Şimdi Ara

polo saatleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slmlar buradan bu saati begendim ama bu saatlerin gerçek polo yoksa çakma polo olup olmadığını ve kaliteli mi degil mi bilmiyorum
    burada ki bir saatçi bana bu saati 212tl ye getireceğini söyledi . sizce bu saat bu parayı hak eder mi yoksa etmez mi
    http://www.polocountry.com.tr/arama/saat/turkce/1178

polo saatleri

yada buna benzer bana önerebileceğiniz başka marka saat varmı varsa önerilerinize açığım

• bu saatleri hiç kullanan yokmu acaba
  • Dostum, moda markalarının kullandıkları malzeme, makine vb. yani saat Çin üretimi, çok kalitesizdir. 212 tlye çok güzel saat markaları var. bu saat seni götürmez, çin malı saatinin üzerine poloyu yapıştırmışlar. giyimdeki kadar kaliteli değil bunlar. gerçi giyimleri de bozdular ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dying Fetus

Dostum, moda markalarının kullandıkları malzeme, makine vb. yani saat Çin üretimi, çok kalitesizdir. 212 tlye çok güzel saat markaları var. bu saat seni götürmez, çin malı saatinin üzerine poloyu yapıştırmışlar. giyimdeki kadar kaliteli değil bunlar. gerçi giyimleri de bozdular ama.

yorumun için teşekkür ederim dostum
    kendime uygun bir saaat begenemedimg itti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zXr

quote:

Orijinalden alıntı: Dying Fetus

Dostum, moda markalarının kullandıkları malzeme, makine vb. yani saat Çin üretimi, çok kalitesizdir. 212 tlye çok güzel saat markaları var. bu saat seni götürmez, çin malı saatinin üzerine poloyu yapıştırmışlar. giyimdeki kadar kaliteli değil bunlar. gerçi giyimleri de bozdular ama.

yorumun için teşekkür ederim dostum
    kendime uygun bir saaat begenemedimg itti

bütçen ne kadar?

• 250tl civarı
    illa şu marka olacak diye bir takıntım yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: zXr

250tl civarı
    illa şu marka olacak diye bir takıntım yok

o fiyata seiko pulsar öneririm.gittigidiyor ve sahibinden.com da 200-250 tl civarı çok şık,beğenebilieceğin seiko pulsar saatler var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane HB vs Golf (Anket)
    6 yıl önce açıldı
    VW POLO mu? Ford Fiesta mı?
    8 yıl önce açıldı
    Seat İbiza mı Vw Polo mu ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.