Şimdi Ara

Polonya'ya gitmeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiyede halihazırda üniversite öğrencisiyim bitmesine 2.5-3 sene var, daha önceden Polonya'da Erasmus yaptım ve yaptığım okul bu yıl ödenek alıyor ve Avrupa Birliği dışından öğrenciler burslu okuyacak. Burs sadece eğitim ücretini karşılayacak.

Yurt aylık 700 TL, 800 TL kadar da ulaşım yeme içme masrafım olacak. Toplam 1500 TL olacak.

Lakin bir hafta önce Polonya zlotysi 1.30du ancak bugün 1.7 oldu. Gidip gitmeme konusunda kararsızlığa düştüm.

Türkiye'de anadoluda bir üniversitede okuyorum, eğer gidersem okuyacağım bölümler eşit olacak.

Ailem ilk yıl sana tam destek oluruz ama ikinci yılda senin part time iş bulup çalışman lazım diyor.

Türkiye'de oturduğum evden başka şehirdeki üniversiteye gidiyorum ve aylık yeme içme ve servis masrafım 800 TL.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up
  • Yurtdışına yerleşmeye dair en ufak bir umudu olup da gitmeyene deli gözüyle bakarım.
  • Kurwaa

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up

• Ya soru mu bu ? git dene şansını ne kaybedersin kalıcı olmaya bak.
  • Göçmen doğululara köpek gözüyle bakar Polonyalılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eskiden gitme polonya çöp derdim ama artık orası bile...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • up
  • Almanya'daki üniversiteleri araştırın, örneğin münih teknik üniversitesi sömestr başına sadece 100€.

• Önüne gelen fırsatları itmemelisin bu tarz şeylerle her zaman karşılaşamıyacağını varsayarsak gidip deneyimlemen gerekli kaybedebileceğin hiç birşey yok bence :)

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: Joe Duplantier

Göçmen doğululara köpek gözüyle bakar Polonyalılar
    Özellikle beyaz tenli değilse tam bir felaket olur bir ordu kadar ırkçılık yüzünden Polonya'yı terk eden insan biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taklitçi karşıtı

Almanya'daki üniversiteleri araştırın, örneğin münih teknik üniversitesi sömestr başına sadece 100€.
    Olay harç ile bitseydi kapısına gider yatardım beni alın diye. Ailen TL yollayacak sen euro olarak harcayacaksın sıkıntı bu.
  • bu polonya manyaklığı nedir arkadaş herkes polonya yardırıyo.adamlar turist yerine öğrencileri çekiyo maksat yurtdışından döviz çekmek heralde.

dil desen dil değil.tırişka biyer alayı polska polska diye geziyo. git norveç isveç isviçre kanada avusturya avuatralya ne biliyim git biyere de polska ne ya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.