1.6 Tdi DSG Polo almak niyetindeyim (aslında başka araç alacaktım ama otomatiği yok). VW bayilerinin "tok" olduğu methini bilen ve bunu geçmiş yıllarda tecrübe etmiş biri olarak, bu araç için liste fiyatından ne kadar indirim yaparlar diye sormadım. Ancak filo yada toplu indirim olarak alındığında indirim konusu farklı boyutlara giriyor. Buy nedenle 1 yada en geç 2 ay içinde bu aracı alacaklar varsa, voltronu oluşturmayı düşünüyorum. Şayet Polo da zaten forum içinde böyle bir faaliyet varsa özür, linki vermeniz durumunda oraya katılırım..
Filo da ne ne kadar indirim veriyorlar ki. Düşüncen çok iyi.
quote:
Orijinalden alıntı: cürükelma
Filo da ne ne kadar indirim veriyorlar ki. Düşüncen çok iyi.
Aslında yaklaşık bir kişi sayısı oluşmadan görüşmek istemiyorum. Sonra indirim görüşmesi etkinliğini yitiriyor. Biraz netleşirse görüşmelere başlamak niyetindeyim. Ama uzun sürmemesi gerekir. 1-2 ay da bitmeli.
Anladım da mesela kaç araba olursa filoya sokuyorlar ve ne kadar indirim oluyor. Bu konuları aydınlatırsan katılımcı bu başlıkta altında çok olur diye düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: cürükelma
Anladım da mesela kaç araba olursa filoya sokuyorlar ve ne kadar indirim oluyor. Bu konuları aydınlatırsan katılımcı bu başlıkta altında çok olur diye düşünüyorum.
Ok. Gün içinde arayıp buradan bilgilendireyim o zaman.
Yeni bişey öğrendim. Dsg lerde ESP standart değilmiş. Tüm diğer modellerde (örn:208, clio 4, yeni megane, yeni aveo) araç otomatik vites olduğunda, ESP standart veriliyor. 46500 liste fiyatı ve sis farı ile alaşım jant yok, bunu biliyodum zaten. Sis farı + alaşım jant + esp oluyor 50 bin. C sınıfı yeni megane 15 dci ve EDC şanzıman ile 49 bin olduğunu düşününce Polodan kesinlikle vazgeçtim. İsteyen arkadaşlar konuyu devralabilirler. Hoşçakalın.
quote:
Orijinalden alıntı: chips
Yeni bişey öğrendim. Dsg lerde ESP standart değilmiş. Tüm diğer modellerde (örn:208, clio 4, yeni megane, yeni aveo) araç otomatik vites olduğunda, ESP standart veriliyor. 46500 liste fiyatı ve sis farı ile alaşım jant yok, bunu biliyodum zaten. Sis farı + alaşım jant + esp oluyor 50 bin. C sınıfı yeni megane 15 dci ve EDC şanzıman ile 49 bin olduğunu düşününce Polodan kesinlikle vazgeçtim. İsteyen arkadaşlar konuyu devralabilirler. Hoşçakalın.
Polo yu 1.6 almak ve 45 bin lira vermek zaten biraz tuhaf olurdu. O fiyata Golf, yada diğer markaların benzer sınıf araçlarına bakmak daha uygun olacaktır diye düşünüyorum.
Şu an polo'nun tek alınabilecek aracı 36.000 TL'lik fiyatı ile 1.2 TDI tredline'dır.bunun dışında polo'nun diğer modellerine 40-45 bin lira verene kadar daha geniş ne dizel arabalar alınır o fiyata..biraz araştırıp farklı markalardan fiyat almak yeterli
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme