Şimdi Ara

POPCORNHOUR C-200 NMT / İncelendi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.580
Cevap
8
Favori
134.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her güzelin bir kusuru var galiba, akıllı kumanda var ama bu cihazda kullanılamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet

quote:

Orijinalden alıntı: DFX

Bende IRON MAN bluray iso var. Diğer ses formatlarında olmadığı gibi, True HD de hiçbir sorun yoktu.

Hangi yazılımı kullanmaktasınız?
    Bir önceki sayfada bahsedilen :)
    Kutudan çıkan HDMI kabloyumu kullanıyorsunuz?

Sitesindeki en son yazılımı kullanıyorum. Aslında daha önce denememiştim. O yüzden kablo fark yarattımı bilmiyorum. Ama içinden gelen kablo ile amfi bağladım ve TRUE HD sorun yaşamadım. Yalnız Filmde Dolby Digital sesler çalmıyordu. Nedenini anlamadım. Bu cihaz için kesin olarak sağlam bir firmware çıkmak zorunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rccol

quote:

Bende IRON MAN bluray iso var. Diğer ses formatlarında olmadığı gibi, True HD de hiçbir sorun yoktu.

Merhaba
    Ben orjinal bluray diskinden oynatsamda seste problem yaşıyorum. Ara sıra takılıyor yani.

Sizin sisteminiz nasıl acaba bilgi verirmisiniz ?
    Yani Avr ye ses nasıl bağlı , tv ye nasıl bağlı vb gibi.

Son update'i yaptınızmı?

AVR ONKYO 607 . NMT AVR nin DVD-BLURAY HDMI GİRİŞİNE TAKILI. AVR HDMI OUT TAN DA TV YE BAĞLI.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adoni

Ahmet Bey gece uyku tutmadı dayanamadım ve taktım.Biraz sıkıntılı oldu takması niye anlamadım vidaların sıkışması biraz çetrefilli.Ama şunu farkettim etrafta ne kadar wirelles varsa gördüAyrıca üstündeki chipseti realtek aransa piyasada bulunur kesin ama fiyat ne olur bilinmez.Usb stick gelsin onuda alacağım hangisinden memnun kalırsamda onu elimde tutup diğerini satarım.Sizinkide tez zamanda gelir inşallah.Ama kargo yapma şekilleri zayıf geldi bana dışındaji poşet yırtılmak üzere idi...

Her güzelliğin bir zorluğu vardır ama değilmi?
    +
    Kaç günde geldi?
    6 ocakta sevk edilmişti değilmi?

• quote:

Sitesindeki en son yazılımı kullanıyorum. Aslında daha önce denememiştim. O yüzden kablo fark yarattımı bilmiyorum. Ama içinden gelen kablo ile amfi bağladım ve TRUE HD sorun yaşamadım. Yalnız Filmde Dolby Digital sesler çalmıyordu. Nedenini anlamadım. Bu cihaz için kesin olarak sağlam bir firmware çıkmak zorunda.

İlginç bende True HD dışında sorunla karşılaşmadım.
  • Ahmet bey 6 ocakta sevk edildi evet dün elime geçti yani 13 ocak oluyor.Kargo olayını hızlı halletmişler ama dönceki mesajımda belirttiğim gibi kargo paketleme gözüme zayıf geldi özellikle yurt dışından gelen diğer kargolara göre.Sadece bir dosya atma imkanım oldu oda acele bir şekilde idi notebookta c200 de wirelles bağlıydı modem ise netmaster kablo modem hızı kötü idi bende yarıda kestim.Ama stream işine gelince 720p dosyaları sounsuz oynattı ama 2 dakika bakabiildim...
  • Desene benimki 24 ocakta gelecek.

Bütün donanım bende 300n birtek C-200 değil. art gelseydi
    100Mbps ile 300Mbps arasındaki transfer farkını görürdük.

True HD seslerde sende bi sorun varmı?
    Hangi yazılım?
  • Ahmet Bey günaydın Sanırım hepimiz usb stick kullanacak gibiyiz bana öyle geliyor.
    Ayrıca benim avr biraz dandik 4 sene önce aldığım sony sistem Trur hd hakkında bir fikrim malesef yok...Hatta sizin avr sisteminizi alırken yardımcı olan arkadaşınız Sertaş (Oronra) ile baya uzun telefon konuşmalarımız oldu avr hakkında kanımada baya girdi ama öncelikle evi değiştirmem lazım. Yazılım olarakta sizin yorumlara bakınca update olayına hiç girmedim bir önceki yazılım mevcut ama numarasını hatırlamıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adoni -- 15 Ocak 2010; 9:42:01 >
  • Ahmet Bey merhaba,
    İmzanızda gördüğüm kadarıyla sizde harmony 785 akıllı kumanda kullanıyorsunuz. Merak ettiğim bu kumandayı C-200 için kullanabiliyor musunuz?
    Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: adoni

Ahmet Bey günaydın Sanırım hepimiz usb stick kullanacak gibiyiz bana öyle geliyor.
    Ayrıca benim avr biraz dandik 4 sene önce aldığım sony sistem Trur hd hakkında bir fikrim malesef yok...Hatta sizin avr sisteminizi alırken yardımcı olan arkadaşınız Sertaş (Oronra) ile baya uzun telefon konuşmalarımız oldu avr hakkında kanımada baya girdi ama öncelikle evi değiştirmem lazım. Yazılım olarakta sizin yorumlara bakınca update olayına hiç girmedim bir önceki yazılım mevcut ama numarasını hatırlamıyorum...

İyi akşamlar
    Mesajını nacak görebildim :)
    - Ben kart sipariş ettikten sonra USB dongle kullanmam Kart dongle den daha istikrarlı

Evdeki PC ye önce dongle takarak TP-LINK821 300n kullandım, sonra dongle NMT ye takınca PC ye
    LINKSYS PCI-wireles 300n kart taktım arada bariz performans istikrar farkı olduğunu gördüm.
    Öyleki
    Dongle ile 700-800Mbs indirirken, PCI kart ile bu hız 800-1.100Mbps oldu.
    +
    Hatırlatma Ben AVR alırken Oronra ile hiç görüşmedim, yardımlaşmadım.
    Oronra imzada gözüken 7.0 DALI lerde fikir babasıdır Kendisine tekrar tsk.ederim

++
    C-200 FW bu hafta çıkmayacakmış! *Ne yapalım 1 hafta daha bekleriz...
    Syabas yetkilisinin kendi forumlarındaki konu ile ilgili açıklaması >http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=34335&pid=322229#pid322229

• quote:

Orijinalden alıntı: blackice_serkan

Ahmet Bey merhaba,
    İmzanızda gördüğüm kadarıyla sizde harmony 785 akıllı kumanda kullanıyorsunuz. Merak ettiğim bu kumandayı C-200 için kullanabiliyor musunuz?
    Teşekkürler..

Sanırım 3.sayfadaki konu ile ilgili mesajım gözünüzden kaçtı :)
    Aşağıdakileri 4 Ocakta siperiş ettim ve dün kargo edilmiş
    1Ad. Popcorn Hour IR Kit (IRK-200) $12.00
    1Ad. Popcorn Hour Mini MII PCI (MN-200) $50.00
  • Ahmet bey verdiginiz bilgiler için çok teşekkür ederim.
    siz usta olunca bizede sormak düşüyor.
    bazı yerlerde fotoraf makinasıyla video cekmiştim kücük oldugu için onu tercih etim
    Video formatı quick time movie bu dosyaları oynatmıyor? bir önceki fotoraf makinem ise mp4 formatında cekim yapmış bunlarda sorun yok . sizce ne yapmalıyım convertmi edeyim.
    saygılar
  • quote:

quote:

Ahmet Bey merhaba,
    Teşekkürler..

Teşekkürler bilgi için, başlığın hepsini okumama rağmen gözümden kaçmış.
    Nereden sipariş ettiğinizi ve kargo ücretinin ne kadar olduğunu söyleyebilir misiniz acaba?
    Teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: muratustam

Ahmet bey verdiginiz bilgiler için çok teşekkür ederim.
    siz usta olunca bizede sormak düşüyor.
    bazı yerlerde fotoraf makinasıyla video cekmiştim kücük oldugu için onu tercih etim
    Video formatı quick time movie bu dosyaları oynatmıyor? bir önceki fotoraf makinem ise mp4 formatında cekim yapmış bunlarda sorun yok . sizce ne yapmalıyım convertmi edeyim.
    saygılar

Estağfirullah. Elimden geldiğince bilgi vermeye çalışıyorum.
    En kesin ve kolay yolu convert.
  • C-200 de yamj bir türlü beceremedim. Nmt de resimler görünüyor fakat play de filmi oynatmıyor. Bilen varsa bir yardımcı olsun. Olmadı kendi kullandığı ayarları yapılmış yamj mail atsın.
  • quote:

quote:

quote:

Ahmet Bey merhaba,
    Teşekkürler..

Teşekkürler bilgi için, başlığın hepsini okumama rağmen gözümden kaçmış.
    Nereden sipariş ettiğinizi ve kargo ücretinin ne kadar olduğunu söyleyebilir misiniz acaba?
    Teşekkürler..

Elbette
    Orjinal kendi sitesinden sipariş ettim.http://www.popcornhour.com/onlinestore/index.php?pluginoption=buynow&type=accessories

Detaylar önceki sayfalarda var. 4 ocakta sip geçtim.
    Order date: Jan 5, 2010 3:44 PM PST > Tahsil edilmiş Google Checout(sanal kart)
    1Ad. Popcorn Hour IR Kit (IRK-200) $12.00 > (RF kumanda harmony de çalışmadığından IR kumanda)
    1Ad. Popcorn Hour Mini MII PCI (MN-200) $50.00 > (Wi-Fi Wireless 300nn Kart)
    Shipping & Handling (Turkey) : $28.50 > (Kargo Bedeli)
    Tax : $0.00
    Total: $90.50
    Ve
    Your order has been shipped!
    Popcorn Hour shipped your order.
    Jan 14,2010 >> Kargo edilme tarihi.
    Popcorn Hour shipped your order.
    Carrier: Other - Tracking #: EMS-************ >> Kargo takip numarası

• Bende bir kaç şey ilave edeyim.

Cat5 kablo ve 100Mbit switch ile C-200 ve PC arasında FTP üzerinden dosya transferi yaparken CuteFTP 50-55 Mbps'i görürken
    Cat6 kablo ve 1000Mbit switch ile C-200 ve PC arasında FTP üzerinden dosya transferi yaparken CuteFTP 110 Mbps'nin altına inmedi

Bu da demek ki Cat6 kablo ve Gigabit switch ile artık diskleri sök & tak derdinden kurtulabiliriz

Aynı zamanda ağ üzerinden hemen hemen herşeyi çok hızlı bir şekilde seyredebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocen76 -- 16 Ocak 2010; 12:08:19 >
  • @ocen76

Bilgilendirme için Tsk.
    artık kart siparişi verdik onu deneyeceğiz.
    +
    Gigabit switch imizde yok :)

++

Cute FTP nasıl çalıştığı, kullanmı hakkında, Herkesin anlayabileceği şekilde bilgi verebilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 16 Ocak 2010; 12:33:42 >
  • Ahmet Bey bugün adsl bağlattım n destekli bir modem aldım notebook zaten n destekli bir n destekli usb stick gelirse nasıl olacak çoö merak ediyorum...Yoksa wifi card beni çok kesmedi açıkçası hız çok düşük geldii
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocen76

Bende bir kaç şey ilave edeyim.

Cat5 kablo ve 100Mbit switch ile C-200 ve PC arasında FTP üzerinden dosya transferi yaparken CuteFTP 50-55 Mbps'i görürken
    Cat6 kablo ve 1000Mbit switch ile C-200 ve PC arasında FTP üzerinden dosya transferi yaparken CuteFTP 110 Mbps'nin altına inmedi

Bu da demek ki Cat6 kablo ve Gigabit switch ile artık diskleri sök & tak derdinden kurtulabiliriz

Aynı zamanda ağ üzerinden hemen hemen herşeyi çok hızlı bir şekilde seyredebilirsiniz

Şu yaptığın uygulamayı adım adım nasıl yaptığını hangi malzemeler gerektiğini yazarsan hepimizin hayır duasını alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DFX -- 16 Ocak 2010; 13:30:42 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.