Şimdi Ara

# POPCORN HOUR # Ana Konu (Tüm HD-Rip, Divx, Mkv, H.264 Formatları) (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.506
Cevap
16
Favori
319.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mixenon

quote:

Orijinalden alıntı: Mixenon

Arkadaşlar, benim popcorn da 1 tb hdd takılı. İçi full film dolu. Nmt installer den program theme falan yüklemiştim, yazılım cozuttu sanırım hata veriyor, film izlerken takılmalar oluyor. ikonların bazıları görünmüyor, ağı görmüyor.
    Ben cihazın yazılımını, baştan sıfırlamak istiyorum, içine yeni hdd takıp kurduğumuz şekline getirmek istiyorum ama bunu yapmanın Hdd deki filmleri silmeden bir yolu var mı?
    Fabrika ayarlarınına döndüm, nmt uygulamalarını hdd yi silmeden yükle dedim o da olmadı? Ne yapabilirim?

Bu konunun çözümü yok heralde, çok uğraştım ama yolunu bulamadım, hdd deki filmleri yedekleyip baştan yüklemekten başka çare yok...

Ben de aynı sorunu zaman zaman yaşıyorum hatta 1, 2 kere çok zor format attığım da oldu, format atarken belki hiçbir alakası olmayabilir bana denk gelmiş olabilir ama bütün NMT uygulamalarını kapadıktan sonra her seferinden rahatça format atabildim, bir de bu opsiyonu deneyin. Olmazsa sonra yine bir kaç deneyin, sonunda olacaktır. Baktınız hala olmuyor, hard diskteki bilgilerinizi başka bir yere alıp formatlamaktan başka çare yok.

• arkadaşlar birşey merak ediyorum,
    a110 ile mesala hdmi üzerinden bir lcdye bağlantı yapıp görüntü alırken,
    optik kablo ile optik girişi olan bir ses sistemine bağlantı yapıp ses alınabilir mi
  • Evet alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

arkadaşlar birşey merak ediyorum,
    a110 ile mesala hdmi üzerinden bir lcdye bağlantı yapıp görüntü alırken,
    optik kablo ile optik girişi olan bir ses sistemine bağlantı yapıp ses alınabilir mi

Neden optıc kabloya ihtiyac duyuyorsun.
    HDMI ile onkyo 607 ye hem ses hemde görüntü gider.
    607 dende tv ye sadece görüntü istersen.
    istersen hem görüntü hem ses
    Bir onkyoluya heryerde yardım yapılır
  • harici hdd popcorndan nasıl çıkartabilirim, çünkü cihazı power+ delete basıyorum tamamen kapatıyorum ama harici hdd hala çalışıyor çekip çıkarmak istemiyorum çalışırken?
  • Hocam arka düğmeden kapatın hiç kullanmıyorsanız harici harddisk de kapanır bu şekilde
  • Arkadaşlar merhaba
    Yakın zamanda a-200 aldım. Denediğim çeşitli ses ve görüntü dosyalarının sorunsuz çalışması beni sevindirdi. Bu dosyaları ağıma kablosuz bağlı notebook'umdan ve USB HDD den çalıştırdım. Cihazı aldığımda üzerinde 02.01.091114-19-POP-411-000 sürümü vardı.

PCH dan PC ye bağlanma işinden sonra bir de tam tersini yapayım istedim.
    Benim cihazda NMT uygulamalrı bölümü yoktu.
    Forumdan okuduğum ve anladığım kadarıyla PCH ye sata dahili bir HDD takmam gerektiğine ve bu HDD nin ext3 şeklinde formatlandıktan sonra
    NMT uygulamalarını yükleyip onların içinden samba server ile ( linux tabanlı PCH yi windows tabanlı PC ile bağlantı için ) bağlantı kurmam gerektiği kanaatine vardım. Bana göre teride tamam olan bilgimle elimde 120 GB lık sata 3.5" lik HDD yi cihazın içerisine taktım.

Buraya kadar sorun yokken iş bu diski formatlayıp NMT leri yüklemek için destek bölümünden NMT kurulum sihirbazını çalıştırdım.
    Gelen sayfalarda hdd yi SATA_DISK_A olarak görüp, yükleyeceği uygulamalar listesini gösterdikten sonra, ext3 olarak formatlayacağını ve uygulamaları yükleyeceğini yazan mesajlar çıktı.
    NMT kurulum kaynağını isteyen bölümde "internet" ve " USB " seçeneklerinden önce interneti denedim ancak
    aşağıdaki hata mesajını aldım

İnternetten başaramayınca USB den deneyeyim dedim. Ancak USB den yükleyeceğim samba server v.b. uygulamaları bulamadım. Bulduğum dosyalarıda USB nin kök dizinine attım buna rağmen USB cihaz bulunamadı hatasını aldım.
    USB den aradığı dosyanın .bin uzantılı olması gerektiğini düşünüp kendi sitesinden firmware ile beraber yüklemek istedim.
    a-200 diye firmware olmadığı için c-200 ün son sürümünü ve bir önceki sürümünü denememe rağmen başarılı olamadım.
    Kurulum yükleniyor gibi mesaj %0 ı geçemeden aşağıdaki hata mesajlarını alıyorum.

Bu mesajdan sonra NMT uygulamaları başarıyla yüklendi , yeniden başlatın diyor ama yüklemiyor.

Yazılım da yükleyemeyince çareyi HDD yi PC de ext3 formatlayıp, bölüm oluşturdum. Bu şekilde de aynı hataları aldım.

USB den sadece NMT uygulamalarını yükleme çabalarımda boşa çıkınca aklıma 2 secenekten başka bi şey gelmedi.
    1. Benim taktığım 3.5" lik HDD ya sorunlu ( PC de sorunsuz çalışıyor ) yada bu cihaz 3.5" i desteklemiyor.
    2. Ben bu işi ( PC den PCH ye bağlanma ) beceremiyorum.

Lütfen yardım......

• Arkadaşlar sorunumu hala çözemedim. Merak ettiğim bi şey var.
    a-200 ün yazılımı c-200 ün yazılımı ile aynı sanırım. Dahili sata diskinize nmt uygulamalarını yüklerken internet seçeneğini mi seçip yüklüyorsunuz yoksa USB den mi?
    USB den yüklüyorsanız USB belleğin içeriğinde hangi dosyalar mevcut ve nereden bulabilirim?
    Ben cihazdan internet üzerinden video ve resimleri görebiliyorum. DNS ayarlarınıda değiştirerek internetten nmt yi yükleyemediğim için çözümü USB den bulmaya çalışıyorum. Kök dizine samba server dosyalarını koyuyorum ( exe uzantıları kurmuyor ) olmuyor.
    Siz nasıl yüklüyorsunuz şu nmt uygulamalarını?
  • Hiç bu kadar uğraşmadım c200 e nmt kurarken.online olarak kendi kendine kurdu.Bana sadece online mı usb mı diye sordu.sizin cihaz sorunlu olabilir.
  • Merhaba arkadaşlar...

Beni anıyanlarbilir forumlarda genelde streaming konusu üstünde yoğun çalışır(dım)!

Elimde geçici süreliğine DB800 geçti, bu cihaz ile popcorn'a streaming yapmayı deniyorum ancak olmuyor!
    Ne dersiniz bu konuda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenger

harici hdd popcorndan nasıl çıkartabilirim, çünkü cihazı power+ delete basıyorum tamamen kapatıyorum ama harici hdd hala çalışıyor çekip çıkarmak istemiyorum çalışırken?

Sata harddisk ler Plug and Play dir!
    Bu nedenle cihazınız çalışırken sökebilir, veya takabilirsiniz.
    Hiç birşey olmaz!

NOT: Eğer cihaz çalışırken takılırsa manuel olarak mount etmek gerekecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prosecutor

Hiç bu kadar uğraşmadım c200 e nmt kurarken.online olarak kendi kendine kurdu.Bana sadece online mı usb mı diye sordu.sizin cihaz sorunlu olabilir.

Firmware yüklerkende mi internet üzerinden yüklüyorsunuz?
    Şu an sizdeki sürüm hangisi öğrenebilirmiyim?
    Kendi sitesinde zaten aşağıdaki cihazların sürümleri var.
    Popcorn Hour A-100
    Popcorn Hour A-110
    Popcorn Hour B-110
    Popcorn Hour C-200

A-200 ün sürümünü göremedim. c-200 ün sürümlerine baktığımda şu an bende yüklü olan sürüm o sitede yok
  • Arkadaşlar, Ben elimdeki POPCORN HOUR A-110u satıyorum. Aldığımdan beri bir kez bile film izlemedim çünkü altyazı filmin tam ortasında çıkıyor. ne bu ayarı ne de YAMJ ayarlarını yapamadım, o yüzden WD tv live ürününü satın aldım. Şimdi popcorn hour elimde fazla olarak duruyor. 3-4 ay önce içine yeni alıp taktığım 160GB lık Harddiskle beraber 450 TL ye satıyorum. ilgilenen olursa PM e mesaj atsın.
  • C-200'ü network kablosu ile mevcut modemime bağladım, peki PCH üzerinden Windows üzerindeki paylaşmak istediğim klasörleri nasıl göstereceğim?

SMB ya da NFS denen şeyleri bir türlü beceremedim.

Bunun anlatıldığı bir yer var mı bu başlıkta?
  • arkadaşlar bende a110 modelini aldım içine 1 trbyte hdd taktım 3.5 inç nmt yi eternet üzerinden modeme baglayıp kuruyorum bundan sonra neler yapmam gerekir bilgi verebilirseniz sevinirim örnegin bittorent indirme olayını
  • ArKADAŞLAR MERHABA A-110 POPCORN MODELİ VAR BENDE 1 SENEDİR KULLANIYORUM.
    FAKAT HİÇ GÜNCELLEME YAPMADIM İNTERNET YOK EVİMDE FAKAT GÜNCELLEME DOSYASINI İNDİRDİM İNTERNETTEN EN SON OLANINI HARİCİ HDD YE ATTIM FAKAT GÜNCELLEME YAPAMIYPORUM BUNUN GÜNCELLEMESİ SADECE İNTERNETTEN Mİ OLUYOR.
    VEYA ARKASINA KABLI BAĞLAMADAN NASIL BİR ÇÖZÜM BULABİLİRİZ...
    YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM..
  • quote:

Orijinalden alıntı: atahan77

quote:

Orijinalden alıntı: prosecutor

Hiç bu kadar uğraşmadım c200 e nmt kurarken.online olarak kendi kendine kurdu.Bana sadece online mı usb mı diye sordu.sizin cihaz sorunlu olabilir.

Firmware yüklerkende mi internet üzerinden yüklüyorsunuz?
    Şu an sizdeki sürüm hangisi öğrenebilirmiyim?
    Kendi sitesinde zaten aşağıdaki cihazların sürümleri var.
    Popcorn Hour A-100
    Popcorn Hour A-110
    Popcorn Hour B-110
    Popcorn Hour C-200

A-200 ün sürümünü göremedim. c-200 ün sürümlerine baktığımda şu an bende yüklü olan sürüm o sitede yok

Ben şuan sitesindede bulunan son sürüm yazılımı kullanıyorum.Firmware ve nmt kurulumunu hep online yapıyorum.(daha önce A110 kullanıyordum ve ondada bu şekilde online yüüklüyordum)
    Bendeki yazılım 29 ocak tarihli sürüm.
    Sizin yazılım yükleyememenizin nedeni son sürümün zaten cihazınızda kurulu olması olabilir.çünkü A200 zaten yeni çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prosecutor -- 15 Şubat 2010; 20:59:59 >

• slm arkadaşlar. çok fazla kullanmadığım POPCORN HOUR A-110 cihazımı satıyorum. ilgilenen olursa ? pm den görüşelim .
  • Arkadaşlar kolay gelsin.

www.hepsidijital.com sitesinden, A-110'umu evdeki wireless ağıma bağlamak için bir USB adaptör aldım. Popcorn hour'un orjinal adaptörü stokta olmadığından, web sitesinde UYUMLU olduğunu söylediği bu cihazı aldım:

http://www.hepsidijital.com/x_popcorn-hour-popcorn-hour-uyumlu-wireless-usb-adaptor_92317.php

Ancak eve getirip A-110'a bağladığımda, cihaz bunu tanımadı. Network kısmında sadece "Wired manual" ve "Wires Auto" seçenekleri çıkıyor, Wireless seçenekleri çıkmıyor. Cihazım en son firmware güncellemesi de yapılmış durumda. Bu cihazı test eden/kullanan oldu mu aranızda? Bir de A-110'da wireless seçenekleri sadece USB cihazı takınca mı çıkıyor? Tşk.

• quote:

Orijinalden alıntı: NIKEmRe

arkadaşlar bende a110 modelini aldım içine 1 trbyte hdd taktım 3.5 inç nmt yi eternet üzerinden modeme baglayıp kuruyorum bundan sonra neler yapmam gerekir bilgi verebilirseniz sevinirim örnegin bittorent indirme olayını

nmtinstaller indirip, transmission yüklemeni öneririm.Şimdilik en uygun torrent uygulaması transmissiondur.
  • 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.