Şimdi Ara

POLYPAD C 5500 TABLET PC TEKNOSADA 189 LİRA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/tablet_pc/1297/125042614/MusteriHizmetleri

EVET ARKADAŞLAR BUGÜN GÖRDÜM SİZCE ALINIR MI BU FİYATA BU MARKA

ÖZELLİKERLİ KISACA

A8 CORTEX 1 GHZ
    512 MB DDR3 RAM
    MALİ 400 GRAFİK İ.
    2 GB HAFIZA
    ANDROİD 2.3 İLE GELİYOR 4.0 GÜNCELLEMESİ MEVCUT

BU ÖZELLİKKLERE 189 TL BELEŞ BİR FİYAT AMA İŞTE TEKNOSA :/ TEŞHİR ÇIKMA OLASILIĞI YÜKSEK

Bİ DE TEKNOSANIN HERZAMAN Kİ PİSLİKLERİ ÇIKAR MI O KADAR İNDİRİME

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhawk -- 15 Mart 2012; 11:30:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ali

İlla garantili olsun demiyorsan o üründen daha kaliteli bir ürün var elimde

imzam...

KALİTELİ DERKEN ARALARINDA ÇOKDA BİR FARK YOK SONUÇTA ŞUAN Kİ FİYATA GÖRE POLY DAHA İYİ HEMDE GARANTİLİ

AYRICA 90 DOLARLIK ÜRÜNÜ 270 TL + KARGOYA SATMAK MANTIKSIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhawk -- 15 Mart 2012; 11:37:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhawk

quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ali

İlla garantili olsun demiyorsan o üründen daha kaliteli bir ürün var elimde

imzam...

KALİTELİ DERKEN ARALARINDA ÇOKDA BİR FARK YOK SONUÇTA ŞUAN Kİ FİYATA GÖRE POLY DAHA İYİ HEMDE GARANTİLİ

AYRICA 90 DOLARLIK ÜRÜNÜ 270 TL + KARGOYA SATMAK MANTIKSIZ

hafızası az uygulama yüklerken sıkıntı çıkarabilir...dokunmatikleri geç tepki veriyor teknosada denedim...
  • ELİMDE HAFIZA VAR O YUZDEN BIRAZ RAHATIM DOKUNMATIGI 5 MULTİTOUCH YAZIYOR BELKI KULLANIM URUNU DIYE SORUNLUDUR ONUDA DUSUNMEK LAZIM SONUCTA 0 ÜRÜN ALICAZ BEN SADECE TEŞHİR ÜRÜNÜ OLMASINDAN KORKUYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhawk

ELİMDE HAFIZA VAR O YUZDEN BIRAZ RAHATIM DOKUNMATIGI 5 MULTİTOUCH YAZIYOR BELKI KULLANIM URUNU DIYE SORUNLUDUR ONUDA DUSUNMEK LAZIM SONUCTA 0 ÜRÜN ALICAZ BEN SADECE TEŞHİR ÜRÜNÜ OLMASINDAN KORKUYORUM

bilemezsin onu haklısın...özelliklerine göre fiyatı iyi...ha eğer bir gömlek üstünü düşünürsen paladin öneririm
  • Guzele benziyo takipteyim.. Alan kisiler inceleme ve resimleri eklerse çok iyi olur.
  • güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 teknosa aradım ama teşhir ürünüymüş ,her teknosa'ya bir adet verilmiş,kapalı ürün yokmuş,düşünen arkadaşlara bilgi veriyim dedim ben vazgeçtim almaktan,talebi olanlara olan shopların elindekini temin edebilirlermiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hulki21

2 teknosa aradım ama teşhir ürünüymüş ,her teknosa'ya bir adet verilmiş,kapalı ürün yokmuş,düşünen arkadaşlara bilgi veriyim dedim ben vazgeçtim almaktan,talebi olanlara olan shopların elindekini temin edebilirlermiş.

tamda tahmin ettiğim gibi insan teşhir ürünü diye yazar oraya hep teknosa aynı teknosa bilgilendirme için sağol kardeş
  • alakası yok ben aldım sıfır kutuda açtılar teşhirde c7000 vardı.:)
  • Bu ürünü tavsiye eden var mı?
  • Ürün iyi gibi duruyor.
  • teknosayı arayıp sordugumda İst.deki ürünlerde sadece teşhir kalmış ee teşhirin fiyatı ne dedim 199tl dedi, kapalı kutunun fiyatı ne dedim 199tl dedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.