Şimdi Ara

Pop-up çadır mi? Normal çadır mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
2.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hafta sonları piknik mahiyetinde ailemle bir yere gitmek için çadır almayı düşünüyorum

Pop-up çadırlar var 2 saniye de açılan çabuk toplanan kolaylık anlamında bundan mı almalıyım

Normal katlı çubuk olup köşeden köşeye geçirilip kurulan çadırlardan mi almalıyım sanırım bu daha zor kuruluyor

Teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam arasında çok büyük bir fark yok.
    Pop-up ya da 2-sec denilen çadırları da kurduktan sonra, sabitlemek ve gerdirmek için benzer bir çaba göstereceksin.

Ben pek mantıklı görmedim. Bu yüzden normal çadır alacağım.
    Normal çadırın bir artı yönü de az yer kaplaması, çantaya bağlayıp daha iyi bir yer bulana kadar pek rezillik çekmeden dolaşabilmen.
    İkisi arasında pek bir fark yok bence.
  • erdoganb E kullanıcısına yanıt
    Peki çok teşekkür ederim dediğiniz gibi çapraz bağlantılı çadır alicam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lsengul

Peki çok teşekkür ederim dediğiniz gibi çapraz bağlantılı çadır alicam
    Hocam bu arada, yaz kampı düşünüyorsan 2 girişli ve olabildiği kadar bol havalandırmalı + cibinlik özelliği olan çadırlardan bak, sıcakta çok işe yarar. Başka türlü bunaltıcı olur.
  • Bende aynı ikilemdeyim yer ve taşıma sıkıntısı yoksa pop-up almak daha mantıklı diye düşünüyorum. Ayrıca denk gelen ucuz çadır fırsatlarını burada paylaşırsak iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur

Bende aynı ikilemdeyim yer ve taşıma sıkıntısı yoksa pop-up almak daha mantıklı diye düşünüyorum. Ayrıca denk gelen ucuz çadır fırsatlarını burada paylaşırsak iyi olur
    Hocam bahar olduğu için uygun ürün bulmak zor. Ben dün decathlona gittim, oradaki arpenaz 2+ kurduk, inceledik. Ben onu almayı düşünüyorum, ama mat konusunda kararsızım. Yine decathlonda satılan Forclaz Air mat vardı, üretimi durmuş, şu an bulunmuyor piyasada...
    Ondan denk gelirse alacağım bir çift. Sizin de aklınızda olsun, en rahat şişme mat olarak onu okudum.
    Aynen hocam kışın almak lazımdı geç kaldık uygun fiyat için. Bana şu evolite göz kırpıyor 30 gg indirimi 30 da teb iadesi ile 235 e alınabilir gibi göründü. Ben şişme yatak almayı düşünüyodum ama dediğiniz mat denk gelirse özellikle incelerim

https://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/evolite-turtle-2-kisilik-cadir-339830659

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Aynen hocam kışın almak lazımdı geç kaldık uygun fiyat için. Bana şu evolite göz kırpıyor 30 gg indirimi 30 da teb iadesi ile 235 e alınabilir gibi göründü. Ben şişme yatak almayı düşünüyodum ama dediğiniz mat denk gelirse özellikle incelerim

https://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/evolite-turtle-2-kisilik-cadir-339830659
    Hocam arpenaz 2 + daha uygun bundan. 190₺.

Şişme yatak çok ağır oluyor :/

Bazı arkadaşlar çift mat götürüyor şişme yatak yerine.

Evolite daha profesyonel görünüyor ama aradaki farka değer gibi o şişme mat den bulursanız buraya da yazın hocam çift mat mantıklı geldi

• quote:

Evolite daha profesyonel görünüyor ama aradaki farka değer gibi o şişme mat den bulursanız buraya da yazın hocam çift mat mantıklı geldi
    Tabii ki hocam, mat konusunda başka bir seçenek arıyorum şu an.

Fiyat aralığı yakın olduğu için kalite farkı ya da profesyonel düzeyde olacağını sanmıyorum.
    Özellikle firmaların kendi web sayfalarına bakıp düzenine ve sistematik açıklamalarına bakıyorum.
    Bazılarında sistematik bir olgu yok, hemen kapatıyorum ve o markadan alışveriş yapmıyorum :)
    Siz de dikkat edin, uygun da olsa boşa para vermemek lazım.
    Aynen hocam bende ilk özelliklerine bakıyorum zaten ondan tav oldum. Tabi bir ultra profesyonel bişey değil bunlar neticede bizde -20 ye gidip çadır kurmayacaz

İki çadırın özellikleri.

https://www.tekzen.com.tr/evolite-turtle-2-kisilik-cadir-2574420

https://www.decathlon.com.tr/arpenaz-kamp-cadiri--id_8347889.html?LGWCODE=1853336;119903;6841&gclid=Cj0KCQjwre_XBRDVARIsAPf7zZgr9Z_V31S0SRg5-bn7JYLMT5W-eMwKG_hMKl2dk1I8rQ7QD1ykrQwaAo5yEALw_wcB

• ben şahsen normal çadır kullanmayı tavsiye ederim normal çadırlar daha az mekanizma sorunu vermekte
    pop-up çadırları tavsiye etmem
  • İndirim ve kampanyalar için
    Ersinoutdoor'u takip edebilirsiniz
    Fatih bey ile görüşürseniz ve forum.donanimhaber.com dan geldiğinizi belirtirseniz size özel indirimler tanımlayabiliyor

https://www.ersinoutdoor.com/kategori/kamp-cadiri
    buradan beğendiğiniz çadırları seçebilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.