Şimdi Ara

Polo Lounge vs Allstar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
15.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki donanımın birbirinden farkı ve comfortline'a + olarak sunduğu özellikler nedir?En dolu donanımo hangisidir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Polo Lounge vs Allstar: Farklar ve Özellikler

Volkswagen Polo'nun iki popüler modeli olan Polo Lounge ve Polo Allstar, benzer özelliklere sahip olsa da bazı önemli farklılıklar gösterirler. Bu farklılıkları inceleyerek ihtiyaçlarınıza en uygun seçimi yapabilirsiniz.

Anahtar Kelime Farkları

• Polo Allstar Comfortline Farkı: Allstar Comfortline, Lounge'dan daha yüksek bir donanım seviyesidir.
    • Polo Lounge ve Comfortline Farkı: Lounge, Comfortline'a kıyasla daha fazla standart özellik sunar.
    • Volkswagen Polo En Dolu Paketi Hangisi: Polo Lounge, Comfortline'dan daha fazla özelliğe sahip olduğu için en dolu paketidir.

Donanım Farkları

Polo Lounge:

• 16 inç alaşım jantlar
    • LED farlar
    • Deri direksiyon simidi
    • Dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi
    • Otomatik klima kontrolü

Polo Allstar:

• 15 inç alaşım jantlar
    • Halojen farlar
    • Kumaş direksiyon simidi
    • USB bağlantılı radyo
    • Manuel klima kontrolü

Polo 1.2 TSI En Dolu Paketi Hangisi?

1.2 TSI motor seçeneğiyle sunulan Polo'nun en dolu paketi Polo Lounge'dur.

Konfor ve Stil Farkları

Polo Lounge, daha fazla konfor ve stil özelliği sunar. Bunlar arasında deri direksiyon simidi, otomatik klima kontrolü ve daha büyük alaşım jantlar bulunur. Polo Allstar ise daha sportif bir görünüme sahip olup halojen farlar ve kumaş direksiyon simidi gibi özellikler içerir.

Sonuç

Polo Lounge ve Polo Allstar, her ikisi de mükemmel özellikler sunan iki popüler Polo modelidir. Lounge, daha fazla konfor ve standart özellik arıyorsanız en iyi seçimdir. Allstar ise sportif bir görünüm ve daha uygun fiyatlı bir seçenek tercih ediyorsanız daha uygundur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Allstar hakkında bilgim yok. Lounge de comf pakete göre artı donanımları aklımda kalanları sıralayım.
    Yağmur ve far sensörü.
    Ön ve arka park sensörleri. Aracın direksiyonunu çevirdiğiniz de hangi yöne gideceğini gösteriyor.
    Filmli camlar.
    Yanlış hatırlamıyorsam 16 jant (Comf. paket 15) ve bana göre daha güzel jantı var lounge paketin
    Gösterge panelinde ki ekran ve orta konsoldaki ekran daha işlevsel. Orta konsoldaki boyutu daha büyük.
    Digital ve çok işlevsel klima.
    Lounge pakette orta konsolun rengi gri. Bence çok hoş görünüyor.
    Lounge paket polonun arka stoplarının kenarları karartırmış.
    Benim gözlemlediklerim bunlar. Es geçtiğim donanımlar olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozr2pkr -- 4 Ekim 2017; 22:37:22 >
  • Polo comfort boş bir araç, lounge dolusu.

Dijital klima
    Daha büyük multimedya ekranı
    Karartılmış arka camlar
    Yan hava yastıkları
    Yağmur-far sensörü
    Otomatik kararan ayna
    Ön-arka park sensörü gibi artıları var.
  • Ben en dolu modeli Lounge olarak biliyordum.Allstar'ı görünce 2016 yılında kafam karıştı açıkcası ve aradaki farkı bulamadım.
  • unbeliviable U kullanıcısına yanıt
    Fark sadece donanım ismi, içerik aynı.
  • Lounge Allstar'dan çok daha şık öğeler içeren bir donanım bence. Özellikle jant olarak Allstar berbar fakat Lounge jantları gayet güzel.

Keşke dizellerde de Lounge donanım olsaydı..
  • Farkını net olarak bilen bir arkadaşımz varsa yazabilir mı? Ben de ıkısının arasındayım su anda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SEAT LEON FR MI DİZEL STYLE MI
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bombacimülayim kullanıcısına yanıt
    Lounge ve allstar arasındaki fark sadece jant deseni ve koltuk desenidir.Jantların ölçüsü 2 pakettede aynıdır.Onun dışında hiçbir farkları yoktur.Comforttan farkları

-Far yagmur sensörü otomatik kararan dikiz aynası
    -ön arka park sensörü ve cruise control
    -büyük dokunmatik ekran
    -dijital klima
    -arka yanlar ve arka cam karartması
    -ön sis farı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogzdrk

Lounge ve allstar arasındaki fark sadece jant deseni ve koltuk desenidir.Jantların ölçüsü 2 pakettede aynıdır.Onun dışında hiçbir farkları yoktur.Comforttan farkları

-Far yagmur sensörü otomatik kararan dikiz aynası
    -ön arka park sensörü ve cruise control
    -büyük dokunmatik ekran
    -dijital klima
    -arka yanlar ve arka cam karartması
    -ön sis farı
    Hangısını tavsiye edersınız pekı ustadım, jant cpk önemli değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bombacimülayim kullanıcısına yanıt
    İmkanınız varsa tabiki lounge veya allstar tercih edin.Üzerine opsiyon olarak cam tavanlı araç bulursanız kullanımı çok daha keyifli olur.Daha birçok opsiyon seçeneği vardı o zamanlar ama 2.elde bulmak çok zor.Bulsak bile fiyatları bi hayli yüksek oluyor.Ek bilgi olarak Lounge 2015-2016 allstar 2016-2017 yılları arasında üretildi.
  • allstar kuzenimde var. oldukça dolu bir poloydu. elektronik dijital klima filan vardı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.