Şimdi Ara

Ponpik ile Cache Maçı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-WScv8-vXYXx-Pw2fY-9qrnj-mtLMB

Evet sabah 6 saatlerinde çılgın türklere karşı maç attık.1. elde gg veren takım arkadaşımın ardından kendimi deaglea veren ben türklerle tartışma olmasın diye devre arasına kadar ne güzel de herkesi mutelamıştım.Muteları açmamla beraber klasik hs yiyen türklerin vazgeçilmezi olan küfürü gördüm.Oyunda dalga geçtiğimi, sadece deagle aldığımı oyunun umrumda olmadığını söyledim.Ama deagle tek atayorrr ondan sadece deagle alayorsun dediler.Neyse oyun bitti arkadaşlık isteklerini kabul edip partilerine girdim.Komtan avatarlı kişinin gerçek komtan olabileceğini gördüm(Sesini programla uğraşıp benzetmediyse veya sesi benzediğinden komtan karakterine büründüyse bilemiyorum.)Bide bunlarla mirage oynayıp loseumuzu aldık ne güzel :) Birisi bi yandan dg la heselerini görelim derken diğeri 10k parası var sade deagle alıyor diyordu.Mirage'da b'nin varlığından haberdar değillerdi.

Konuyu sadece bu kişinin gerçek komtan olup olmadığını öğrenmek için ve de maç esnasında laftan anlamadıkları için hesap benim değil dememe rahmet Mahmut* seni bulaaacam olm demeleri yüzünden açtım.5 kişiden biri donanıma giriyordur muhtemelen.
    * Mahmut diye biri yok.

Oyunda benim nickim fZ9Ne

Benim kendi hesabım : daFakeFZ9NE

Çakma yada gerçek Komtanın Hesabı :http://steamcommunity.com/id/Ozan591903/ (Yetkililerden destek bekleniyor.Böyle bir yan hesabı var mı acaba? bilen gören!?!?)

Eğer fake ise bu sesle dolandırıcılık felan yapma ihtimali var.Bilgilendirme yapması lazım komtanın.

• Okumayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T A R I K

Okumayın

Evet okumayın.Ama bazı türk streamerların leş türk playerlarından bir farkı olmadığını anlayın.Maçtaki komtan nickli arkadaş büyük ihtimal cahit yıldız'ın kendisi.Adamın sesi birebir aynı ve hesap fake olsa eski nicklerinde en azından farklı bir nick kullanmış olmasını beklersin ama bütün nickleri aynı.Komtan nickli arkadaşta çıkıp hayır benim böyle bir yan hesabım yok veya evet o bendim ve sen hilecisin felanda demiyor.Sadece kendisine izleyici kazandıracak paylaşım yapıyor :]
  • XGL X kullanıcısına yanıt
    izleyici kazanmak istese sabah akşam cs oynar çok iyi bağış bile alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kevin GroBkreutz

izleyici kazanmak istese sabah akşam cs oynar çok iyi bağış bile alır.

Alsın arkadaş ona birşey demiyoruz.Sorun hesabın ona ait olmadığını gösterecek tek birşey yok.Ses kaydını almış olsam anlardın.Sesi benziyor,konuşması benziyor.Yapacağı tek şey o hesapla bir alakam yok demek.
    senin de hesabın ona ait olduğunu gösterecek bir şeyin yok. o hesapla bir alakam yok deyince ikna olacaksan niye uğraşıyorsun? hesap onun olsa bile benim mi diyecek zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    atsana bakalım esea profilini de a+ görelim procuk.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilgi çekmeye çalışmışsın da kimsenin bi yerinde olmamışsın
    ayrıca cait i az çok tanıyan birisi bu hesabın ona ait olmadığını bilir.
    boş bir konu.
  • Gelsene bi reyiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • internet kötüydü anca geldim. ne anlatmışsınız anlamadım. bidaha anlatın bi ara tekrar gelirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cait -- 2 Nisan 2018; 10:57:48 >
  • Ne diyo bu

• Kardeş baştan anlatır mısın olayı.
  • İşten çıkarken adama ingilizce am günü yağ

• vac yemiş adam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.