Şimdi Ara

Polypad C-5900 (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.477
Cevap
11
Favori
93.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kamilkar76

quote:

Orijinalden alıntı: Genç FB 33

quote:

Orijinalden alıntı: etemsea

quote:

Arkadaşlar bunun işlemcisi 800 MHz mi yoksa 1000 MHz mi?

işlemcisi arm cortex a8
    işlemci hızı 1.2 Ghz biri şu videoyu paylaşsın size zahmet biri tv ye bağlayıp videoya çeksin yaw he

Hepsiburada.com'a memnun kalmazsak iade edebilir miyiz diye mesaj attım.
    Cevap bekliyorum. Olumlu cevap gelirse almayı düşünüyorum.

Bir de buradaki mesajdahttp://forum.donanimhaber.com/m_41355926/mpage_142/tm.htm#msglink_59657792 Onyo tabletleri önermişler.
    Öncelikle onları test etmeyi düşünüyorum.

Şuan dört tablet arasında kaldım; Onyolar, Polypad ve Novo 7 Elf.

Polypad C-5900 tabletler oyunlarda fena değil gibi ama renk kalitesi filmlerde resimlerde belirli oranda fark ediliyor birde cihazın bluetooth özelliği olmayışı ürünün görünen eksiklikleri gibi fiyatlarını biraz araştırıp hafta sonu bir tabletde karar kılıcam kullanan arkadaşlar pek sorun yazmamışlar üründen memnun gibiler sanırım

Eğer Tablet alıcaksan 1 ay daha beklemelisin Arkadaşım...
    Çünkü Yeni Quad Corelar çıkıyo bana sorarsan...

• quote:

Orijinalden alıntı: narutonaru

quote:

quote:

quote:

quote:

işlemcisi arm cortex a8
    işlemci hızı 1.2 Ghz biri şu videoyu paylaşsın size zahmet biri tv ye bağlayıp videoya çeksin yaw he

Bir de buradaki mesajdahttp://forum.donanimhaber.com/m_41355926/mpage_142/tm.htm#msglink_59657792 Onyo tabletleri önermişler.

Polypad C-5900 tabletler oyunlarda fena değil gibi ama renk kalitesi filmlerde resimlerde belirli oranda fark ediliyor birde cihazın bluetooth özelliği olmayışı ürünün görünen eksiklikleri gibi fiyatlarını biraz araştırıp hafta sonu bir tabletde karar kılıcam kullanan arkadaşlar pek sorun yazmamışlar üründen memnun gibiler sanırım

biraz daha bekleme yapalım o zamn

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: narutonaru

quote:

quote:

quote:

quote:

işlemcisi arm cortex a8

biraz daha bekleme yapalım o zamn

:D

• İstenilen oyunlar rarlanıp kurulumu anlatılarak pm olarak atılmıştır arkadaşlar,ben teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 4 Ocak 2013; 0:40:34 >
  • Zafer kardeşim NBA 2K13'ü de attım NBA JAM oyununuda attım data dosyalarını ilk önce sd karta at sonra apk dosyasını yükle tamamdır zaten kurulumu dosyanın içinde var ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 4 Ocak 2013; 14:35:07 >
  • Orijinalden alıntı: Renovatio26

Zafer kardeşim NBA 2K13'ü de attım NBA JAM oyununuda attım data dosyalarını ilk önce sd karta at sonra apk dosyasını yükle tamamdır zaten kurulumu dosyanın içinde var ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Best Warriors -- 6 Ocak 2013; 18:52:39 >
  • Arkadaşlar bende bugün bu tabletten aldım ama oyunları nerden bulucaz ?
  • Sorduğunuz soruların cevapları msj atılmıştır oyun isteyen arkadaşlarada oyunları rarlanıp gönderilmiştir..Ben teşekkür ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio26

İstenilen oyunlar rarlanıp kurulumu anlatılarak pm olarak atılmıştır arkadaşlar,ben teşekkür ederim..

Bana da PM'ler misin kardeşim.
  • quote:

Sorduğunuz soruların cevapları msj atılmıştır oyun isteyen arkadaşlarada oyunları rarlanıp gönderilmiştir..Ben teşekkür ederim..

Banada Rarlı Hallerini PM'ler misin Kardeşim
  • İstediğiniz oyunlar varsa ona göre atayım arkadaşlar..
  • Arkadaşlar Bu tablete uygun wild blod oyununu çalıştıran bide nba jam ile nba 2k13 ü çalıştıran varmı ?

• galiba bizim jelly bean hayalleri suya düştü test edilenler arasında C5900 yok
  • quote:

İstediğiniz oyunlar varsa ona göre atayım arkadaşlar..

Hacı işte güzel dediğin oyunlardan at. Harbiden sevdiğin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: uqur4098

quote:

Aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Best Warriors

quote:

quote:

Aynen

wild blod süper olur mesela

• bu ürünlerin en kötü yanı bu zaten pek bir marka değeri ifade etmiyor öyle öncedem sattığım ürüne güncelleme dertleri yok ordaki modeller bugün satılabilen modeller...
  • quote:

Orijinalden alıntı: adam94

bu ürünlerin en kötü yanı bu zaten pek bir marka değeri ifade etmiyor öyle öncedem sattığım ürüne güncelleme dertleri yok ordaki modeller bugün satılabilen modeller...

abicim ne kadarA aldin ki marka degeri ariyorsun... ben tablti ya hediye olara verriim yada ucuzdan satarim ancak bir 4 cekirdekli olmasi lazim :-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adam94

bu ürünlerin en kötü yanı bu zaten pek bir marka değeri ifade etmiyor öyle öncedem sattığım ürüne güncelleme dertleri yok ordaki modeller bugün satılabilen modeller...

abicim ne kadarA aldin ki marka degeri ariyorsun... ben tablti ya hediye olara verriim yada ucuzdan satarim ancak bir 4 cekirdekli olmasi lazim :-)

ben de onu diyorum işte nekadara aldıkki güncelleme ,rom jelly bean,bişi beklioz eldeki bu boşa beklemeyelim diyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adam94 -- 19 Ocak 2013; 15:42:20 >

• Beyler Benim tablette Dokunmatik sorunlu galiba geriye basıyorum uygulama açıyo ya kafayı yedi tablet :( Tableti Nt den aldım acaba ntyemi götüriyim yoksa servisimi arıyayım ...
    Birde Servis İsatanbulun Neresinde ?
    Acil Cevap Verirseniz Sevinirim....
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.