Şimdi Ara

Pompeii (2014) | Paul W.S Anderson - Kit Harington - Carrie-Anne Moss (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
3.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Pompeii'yi merak ediyorsanız izlemeyin. Aksiyonlu gladyatörlü bir film arıyorsanız izleyin. Maalesef film tarih konusunda çok yavan kalmış fakat sahneler başarılı.

+1

Tarihsel gerçeklerle alakası yok. Spartaküs den sonra gladyatörlük revaçta olduğu için arena sahneleri, araya birazda aşk, birazda görsel efek. Çok daha iyi olabilirdi. Kiefer sutherland kötü adam rolünede iyi oturmuş. Bence filmin görsellik haricinde tek artısıydı.
  • Ortalama bir film.İzlerken ara ara Spartacus dizisi aklıma geldi,bazı benzerlikler vardı.Çok daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum.Imdb puanı gayet iyiymiş daha düşük olur diye tahmin ediyordum.
  • Tarihsel gerçeklik sıfıri gladyatör ve dövüş sahnelerinin bol olduğu klasik hollywood filmi olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkali Feldispat

Tarihsel gerçeklik sıfıri gladyatör ve dövüş sahnelerinin bol olduğu klasik hollywood filmi olmuş

Mükemmel filmler ile çerezlik filmler burada ayrılıyor. Birşey barındırmayan izle/geç bir yapım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

quote:

Orijinalden alıntı: Alkali Feldispat

Tarihsel gerçeklik sıfıri gladyatör ve dövüş sahnelerinin bol olduğu klasik hollywood filmi olmuş

Mükemmel filmler ile çerezlik filmler burada ayrılıyor. Birşey barındırmayan izle/geç bir yapım...

Kesinlikle katılıyorum ...
  • Târihsel gerçeklikleri saptırmaya yönelik bir Amerikan filmi daha. Amerikanlar sâdece bunu iyi yapıyor gerçi. Tıpkı ''The Da Vinci's Code'' gibi dezenformasyona dayalı.

Târihsel gerçeklikte bakarsak, şehir yön tabelalarının bile cinsel objelere benzetilerek yapıldığı bir şehirden bahsediyoruz. Filmi izlemeden önce bu konuyu bir araştırın, sonra filmin ne kadar gereksiz olduğunu anlayacaksınız zâten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonofrhye -- 28 Mayıs 2014; 22:15:03 >
  • klasik hollywood filmi.
  • Spartacus ve gladyatör karışımı bir film olmuş. Çok beğendiğim söylenemez zaten filmin sonuna doğru grafik kalitesi yerlerde sürünüyor.
  • Film hakkında çok güzel bir video buldum.İzlemenizde fayda var.

http://www.youtube.com/watch?v=nBLWtbjZgs4&list=PL9CA39D52696C1037#t=18
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dodge

Film hakkında çok güzel bir video buldum.İzlemenizde fayda var.

http://www.youtube.com/watch?v=nBLWtbjZgs4&list=PL9CA39D52696C1037#t=18

Daha yeni izledim bu zamana kadar neden izlememişim bilemedim. Bu arada Visual Effects güzelmiş.

Film gayet güzeldi özellikle kit harrington çok iyiydi diyebilirim yalnız filmde hiç cinsellik yoktu bu manada ailecek izlenilcek bir film olmuş görsel efektler iyiydi ama dahada iyi yapabilirlermiş aslında arenanın merdiven misali yıkılması biraz saçma olmuş. Birde Vezuv yanardağın patlamasından sonra limandaki gemilerin pompei terk ederken tsunami olmasıda biraz saçma olmuş belki deprem oldu bilemeyiz.

Yinede güzel bir film diyebilirim.

• Yok abiler olmamis bee filmde oyle bir cast varki oturup sadece sitcom yapsalar daha basarili bi calisma cikardi. bu filmdeki gorseli biz yapsak bu nasil efekt abi diye gezer millet yok yani hacim olmamis. Tritiy ablamizdan shelocktaki profa oz dizisindeki simon kraldan tutta salvationdaki hain vice President Bennett ve Avustralyali nurgül yeşilçay ablamizla buyuk bir cast filmi kurtaramamis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.