Şimdi Ara

Polocup Oynayan varmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
712
Cevap
1
Favori
65.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • walla onu bunu anlamam bi yerlerde hile var arkadaşların bahsettiği duvardan bende geçtim fakat bi daha bulamadım bu arada adamın biri 2.44 yapmış benim 4. turdaki derecem bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: yigiz

yarışırken bir şey yapıp bug çıkarıyorlar bence de. arkadaş bug sayesinde 4saniyede bitirmiş yarışı derecesi de tabloya yüklenmiş işte 2saat sonra da atmışlar oyundan...
    yorum???

http://img227.imageshack.us/img227/6069/ilker5fi.jpg
    bu yarışı ciddiye almayın
    ben bu dereceyi yaptım 2 saat sonra atıldım
    o 2.51 likderce de gerçek değil bence

• ya işte bu oyunda var bişeyler 239 bence mümkün degil arkadş 141 km aşagı düştümmü oyunu bırakıyorum diyor ya kardeşim ben pistın sonuna kadar zaten 5 vitese zor cıkıyorum 133 daha hiç geçemedim sonra o iki virajda 4 vitesle geçseniniz bile hızınız 100 altına düşüyor nasıl yapıyorsunuz bunları anlamıyorum kaç saatti ugraşıyorum 3.27 geçemedim ya kafayi yicem
  • ya ne 140 ı maximum 133 oluyo ilk virajı 90 la harpini 80le geçiyon maksimum buna rağmen optimum 3,00 yapılır 2.39 yapanlarda var bişeyler ilker kardaş bu arada tepe kameradını seçip mouse la tur atsan yapamazsın o dereceyi nasıl yaptın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mazosist -- 18 Nisan 2006; 22:52:17 >
  • merhaba oncelıkle bence oyyanayan bu kadar cok ınsan varken oyunun tartısıldıgı dogru duzgun bı ortam yok.
    ben 3 gundur oynuyorum su an 3.12 ıle donuyorum.oyunda hakıkaten ınanılmaz seyler oluyo oyunun u vırajı dısında tamamını tam gaz gecıyorum.ılk sert vırajı 105 sert u vırajını ıse max 80-85 ıle donebılıyorum tum bunlara ragmen derecem 3.12 .bana kalırsa 3 un altındakı tum dereceler de bı sacmalık var.ayrıca oyunda gordugum max hız 133 yukardakı gıbı ya oyunda hıle yada hata var bu ınsanlar 140 lara ulasarak mı bu skorlaı yapıyorlar oyunu tekrar mı yuklemek gerek bız neden o hızlara ulasamıyoruz.boyle bı oyunda olması gereken forum yok.muhatap olacak yada yarıs hakkında bılgı alıs verısı yapacak bırılerını googledan ıgneyle ayıkladım.bu kadar basarılı bı fıkır bence cok kısa omurlu olabılır.bıraz daha surerse ınsanları ıtımatı kalmayacak ve ılgı kesılecek.zaten bırıncı olmak ıcın gunlerın gecelerın verılmesı gereklı boyle bı guvensız ortamda bu guzel yarısma kaybolur gıder
  • İyi geceler...

Bende bir kaç gündür oynuyorum, şöyle söyleyeyim arabaların arasında hız farkı var, bende hep en başta kolaylık oluyor diye PoloBonus'u seçiyordum, ama Cnbce ve Ntv olanlar daha hızlı 140 ı geçebiliyorsunuz bu
    2 arabayla...

Bir de benim farkedebildiğim start düzlüğündeki girerken son virajda içdeki köşeye çarpınca (ama her zaman olmuyor) tiribünlerin altından hiç çarpmadan geçebiliyorsunuz sanki tribün yokmuş gibi...

3.19 yapabildim en düşük şimdiye kadar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erturkmen -- 19 Nisan 2006; 0:30:39 >
  • evet beyler sonuç olarak çözmüş bulunmaktayım yarışı şu anki derecem 3:02 ama çok kaydım yani aslında 3olacaktı yılmayın uğraşın oluyor fakat bazı dengesizler bug kullanmış bakalım nezaman silecekler ilk10dan.şuan birinci 2:39 ve bu kesinlikle saçmalık
    hadi ben devam bu gece 3ün altına inmek farz oldu
  • şu aptal arabalar kafayı yedirtti yawaynen böyle oluyor işte viraja bakarken
    ama bir şey keşfettim: U virajı maksimum 116km/h ile dönülebiliyor sağlıklı,çarpmadan
    bir de Udan 2önceki virajın top speedi 122 görebildiğim kadarıyla
    PS: Belirtilen hızlar virajdan çıkış hızlarıdır
    bana iyi geceler artık haftasonuna kaldı ama o ilk5teki herifler silinmedi hala bakalım nolacak

• meshcharakou kardeş ilk turu en iyi kaç yaptın sen?ben sıralamada 40 yapabildim en iyi fakat yarışta ne hikmetse 41in altına inemedim zaten son turda son virajda iki tane 2x57lik yarışın içine ettim
    ilk tur için en iyi dereceler???
  • walla ben sıralamada 43 civarı yarış içinde 37/38 civarı en iyi, 3.17 oldu bakalım düşecekmi daha
  • bence bu yarışta epeyce hile var, çünki ben hız olarak en fazla 145 i gördüm,basit bir hesap yapalım, toplam yarış uzunluğu 12875m. bir kişi yarışı 180sn de bitirse,saniyede 12875/180=71,52m yol gider. saatte 71,52*3600=257km/s arabanın yol alması lazım.eğer yarıştaki hız mil/saat ise benim yaptığım max.hızla dolaşsam 145mil/saat=232km/s eder.
    145 üzerinde hız gören arkadaş varmı? valla yarış orada ise hesap burada, 3:00 ve altında yapan arkadaşların hesabını yazsınlar görelim.

kolay gelsin
  • ilker kardeş bu dereceyi nasıl yaptığını anlatabilirmisin?inan çok merak ettim!!!!!!!!

quote:

Orjinalden alıntı: ilker_ank

quote:

yarışırken bir şey yapıp bug çıkarıyorlar bence de. arkadaş bug sayesinde 4saniyede bitirmiş yarışı derecesi de tabloya yüklenmiş işte 2saat sonra da atmışlar oyundan...
    yorum???

http://img227.imageshack.us/img227/6069/ilker5fi.jpg
    bu yarışı ciddiye almayın
    ben bu dereceyi yaptım 2 saat sonra atıldım
    o 2.51 likderce de gerçek değil bence

• Ben gayet ciddiye almadan 3.20 yaptım biraz kasam iyi sonuçlar çıkar ama hakkaten 3.00 altındaki derecelerde bir sakatlık var yani ben bu kadar yıldır araba yarışı oynuyorsam bu kadar farklı scorlar olmamalı. Hele de biri 2.39 yapmış ki artık ne diyim. Oyunu yazanların kusuru bunlar başka bişi degil. Valla sırf eğlencesine oynuyorum ne kasacam buglı oyun için :D
  • aslında ortalama şerefsiz araçlar tur bindirirken zorluk çıkarmasalar 3ün altına çok rahat inilir ama bence de bir tuhaflık var o top derecelerde
  • 2:50ye kadar tamam derim ben yani kötü yarış çıkararak bazı yerlerde kayarak falan 3:02 oluosa 10saniye daha iyileşme olanağı var.virajlarda savrulmak bi yana kaybettiğiniz hız ilerledikçe gerilemenize neden olur.gözümü diktim tepeye çünkü 2:39ları silmişler yine listeden
  • Meşhur U virajını nasıl döndüğünü anlatacak kimse yokmu arkadaşlar_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highquality -- 19 Nisan 2006; 17:43:40 >
  • quote:

beyler ben anca 3:12 yapabildim delikanlı gibi yarışarak bi araştırsın herkes bu oyunda kesin atladığımız bi nokta var. hile olabilir,virajlardan birinde araba duvardan geçiyor olabilir bi el atalım olaya. bi de "d" tuşunu kullanarak virajlara daha iyi girilebilir onunla uğraşın biraz ben şimdi uyuyup yarın denicem hepsini

Olayın çözümünü galiba bulmuşsun ama herkesten cevap beklerken kendin paylaşımcı değilsin kardeşş..
    İyi demişsin güzel demişsin şu virajı şöyle dönüyorum burayı şöyle hallediyorum filan diye ama NASIL_? Sorun burda zaten herhangi bir tuşdan filanmı yararlanıyorsun_? U virajını 112 ile nasıl döndüğünü hala anlamıyorum çarpmadan ben o kadar denedim ama mutlaka 90 lara düşüyor dönüş açısı ile. Sen en azından hangi açıdan nasıl aldığını yada tuş varsa hangi tuştan nasıl yararlandığını filan anlatsan biz de sana katılsak daha güzel olmazmı_?

• quote:

Orjinalden alıntı: highquality

quote:

beyler ben anca 3:12 yapabildim delikanlı gibi yarışarak bi araştırsın herkes bu oyunda kesin atladığımız bi nokta var. hile olabilir,virajlardan birinde araba duvardan geçiyor olabilir bi el atalım olaya. bi de "d" tuşunu kullanarak virajlara daha iyi girilebilir onunla uğraşın biraz ben şimdi uyuyup yarın denicem hepsini

Olayın çözümünü galiba bulmuşsun ama herkesten cevap beklerken kendin paylaşımcı değilsin kardeşş..
    İyi demişsin güzel demişsin şu virajı şöyle dönüyorum burayı şöyle hallediyorum filan diye ama NASIL_? Sorun burda zaten herhangi bir tuşdan filanmı yararlanıyorsun_? U virajını 112 ile nasıl döndüğünü hala anlamıyorum çarpmadan ben o kadar denedim ama mutlaka 90 lara düşüyor dönüş açısı ile. Sen en azından hangi açıdan nasıl aldığını yada tuş varsa hangi tuştan nasıl yararlandığını filan anlatsan biz de sana katılsak daha güzel olmazmı_?

Şu U olayı benimde çok kafama takılıyor. Zaten süre farkları bundan kaynaklanıyor. 112 ile viraj dönmenin sırrı nedir abi yaw_? Haaa kimseyle paylaşmam polo benim olcak diyosanız, poloyu istesemde alamam ama dünya gözüyle bi 3 ün altını görseydik be kardeşim, hani gam yemezdik....

• dönerken arabayı kaydırmayacaksın başka yapacak bir şey yok.içerden girip dışa doğru yumuşatırsın virajı ama 100e falan düşüyor genelde
    saklamak yakışmaz herkes bileğini konuştursun
  • oyunda birçok grafik hatası var özellikle tepe kamerasındayken birden sizi başka bi yere atıyo oyun. başka hile olmasa da şanslıysanız bu hatalara denk gelirsiniz bekleyip göreceğiz 1nci olacak arkadaşı ntvnin bilgisayarındada hile yapabilecekmi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.