Şimdi Ara

Pop muzik neden seviliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle insanlarin zevkleri beni ilgilendirmez herhangi bir asagilama laf sokma amacim yok. Ne bilim rock metal tarzi sarkilar gaza gelmek icin birebir. Veya uzgun olduğun zaman lana del rey tarzi cok iyi geliyor. Ama popta bir duygu yok.sozleri de çok anlamsiz neden tüm dünya çapında bu kadar popüler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realexile -- 28 Kasım 2017; 23:54:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• "Çok insan anlayamaz eski musikimizden
    Ve ondan anlayamayan bir şey anlamaz bizden. "

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pop müzik ticari bir iştir. Duygu yok, anlamsız gösterişler var. Ruh yok şarkılarda. 50 şarkıdan 2 tanesi iyi çıkar anca. Dinleyene bende anlam veremiyorum..
  • rap denen sacmalıktan ıyıdır de ondan....
  • Pop müzik adı üstünde popüler müzik demektir. Yani popüler olan her türlü müzik tarzı poptur aslında.Sevildiği için pop deniliyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalavar

rap denen sacmalıktan ıyıdır de ondan....

Cok mantikli bir sebepmis gerçekten. Aydinlattiginiz icin tesekkur ederim

• Alternatif pop dedikleri tarzı seviyorum şahsen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şarkı dinlerken türüne mi bakıyorsunuz ? Kulağıma ne güzel gelirse dinliyorum. Metal, pop, arabesk ya da rap benim için fark etmez. Aynı şekilde Türkçe ya da İngilizce olması da önemli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QTPoison

Alternatif pop dedikleri tarzı seviyorum şahsen

Hocam hangileri oluyor acaba ornek verir misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

Şarkı dinlerken türüne mi bakıyorsunuz ? Kulağıma ne güzel gelirse dinliyorum. Metal, pop, arabesk ya da rap benim için fark etmez. Aynı şekilde Türkçe ya da İngilizce olması da önemli değil.

Bende genelde bakmam metal rock farkını bile bilmiyorum. Ama pop muzik cidden kotu geliyor diğerlerine bi onyargim yok iyiside var kötüsü de

• realexile R kullanıcısına yanıt
    Mesela Melanie Martinez şarkıları bu türde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realexile

quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

Şarkı dinlerken türüne mi bakıyorsunuz ? Kulağıma ne güzel gelirse dinliyorum. Metal, pop, arabesk ya da rap benim için fark etmez. Aynı şekilde Türkçe ya da İngilizce olması da önemli değil.

Bende genelde bakmam metal rock farkını bile bilmiyorum. Ama pop muzik cidden kotu geliyor diğerlerine bi onyargim yok iyiside var kötüsü de

Bana da hard metal öyle geliyor aslında. Yani ön yargılı değilim de henüz hiçbir hard metal şarkıyı sevemedim.
  • Çok güzel Türkülerimiz varken...

• patatessiz patso kullanıcısına yanıt
    En sevdiğim sanatçı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.