de de değişen bir şey olmamalı bu durumda.

IRK-200 bağlı,zaten IRK-200 ile beraber kızılötesi kumanda da geliyor,yani elinizde IRK-200 kitvar(alıcı göz+kızılöesi kumanda)logitech harmony'e tanıtılmış durumda,ayrıca elinizde de IRK-200'e ait kumanda var sayıyorum,bu durumda aile bireyleri isterse harmony'i isterse IRK-200 gözle beraber gelen kızılötesi kumandayı kullanabilirler,,ben harmony 885 ve ırk-200 ü bu şekilde kulanıyorum.Tabii bu durumda RF kumanda devre dışı kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.amon -- 21 Ocak 2010; 14:32:53 >

• Bu arada HDD ve Flash bellek için güvenli çıkarma seçeneği yok mu cihazın? WD'de eject tuşu ile yapılabiliyordu, C-200'de bulamadım, eject tuşu da bu işlemi yapmadı.

Teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.