Şimdi Ara

Polonya vatandaşlığı alma (%99) çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

size %99 çalışan Polonya vatandaşlığı taktiği vereyim beyler öncelikle esmerseniz işe yaramıyor

öncelikle nüfus cüzdanınızdan din hanesini kaldırıyorsunuz ve Hristiyan yazdırıyorsunuz ve adınızı mahkeme kararı ile değiştirerek leh adı yapıyorsunuz doğum yerinizi istanbul polonezköy yapmak zorundasınız BURASI ÇOK ÖNEMLİ POLONEZKÖY YAPMAZSANIZ ASLA ÇALIŞMAZ sonra saçlarınızı hafif uzatıp sarı kumral gibi renklere boyatıyorsunuz renkli lens takıp yeni bir kimlik fotoğrafı çektiriyorsunuz ve 3-5 kelime lehçe öğreniyorsunuz daha sonra dayak yiyip doktor raporu alıyorsunuz ve polonya konsolosluğuna gidip yardım istiyorsunuz onlar sizi polonya ya yönlendiriyor ve sığınmacı olarak polonya ya gidiyorsunuz gerisi kolay işe girip çalışın ve Türkiyenin siyasi durumundan bahsedip dilekçe yazarak tam vatandaşlık isteyin Polonyalı bir kızlada evlenirseniz iş tamamdır hadi kolay gelsin bu arada vatandaşlığa alınmazsanız kurwa remove kebab diyerek bağırın konsolosluktaki bir leh sizi görüp duygulanacaktır ve size kıyak geçecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fena değil. Diğer konuya yazdığına güldüm. Gitmek isteyen arkadaşlar denesin.

• İyi fikir gerçekten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Isimsiz2343

Fena değil. Diğer konuya yazdığına güldüm. Gitmek isteyen arkadaşlar denesin.

yazın varşovadan fotoğraf atıp bende güleceğim

• windows çalışmayı durdurdu
  • Nükerbüker kullanıcısına yanıt
    Empire Total War'da parçalanması ve ele geçirilmesi en kolay ülke Lehistan. Şu an Osmanlı ile Varşovayı aldım. Polonya seferine çıkıyorum. Doğudan da ruslar yardırıyor. Avusturya da batıdan. Prusya, dogu prusyadan yani kuzeyden. İsveç de Lehistan'ın köşedeki tek limanını ablukaya almış. POLONYA'YA ÖLÜM

• quote:

Empire Total War'da parçalanması ve ele geçirilmesi en kolay ülke Lehistan. Şu an Osmanlı ile Varşovayı aldım. Polonya seferine çıkıyorum. Doğudan da ruslar yardırıyor. Avusturya da batıdan. Prusya, dogu prusyadan yani kuzeyden. İsveç de Lehistan'ın köşedeki tek limanını ablukaya almış. POLONYA'YA ÖLÜM

ONLARA TÜRK EMPERYALİZMİNİN GÜCÜNÜ GÖSTER BÜYÜK SAVAŞÇI

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Savaşçı değilim, imparatorum bayım. Şu an sizi kırbaçlamıyorsam bunun tek sebebi diplomatik nezakettir.
    Ülkemizin haşmetli hükümdarı ile konuşmalarınıza dikkat etmenizi öneririm. Yoksa soğuk bir kış gecesi siz başınızın prusya ve rusya ile belada olduğunu zannederken ansızın tepenizde bir Osmanlı Akıncısı belirir. İşte o zaman kaybettiğinizi anlarsınız.
  • quote:

Savaşçı değilim, imparatorum bayım. Şu an sizi kırbaçlamıyorsam bunun tek sebebi diplomatik nezakettir.
    Ülkemizin haşmetli hükümdarı ile konuşmalarınıza dikkat etmenizi öneririm. Yoksa soğuk bir kış gecesi siz başınızın prusya ve rusya ile belada olduğunu zannederken ansızın tepenizde bir Osmanlı Akıncısı belirir. İşte o zaman kaybettiğinizi anlarsınız.

Timurlenkin askeriyle nasıl bu şekilde konuşursunuz bayım? ankara savaşı size yetmedi sanırım istanbulada fillerle girelim mi istiyorsunuz?

Sen Lehistansın be Babür İmparatorluğu değil. Oyunbozanlık yapma. Hem Babür İmp de neymiş be. Şu Maratha karşısında tir tir titreyen babürler mi ?
  • Polonyalı kız bulma kısmını beğendim orası hoşuma gitti

• quote:

Sen Lehistansın be Babür İmparatorluğu değil. Oyunbozanlık yapma. Hem Babür İmp de neymiş be. Şu Maratha karşısında tir tir titreyen babürler mi ?

Ben cengizhanın torunuyum Moğol ordularını 2.kez anadoluda görmek istemiyorsanız lehistandan çekilin bu size son uyarımızdır yoksa hülagü hanın bağdata yaptığını istanbula yaparız rumeli imparatorluğunu yıkarız ona göre :) anlaştık mı kayzer-i rum

• lan dünya patch gelecek yarın neden ifşa ediyorsun bugu
  • quote:

O saydığın devletler iyi saldırmamış sana tabi burada diplomasiyi iyi kullanmak da var.

Aynı anda Rusya, Lehistan, Avusturya, Venedik ve İran'la savaştığım oluyor, oynarken terliyorum valla.
    Ama sonunda meyvelerini yemek paha biçilemez

• quote:

Orijinalden alıntı: Ebu l-Feth

quote:

O saydığın devletler iyi saldırmamış sana tabi burada diplomasiyi iyi kullanmak da var.

Aynı anda Rusya, Lehistan, Avusturya, Venedik ve İran'la savaştığım oluyor, oynarken terliyorum valla.
    Ama sonunda meyvelerini yemek paha biçilemez

android için bunun gibi oyunlar varmı

• Dogumyerini nasil degistirecen

• Polonya Vatandaşlığı Al

butonunu bulamadım hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUCAH1T

Dogumyerini nasil degistirecen

mahkeme + sağlam bir avukat

• quote:

Orijinalden alıntı: FİKİRCİBEY

Polonya Vatandaşlığı Al

butonunu bulamadım hocam

sağ üst köşede hocam

• gülmek isteyenler okumayı denesinler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.