Şimdi Ara

# POPCORN HOUR # Ana Konu (Tüm HD-Rip, Divx, Mkv, H.264 Formatları) (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.506
Cevap
16
Favori
319.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • popcornumda usenet kullanmayı düşünüyorum.usenet serverin kullanıcı adını ve şifresini nasıl gireceğim.ve rar lı dosyaları nasıl otomatik olarak açtıracağım lütfen yardımcı olurmusunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackmagicman

popcornumda usenet kullanmayı düşünüyorum.usenet serverin kullanıcı adını ve şifresini nasıl gireceğim.ve rar lı dosyaları nasıl otomatik olarak açtıracağım lütfen yardımcı olurmusunuz.

Günler önce konuşup demişizki :

quote:

Orjinalden alıntı: dr.amon

quote:

Öncelikle d/l olarak hangi servisi kullanacak sınız?
    Toorent veya Usenet mi? Yada benim çalıştıramadığım Rapid mi?

Benim tavsiyem Usenet'dir. 1mb bağlantımla 104 ün altına düşmeden 24 saat indiriyor alet. :)
    Torrentte asla bu stabiliteyi yakalayamazsınız. Ama beleş olsun yavaş olsun derseniz anlarım.

Usenet bana masrafı aylık 10 $ ve ayrıca 8 haftada bir haber sitelerine verdiğim 2 sterlin.
    Detaylı anlatım diye birşey yok aslında. Gerekli abonelikleri yapıp kullanıcı adı ve parolanızı alın.
    PC ile PCH dahili diskine girin.

Bu aşamada civcivx dostum demişki :
    ----------------------------------------------------
    Daha sonra asıl merakım olan Usenet arabirimine ulaşmak için Internet Explorer'a 192.168.1.104:8066/ yazdım ve doğrudan NZBGet arabirimi çıktı. PC'nin masaüstüne önceden kaydettiğim *nzb dosyasını gösterdim ama tabi Usenet hesabımı konfigüre etmediğim için bağlanamadı. Sonra Ağ Sürücüsü olarak gördüğüm PCH'nin dahili HDDsine girdim ve XP'de gizli dosyaları göster seçeneği açık olduğu için root klasörde .nzbget klasörünü görebildim. Ve bunun içindeki nzbget.conf dosyasını Notepad ile açıp Usenet bilgilerimi kaydettim ve çıktım. PCH'yi kapatıp-açtıktan sonra Usenet arabirimine tekrar girdim ve hattımın tam hızı ile indirmeye başladı.

nzbget.conf dosyası karışık birşey. O yüzden şunları aratın ve değiştirin, başka şeyleri ellemeyin

# Host-name of news server
    server1.host=news.yourserver.com <- Put the server name behind the =
    # Port to connect to (default 119 if not specified)
    server1.port=119 <- change the port if it is different from 119
    # Username to use for authentication
    server1.username=USERNAME <- your username
    # Password to use for authentication
    server1.password=PASSWORD <- your password
    # Maximal number of simultaneous connections to this server
    server1.connections=4 <- the maximum of concurrent connection (or less)

---------------------------------------------
    civcivx in verdiği IP onun cihazının modemden aldığı IP numarasıdır. Sizin cihazınız değişik bir IP alabilir.
    Ayrıca modemden 119 nolu portu cihazın modemden aldığı IP numarasına açılması gerekecektir.
    Bunudahttp://www.portforward.com/ adresinden öğrenebilirsiniz.

Bende bu şekilde yaptım ve son hızda indiriyorum.
    Herkese tavsiye ederim.

Torrent ve usenet nasıl kurulacak,ayarlar nasıl,eğer usenet kolaysa ona nerden abone olucaz?,kullanıcı adı ve şifre alıp bunu PCH'a girmek yeterli oılurmu,girince indirilacek filmler liste olarak mı gelecek?,
    Bunları anlayabileceğim bir şekilde nerden okuyabilirim?

http://www.news.astraweb.com/ adresinden aylık 10 dolar vererek bu hizmetten yararlanabilirsiniz.
    Buradan verilecek şifreyi nereye gireceğinizi civcivx anlatmış zaten. Biraz dikkat.

İndireceğiniz NBZ dosyalarınının listesini ise (sadece film yok her şey var)http://v3.newzbin.com adresine abone olarak elde edebilirsiniz.

Bu sistemde rapid gibi rardan çıkartmakla uğraşmıyorsunuz sistem kendi açıp size altın tabakta sunuyor. İzlenmeye hazır

• quote:

Orjinalden alıntı: caution

quote:

Orjinalden alıntı: barsoy

Ama hangi marka ve model? Öyle istediğimiz HDD'i takıp oynatamıyoruz değilmi? Uyumsuzluk sorunları varmış popcorn'un kendisi söylüyor.
    quote:

2,5" almanızda fayda var..ısınma sıfır ...

samsung 2,5" 500gb aldım sorunsuz

Syn:Cautıon

Sizi Uzun .Süredir Takip Ediyorum Ve (Popchourn) La İlgili Yazılarınızı Deneyimlerinizi Takip Ediyorum..Gerçekten Siz Bu İşi Biliyosunuz Ama İş (HTCP) Ortamına Kalıncada...O Ortamıda Ben Çok İyi biliyorum...Km Player Olsun Neuview,Olsun Verdiğim Ayarlar Ve Öneriler Doğrultusunda Bir Çok Kullanıcı Memnun Ve Bir Dünya Thanks Alıyorum ve Seviniyorum

Şimdi Bu Konuda Usta sensin Ve sana Basitinde 3+5 Sorum Olucak İnş..Bu Telafüzü Değerlendirip Soruma Cvp Verirsiniz Teşekkürler

Şimdi Sorum Şu:

(POPCHOURN) Cihazını +ve- Leriyle Değerlendirmicem Orasını Hep Biliyorum zaten ..Yani Nasıl İşlev Görür..Torennts Performansı.+ Harici HDD Lerde.Sorun Çıkarmaması Vs Vs Vs

Şimdi Biliyosun Ben Orjinal Bd/Çekiyorum:32GB/Ve 40Gb Ve Üstü BDREMUX.Blu-ray Ler ...
    Şimdi Ben Filimleri (HTCP) De Kullanıyorum Ve+ Olaraktan (NEUVİEW) Ayarlarım Full+Full+İşlemcide Core Quad Q6000..
    Şimdi sana Sorum Şu:(NEUVİEW) HTCP'De Kullandın Biliyorum..Ve Bi Msj:Da (NEUVİEW) Kalitesinden Bahsettin Ama Ben (POPHOURN) Hiç Denemedim Görmedim..Almaya Pekte Niyetim Yok HTCP.Baya Sağlam En azından Şu Krizde sistemim Kasa ..2 Bin Ytl:

Siz(NEUVİEW) HTCP'De Kullanmış Biri Olarak Ve Bir (POPCHOURN) Sahibi Biri Olarak ..Atıyorum ..4.42 Gb/Başlayan MKV.Ler +8.00 Gb Oluşan MKV..Ler Her iki Kaynak Arasında Nasıl Görüntü Temizliği Yada Kirliliği Buldunuz...

Sizde Biliyosunuzki..(NEUVİEW) Yabana Atılır Cinsten Değil Full+Full HTCP Sistemi Olan Biri İçin Veli Nimet..Ama Olmayan İçin Kabus
    (POPCHOURN) Herşeyin Çaresi Orası Tartışılmaz...Eğer Şimdi Sağlam Bi HTCP'De (NEUVİEW) Kasmıcak Ve Bütün Ayarlar Full+Full Olucaksa (POPCHOURN) Gerek Varmı ..Ama Sadece Görüntü Olarak..

Kısa Ve Öz..Neuview Ve Popchourn Arasında (MKV) Lerde Gözle Görülür Bi Fark Varmı ..Şimdiden Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOGOMEZ -- 10 Mart 2009; 2:46:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: barsoy

Ama hangi marka ve model? Öyle istediğimiz HDD'i takıp oynatamıyoruz değilmi? Uyumsuzluk sorunları varmış popcorn'un kendisi söylüyor.
    quote:

2,5" almanızda fayda var..ısınma sıfır ...

samsung 2,5" 500gb aldım sorunsuz

Syn:Cautıon

Sizi Uzun .Süredir Takip Ediyorum Ve (Popchourn) La İlgili Yazılarınızı Deneyimlerinizi Takip Ediyorum..Gerçekten Siz Bu İşi Biliyosunuz Ama İş (HTCP) Ortamına Kalıncada...O Ortamıda Ben Çok İyi biliyorum...Km Player Olsun Neuview,Olsun Verdiğim Ayarlar Ve Öneriler Doğrultusunda Bir Çok Kullanıcı Memnun Ve Bir Dünya Thanks Alıyorum ve Seviniyorum

Şimdi Bu Konuda Usta sensin Ve sana Basitinde 3+5 Sorum Olucak İnş..Bu Telafüzü Değerlendirip Soruma Cvp Verirsiniz Teşekkürler

Şimdi Sorum Şu:

(POPCHOURN) Cihazını +ve- Leriyle Değerlendirmicem Orasını Hep Biliyorum zaten ..Yani Nasıl İşlev Görür..Torennts Performansı.+ Harici HDD Lerde.Sorun Çıkarmaması Vs Vs Vs

Şimdi Biliyosun Ben Orjinal Bd/Çekiyorum:32GB/Ve 40Gb Ve Üstü BDREMUX.Blu-ray Ler ...
    Şimdi Ben Filimleri (HTCP) De Kullanıyorum Ve+ Olaraktan (NEUVİEW) Ayarlarım Full+Full+İşlemcide Core Quad Q6000..
    Şimdi sana Sorum Şu:(NEUVİEW) HTCP'De Kullandın Biliyorum..Ve Bi Msj:Da (NEUVİEW) Kalitesinden Bahsettin Ama Ben (POPHOURN) Hiç Denemedim Görmedim..Almaya Pekte Niyetim Yok HTCP.Baya Sağlam En azından Şu Krizde sistemim Kasa ..2 Bin Ytl:

Siz(NEUVİEW) HTCP'De Kullanmış Biri Olarak Ve Bir (POPCHOURN) Sahibi Biri Olarak ..Atıyorum ..4.42 Gb/Başlayan MKV.Ler +8.00 Gb Oluşan MKV..Ler Her iki Kaynak Arasında Nasıl Görüntü Temizliği Yada Kirliliği Buldunuz...

Sizde Biliyosunuzki..(NEUVİEW) Yabana Atılır Cinsten Değil Full+Full HTCP Sistemi Olan Biri İçin Veli Nimet..Ama Olmayan İçin Kabus
    (POPCHOURN) Herşeyin Çaresi Orası Tartışılmaz...Eğer Şimdi Sağlam Bi HTCP'De (NEUVİEW) Kasmıcak Ve Bütün Ayarlar Full+Full Olucaksa (POPCHOURN) Gerek Varmı ..Ama Sadece Görüntü Olarak..

Kısa Ve Öz..Neuview Ve Popchourn Arasında (MKV) Lerde Gözle Görülür Bi Fark Varmı ..Şimdiden Teşekkürler

merhaba gogomez kardeşim..ilk olarak saol bende seni .mkv forumlarına katkın icin tebrik etmek istiyorum..

ilk olarak
    *torrent lerde sorun cıkarıyormu : Genel olarak hayır sadece yüksek seedli dosyaları indirmeye dikkat etmek gerek..yüksek sayıda seedli dosyalarda pc performansını yakalıyor.ama sayı duşuk olup pc den uzun süre beklemeye razı olup indirmeyi denediğimiz torrentlerde (örn pcden 6-7kb ile iniyorsa PCH da 2-3kb de iniyor.)ama usenet ve download manager gibi eklentileri ve + olarak elektrik ft sına sagladıgı katkıyı dusununce torrent puanına 100 uzerinden 80-85 verilebilir..zaten bu relaese gruplarına dikkat edince başarılı sonuclar elde etmek mümkün bildigin gibi..son zmanlarda Eureka nın yeni sitesinden başarılı D/L ler yapmaktayım..oldukça hızlı ve kaliteli sunumlar var..
    *external disklerde problem yaşayan pek olmadı bendede external 1tb var elimde olan remuxlarda takılma yaşamadım..şu ana kadar problem olmadı..
    *Neuview şu ana kadar gordugum en kaliteli player htpc lerde.en iyi detayları bunda aldım..ama tabi iyi bir sistem olmalı dediğin gibi...kullanmama ragmen sistemimi kastı..Aslında bu geliştirilirse cok daha iyi olacak bunu gormemek zor degil.menuleri cok daha iyi olabilir.sanırım yeni update ile daha da gelişecek..Dolayısyla benim salonda yer sorunumun olması, PCH nun neuwiev haricindeki playerlardan cok daha iyi kalite sunması,kasayı ikide bi taşı bagla cıkart derdinin olması ve bu durumun artık bir sure sonra eşim tarafından hoş karşılanmaması ve htpc de oyun oynamamam gibi sebepler htpc mi satıp popcorna geciş yapmamı sagladı..
    *Neuview ve PCH arasında gözle gorulur bir fark yakalamak icin surekli test yapmak gerekir...pch diger playerlara gore kesinlikle iyi.derinlik cok iyi .neuview ile aynı gibi diyebilirim..Neuview sistemimi kastıgı icin uzulerek silmiştim..o yuzden detaylarını çok anımsayamıyorum ama PCH ile kesinlikle yarışabilecegini soyleyebilirim..seninki gibi sisteme sahip sanslı kişilerin ;yer sorunu,tak cıkar ,kasa sesi vb gibi dertleri yoksa ve Neuview de full ayarlarda kasılma yapmıyorsa tabiki PCH a geciş yapmalarına gerek yok..Ama bu sadece Neuview icin gecerli bence..selamlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caution -- 10 Mart 2009; 11:53:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: isa2711

torrent denemelerim başarılıdurdurup devam edilebiliyor,durdurup kapatılıp açılınca devam edilebiliyor,hız problemide olmadı ayrıca standby moddada indirme devam ediyor.(burda bir arkadaş yazmıştı denedim:)

Torrentleri ban de kullanabiliyorudum,aslında önce kullanamamıştım,kurcala..vs çalışmıştı,nasıl çalıştığını da hatırlamıyorum.Sonra yeni f/w update'inden sonra yine kullanamıyorum,nasıl bir ayar yaptığımı da hatırlamıyorum,yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

quote:

torrent denemelerim başarılıdurdurup devam edilebiliyor,durdurup kapatılıp açılınca devam edilebiliyor,hız problemide olmadı ayrıca standby moddada indirme devam ediyor.(burda bir arkadaş yazmıştı denedim:)

Torrentleri ban de kullanabiliyorudum,aslında önce kullanamamıştım,kurcala..vs çalışmıştı,nasıl çalıştığını da hatırlamıyorum.Sonra yeni f/w update'inden sonra yine kullanamıyorum,nasıl bir ayar yaptığımı da hatırlamıyorum,yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba bildiğim kadarıyla yardımcı olurum tabiki öncelikle hangi siteden indiriyorsunuz torrentleri 2. si seed durumu iyimi?aslında ayar yapmanıza gerek yok,pc nizizden torrentleri kontrol edebiliyormusunuz yani bir ağ varmı pch ile pc arasında.
    öncelikle torrent dosyasını hangi siteden indirdiğiniz önemli kaliteli bir sitedir 2 veya 3 seeder ile son hızda indirirsiniz tabi bu kadar kaliteli sitelere üye olmak kolay değildir ki benimde çok isteyipte üye olamadığım birsürü site mevcut tl,hdbit.org gibi ama aynı işi gören alternatifleri var tabiki.

• quote:

quote:

quote:

Merhaba bildiğim kadarıyla yardımcı olurum tabiki öncelikle hangi siteden indiriyorsunuz torrentleri 2. si seed durumu iyimi?aslında ayar yapmanıza gerek yok,pc nizizden torrentleri kontrol edebiliyormusunuz yani bir ağ varmı pch ile pc arasında.
    öncelikle torrent dosyasını hangi siteden indirdiğiniz önemli kaliteli bir sitedir 2 veya 3 seeder ile son hızda indirirsiniz tabi bu kadar kaliteli sitelere üye olmak kolay değildir ki benimde çok isteyipte üye olamadığım birsürü site mevcut tl,hdbit.org gibi ama aynı işi gören alternatifleri var tabiki.

PC'deki internet explorer'a http://192.168.1.10:8883/torrent/bt.cgi yazıp entrlayınca media ve toorent seçenekleri çıkıyor,torrent seçeneğini seçince gözat yapıp pc'den daha önce indirdiğim torrentlerden birini gösteriyordum ve d/l başlıyordu,torrentleri de en çok torrentreactor.net'den indiriyordum.Seed ne demek bilmiyorum.Şimdi bu linkten torrent seçip gözat ile PC'den toorentleri seçiyorum,PC explorer sayfasına hiçbirşey yazmıyor,sayfa öylece duruyor,sanki torrent seçmemişim gibi.
    Ayrıca "download manager"'ı da yükledim(rapid için),yüklemeden önce pch hdd'sine popdown klasörü açmadım,manager'ı kurunca zaten pch'a kendisi popdown klasörünü kendi açıp kurdu,PC'den
    http://192.168.1.10:8088/stream/file=/share/popdown/ enterlayınca d/l manager açılıyor,rapid linklerini de yapıştırıyorum,öncesinde rapid üyelik bilgilerimi girdim,fakat "awaiting" yazıp duruyor,d/l yapmıyor.
    Aslında ilk önce bahsettiğim gibi torrent indiremeyip,kurcala..vs derken indirmeye başlamıştı ve yeni f/w update'inden sonra kesinlikle torrenti başlatamıyorum,
    Tekrar teşekkürler.

• Arkadaşlar PCH ye Samsung slim external dvd okuyucusunu bağlarsak çalışır mı? Harici güç kaynağı yokmuş 2 tane usb bağlamamız gerekiyormuş herhalde. Tek usb yi bağlarsak çalışır mı? Cevaplayan olursa sevinirim.Teşekkürler
  • PC den NMT içine download yaparken TV ekranından download manager'a ulaşamıyorum. aşağıdaki hata mesajı çıkıyor.

"Error - could not open
    /share/popdown/_tmp/links.txt for
    writing, check file permission

ve pc deki download manager arabiriminden ayarlara girip rapid kullanıcı adımı ve şifremi yazmak istediğimde de "Not Yet Implemented" mesajı çıkıyor ve giriş yapamıyorum.

Benim yapmak istediğim bütün rapid linklerini NMT içine atıp, PC yi kapatıp, tüm downloadlarımı sadece NMT üzerinden yapabilmek. ikiside açık olduktan sonra hiçbir anlamı yok bence.

Deneme amacıyla bir rapid linkini PC deki Download manager arabirimiyle NMT içine kaydetmeyi denedim ve o sırada PC yi kapattım. Download işlemi yarıda kesildi PC kapanınca. Bunun bir ayarı vardır ama ben bulamadım.

Forumdaki arkadaşların yardımlarını bekliyorum. teşekkürler.
  • @ dr.amon explorer dan gözat deyip dosyayı seçip upload deyince dosyanın sayfada gözükmemesi probleminle hiç karşılaşmadım. ****.net dediğin zam-nda.net mi?
    EXHELL in geçen sayfada vermiş olduğu paket installer programını deniyebilirsin içinde ctorrent programıda mevcut,ben ctorrent ile pch'inkini birlikte kullanıyorum.
    http://www.nmtinstaller.com/Downloads/NMTCommunityInstallerPortable.zip
    rapi*share hakkında herhangibi bir bilgim yok ne yazıkki:(

• Rapid download icin detayli bilgi veren bir kaynak bulabilir miyiz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: atobaba

quote:

Orjinalden alıntı: boylum

NZG get ile indirilen dosyalarda otomatik olarak rar dosyası açılıyor fakat parçalar halindeki rar dosyaları kalıyor. Bunları iş bittikten sonra otomatik sildirmenin yolu varmı?

.nzbget klasörü içinde unpak.cfg dosyası var. İlgili satırdaki değeri 1 yaparsanız siler diyor. Şu an müsait değilim deneyemiyorum.

# Delete rar-files after successfully unpacking
    # 1=Delete (recommended), 0=dont delete.
    unpak_delete_rar_files=1

merhaba,
    bu komutları dosyanın içinde göremedim. Acaba update ile değişimmi oldu
  • Arkadaşlar PHC Dvd okuyucusu takabilmek için extra güç kablosuna gerek var mı? SLim olanları da kullanabilirmiyiz? Slim olanlarda güç kablosu yokmuş, iki tane usb var gücü bunlardan alıyormuş bir tanesini kullanarak dvd yi okuyabilir mi? Teşekkürler
  • Extra güç kablosuna gerek olmuyor. ben slim kullanıyorum ve USB kablosuyla cihaza bağladım. gücü USB kablosundan alıyor. içinden 2 tane USB kablosu çıktı DVD-rom'un ama diğer USB kablosu extra güç gerektiği zaman takılıyormuşki zaten buna gerek kalmadan tek bir USB kablosuyla çalıştı.
  • Rapid download icin detayli bilgi veren bir kaynak bulabilir miyiz?

Forumdan bir arkadaşın yazdıklarını aynen iletiyorum. Benim işime yaramadı ama belki siz çözersiniz.

anladığım kadarı ile şayet rapid premium ile indirmenizde sorun oluyorsa ağ üzerinden cihazın içine girin daha sonra popdown klasörüne daha sonra da .rs_cookie_user_value dosyasını açın k.adi-şifreyi dosyanın içine manel yazın ve kaydedin. Daha sonra premium olarak rapidden download yapabilirsiniz.

http://www.networkedmediatank.com/sh...wnload+manager
  • Teşekkürler Tufan74
  • ben usenet i kuramadım. nzbget.conf dosyasına ulaşamıyorum. ftp ile bağlanınca görmüyor. lütfen yarıdmcı olurmusunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackmagicman

ben usenet i kuramadım. nzbget.conf dosyasına ulaşamıyorum. ftp ile bağlanınca görmüyor. lütfen yarıdmcı olurmusunuz.

Popcornun Hard Diskini ağ sürücüsü olarak ayarladıktan sonra klasör seçeneklerinden "gizli dosyaları göster" yapman lazım.

Ağ Sürücüsü olarak ayarlamak için aşağıdakileri uygula:

1) Start - > Run (Başlat - > Çalıştır) üzerinde tıkla.
    2) Metin kutusu içerisine “\\<NMT Hostname” veya “\\<NMT IP ADRESİ>” giriniz.
    3) Gelecekte de NMT NAS’a daha kolay erişime izin verilmesini sağlamak için, PC’nizin
    “Bilgisayarım” klasörü altında bir sürücü olarak bir SMB paylaşımını belirlemeyi tercih
    edebilirsiniz. Bunu gerçekleştirmek için:
    a) Metin kutusu içerisine “\\<NMT Hostname>” veya “\\<NMT IP ADRESİ>” giriniz.
    Bir seçenek olarak, “Ağ Bağlantılarım”a gidebilir, “Çalışma Grubu Bilgisayarları
    Görüntüle” üzerinde tıklayarak, kendi NMT aygıtınızı seçebilir ve göz atabilirsiniz.
    b) Paylaşılan dosya üzerinde sağ tıklayınız ve “Map Network Drive” (=Ağ Sürücüsünü belirle) seçiniz.
    c) NMT paylaşımlı klasörlerinizin gösterilmesini istediğiniz sürücüyü seçiniz. (Mesela Z: seçilebilir.)
    d) Seçilmiş sürücü, “Bilgisayarım” altında görünmelidir.

SMB varsayılanları:
    Kullanıcı adı: nmt
    Şifre: 1234

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furtem -- 12 Mart 2009; 13:12:36 >

• divxm.hitdivx sitelerini kapatmışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tufan74

Extra güç kablosuna gerek olmuyor. ben slim kullanıyorum ve USB kablosuyla cihaza bağladım. gücü USB kablosundan alıyor. içinden 2 tane USB kablosu çıktı DVD-rom'un ama diğer USB kablosu extra güç gerektiği zaman takılıyormuşki zaten buna gerek kalmadan tek bir USB kablosuyla çalıştı.

Arkadaşım sen hangi markayı kullanıyorsun.Ben şöyle bişi buldum sence nasılhttp://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?CategoryId=17&productId=bd99289

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.