Şimdi Ara

Polo GTI yağ yakma (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
192
Cevap
2
Favori
27.733
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne yağ yakması ya?! Yakmıyor yağ falan!!
  • arkadaşlar 1.4 cc den 180 hp güç alınmış. bırakın da yaksın. bu günümüz teknolojisi ile ancak bu kadar oluyor..
    Bence bu bir problem değil. Bu hacimde bu gücün tadını çıkarmak isteyenler buna katlanacak. Bu kadar..
    Ha paranız varsa yenilenen ancak vergi sebebiyle Türkiye'ye getirilmeyen 1.8 tsi 180 hp versiyonunu alır binersiniz. Olay bu..

Yağ yakma problemi yaşamak istemeyen arkadaşlar makinelerin motoru ısınmadan gaza yüklenmesinler, yağ çubuklarını kontrol etsinler..
    Ek olarak hiç yağ yakmasın isteyenlerde yazılımla nasıl beygir yükseltme oluyorsa ayarlama yapıp 150 hp 'ye falan çeksinler..
    En güzeli bu.. Polo için 150 hp gayet ideal...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 3 Ocak 2015; 2:52:52 >
  • Internetten arastirdigim kadariyla motul 300v 5w30 ile yag yakma olayini minimuma indirenler olmus, aramizda deneyen veya bilgisi olan var mi?
  • İlk sayfada yağ yatkılarından söz edenler olmuş sakın ama sakın yeni arabaya o aptal katkıları koymayın !!!!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

Yazılım ile geçiyor ise bi yazılım da siz attırın,hem 220 hp olsun hem de yağ yakmasın.

Sonra ne kadar duman o kadar randuman 5000 de 2 litre yag

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezginbur

Bmw'ler de her 10 bin kilometrede 1/4 yağ eksiltir. Normal bir şey hem turbo hem supercharger olan bir araba yağ yakar.

Valla birçok BMW sahibi oldum hiçbiri yağ yakmadı kardeş. Genelleme yapmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar yaklasik 27 aydir kullaniyorum araci 49 bin km yaptim. Yag yakmiyor diyenler yalan soyler, kullandiginiz yagin kalitesine göre her aracin yaktigi yag degisim gosteriyor. Castrol edge 5-30 varken 3-4 bin km arasi 1 litre eksiltmekteydi benim aracim. En son bakimda mobil 1 esp 5-30 deneyim dedim. Onunda castrolden pek bir farki yok. Kesin cozum almak isteyen arkadaslara önerim motul xclean 5-40 tir. Yok ben 5-30 dan vazgecmem dersenizde yine motul urunlerini deneyin. Ben hic denemedim ancak deneyip memnun kalmayanda gormedim.

• CTH degil sanirim 2012 uretimler gecmis olsun o zaman hicbir sekilde duzelmez o sorun.2013+CTH ler de sıkıntı yok

CTH=motor kodu

• StreamRolleR kullanıcısına yanıt
    Motor kodum CTH , CTH lerdede var yag yakma sikintisi , ilanlarda yaziyorlar CTH motorda yok diye yalan beyandir.

• cav'ı da, cth'si de yağ eksiltiyor. weskagan arkadaşın dediği gibi motul x-clean 5w 40 veya paraya kıyıp ester bazlı yağ olan Motul 300 V (120 TL / 2 lt) yağını kullanınca yağ eksiltmesi makul seviyelere düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 13 Mayıs 2015; 14:49:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WeskaGan

Arkadaslar yaklasik 27 aydir kullaniyorum araci 49 bin km yaptim. Yag yakmiyor diyenler yalan soyler, kullandiginiz yagin kalitesine göre her aracin yaktigi yag degisim gosteriyor. Castrol edge 5-30 varken 3-4 bin km arasi 1 litre eksiltmekteydi benim aracim. En son bakimda mobil 1 esp 5-30 deneyim dedim. Onunda castrolden pek bir farki yok. Kesin cozum almak isteyen arkadaslara önerim motul xclean 5-40 tir. Yok ben 5-30 dan vazgecmem dersenizde yine motul urunlerini deneyin. Ben hic denemedim ancak deneyip memnun kalmayanda gormedim.
    Merhaba, 60 bin bakımına serviste girdim ve elbette castrol koydular. Arabayı yeni aldım. Bakıma aldıktan 1500 km sonra girdim, girene kadar hiç yağ yakmamıştı. Girdikten 1000 km sonra 1 litreye yakın eksiltmişti çubuğa göre. Taptaze yağı döküp motul sport 5w50 koydurdum. Sizce iyi yapmış mıyım? Ayrıca üst havalandırma hortumu arızalı büyük ihtimal. Hava filtresine kadar tüm borular yağ içinde, bunu değiştirince yağ yakma sorunu düzeliyor diyorlar, fikriniz nedir?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.