Şimdi Ara

Polislik İçin Mülakat Sınavına Girenler Ne Soruyolar ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
5.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yukarı
  • Dostum şahsen hiç girmedim polislik sınavına. Ama şöyle bir şey biliyorum, ne kadar doğru bilmem:

Bir kart çektiriyorlar sana. Kartı açıyorsun. Herhangi bir şey olabilir. Tavuk mu yumurtadan çıkar, yumurta mı tavuktan gibi de olabilir, tarihle ilgili de. Ya da günlük, güncel herhangi bir şeyle ilgili de olabilir. Amaç şu; konuşman. Diksiyonuna bakıyorlar. Nasıl düşünüyorsun ona bakıyorlar. Buradan senin psikolojin ile ilgili bir çıkarım yapıp polisliğe uygunluğunu sorguluyorlar. Hepsi bu.
  • hocam sanırsam ilk önce boyunu felan ölçüyorlar sonra yetenek sınavı var ordan geçersen sana sorular soruyorlar 1 2 tane orda türkçene bakıyorlar sakın eee ıııı felan deme salla bişeyler ama düzgün türkçeyle salla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

Dostum şahsen hiç girmedim polislik sınavına. Ama şöyle bir şey biliyorum, ne kadar doğru bilmem:

Bir kart çektiriyorlar sana. Kartı açıyorsun. Herhangi bir şey olabilir. Tavuk mu yumurtadan çıkar, yumurta mı tavuktan gibi de olabilir, tarihle ilgili de. Ya da günlük, güncel herhangi bir şeyle ilgili de olabilir. Amaç şu; konuşman. Diksiyonuna bakıyorlar. Nasıl düşünüyorsun ona bakıyorlar. Buradan senin psikolojin ile ilgili bir çıkarım yapıp polisliğe uygunluğunu sorguluyorlar. Hepsi bu.

Eyvallah hocam teşekkür ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pofeenk

hocam sanırsam ilk önce boyunu felan ölçüyorlar sonra yetenek sınavı var ordan geçersen sana sorular soruyorlar 1 2 tane orda türkçene bakıyorlar sakın eee ıııı felan deme salla bişeyler ama düzgün türkçeyle salla

Teşekkür ederim hocam
  • Arkadaşım girdi ona. Elinde üç elma var ikisini bana verdin.Bende kaç elma var? sorusunu sormuşlar.Bir tane de yorum sorusunu diyordu soruyu unuttum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenanus08

Arkadaşım girdi ona. Elinde üç elma var ikisini bana verdin.Bende kaç elma var? sorusunu sormuşlar.Bir tane de yorum sorusunu diyordu soruyu unuttum

Teşekkür ederim soruya bak ya
  • Tüm detayı ile anlatayım.
    İlk baş ygs'den 300 puan alıyorsun.(Puanlar genelde düşer biraz.Ama garanti olsun diyorsan bu puanı yap)
    Daha sonra pmyo'ya başvuruyorsun.Seni mülakata çağıracaklar.Orada 120 soruluk kişilik testi var.Amaaan yaparım deme.Gidince görürsün.
    Ondan sonra şınav,mekik vs. çekiyorsun.Daha sonra ise doktorlar senin her yerine bakıyor.Ardından başka odaya geçiyorsun.Orada diksiyona,duruşuna vs. bakıyorlar.Orayı da geçersen rütbelilerin bulunduğu odaya gidiyorsun.Orada 2 kart çektiriyor.Kartta ne çıkarsa cevaplıyorsun.Adam beğenirse seni onaylıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Face Of Melinda

Tüm detayı ile anlatayım.
    İlk baş ygs'den 300 puan alıyorsun.(Puanlar genelde düşer biraz.Ama garanti olsun diyorsan bu puanı yap)
    Daha sonra pmyo'ya başvuruyorsun.Seni mülakata çağıracaklar.Orada 120 soruluk kişilik testi var.Amaaan yaparım deme.Gidince görürsün.
    Ondan sonra şınav,mekik vs. çekiyorsun.Daha sonra ise doktorlar senin her yerine bakıyor.Ardından başka odaya geçiyorsun.Orada diksiyona,duruşuna vs. bakıyorlar.Orayı da geçersen rütbelilerin bulunduğu odaya gidiyorsun.Orada 2 kart çektiriyor.Kartta ne çıkarsa cevaplıyorsun.Adam beğenirse seni onaylıyor.

Teşekkür ederim hocam 120 soruyu adamların karşısında mı cevaplıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamer1905

quote:

Odada yazılı yapıyorlar ama mülakatta bu sorulardan sorabilirler.Ayriyeten 1. sorunun aynısını atıyorum 56. soruda tekrar sorabilirler.2'sinde de farklı işaretlediysen kapıyı gösterirler.

• Geçen sene bir tanıdık girmişti mülakata hukukla ilgili sordular dedi, onun arkadaşlarına da tarihle ilgili sormuşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birce

Geçen sene bir tanıdık girmişti mülakata hukukla ilgili sordular dedi, onun arkadaşlarına da tarihle ilgili sormuşlar.

Sağolasın hocam
  • Torpilin varsa soru bile sormazlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gamer1905

quote:

Odada yazılı yapıyorlar ama mülakatta bu sorulardan sorabilirler.Ayriyeten 1. sorunun aynısını atıyorum 56. soruda tekrar sorabilirler.2'sinde de farklı işaretlediysen kapıyı gösterirler.

evet usta dediklerin doğru bir arkadaşım girdi polislik mülakatında aynı soruyu 2 kere sormuşlar dediğiniz gibi farklı cevap verince kapıyı göstermişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: kimone

Torpilin varsa soru bile sormazlar

Usta keşke olsa fakat torpil yok şans artık
  • Torpil varsa doğrudan sınav giriş belgeni alırsın, polisin gözü tutmaz ise istediğin cevabı ver geçemezsin. O sorular ayrıca konuşmanın dügün olup olmadığına bakmak için verdiğin cevabın muazzam olmasına gerek yok 2 kere girdim
    1. Kendinizin iyi ve kötü olduğunuzu düşündüğünüz yönlerinizi söyleyin
    2. Türkiye'de kaç il var ve fiziki olarak en büyük il nedir
    Bana bunlar çıktıydı.
    Birde 2.sinde polis anlat bakalım dedi, böyle derse hemen başla işte şurdan geliyorum şu okulda okudum falan anlat.
  • babama sordum
    cinsel organına bakıyorlarmış
    koşturuyorlarmış
    şınav çektiriyorlarmış
    tvde kadın gösteriyorlarmış organın kalkmazsa bittin

not ciddiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bella Elina

babama sordum
    cinsel organına bakıyorlarmış
    koşturuyorlarmış
    şınav çektiriyorlarmış
    tvde kadın gösteriyorlarmış organın kalkmazsa bittin

not ciddiyim

girdim ben mülakata yok böyle şeyler hızlıca ve adım adım bizdeki olayı anlatıyorum.

10arlı gruplar halinde ön sağlık gibi bir olay var işte oraya gidiyorsun soyunma odasına gidip altındaki eşofmanı dizinin üstüne kadar çekiyorsun ( çarpıklık falan için ) t-shirt ya da ne var üstündekini çıkarıyorsun yani sadece alttaki eşofman kalıyor. Sonra boyunu ve kilonu ölçüyolar. kolunun iç taraflarına falan bakıyorlar işte bıçak izi falan fıstık için.

sonra spora gidiyorsun bir parkur var fiziksel bölümü mülakatın zaten bu parkurun tamamlanışının videosunu gösteriyorlar girmeden ona göre yapıyorsun. pmyo sitesinde falan vardır parkurla ilgili bilgi.

burayı da geçince soru sorma kısmı geliyor ben de şöyleydi girdim içer. 2 kişi vardı işte adını soyadını falan soruyorlar hani öyle bir iki boş muhabbet. sonra 2 kart var yani 2 deste onlardan kart çekiyorsun . bana neden polis olmak istediğim ve bir mantık sorusu çıkmıştı onları düzgünce ukalalık etmeden ( sorular saçma basit komik ne dersen öyle olabiliyor ) ciddi bir şekilde cevaplayıp çıkıyorsun.

Sonra şehrin büyüklüğüne göre bu durum değişiyor olabilir bize çıkışta belge vermişlerdi işte bu kısmı geçtiniz diye . hatırladıklarım bunlar. organına bakarlar yok şuranı ellerler yok şöyle dinle ilgili soru sorarlar falan hikaye yani inanma

not : unutmuşum bir de uzunca bir kişilik testi var kaç soru olduğunu hatırlamıyorum bilgisayar üzerinden cevaplattırmışlardı bize. yani kısa sorular anket gibi bir şey . sorulara aynı cevabı vermen isteniyor. yani aslında istemiyorlar ama testin amacı o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 11 Ocak 2013; 15:40:56 >

• Arkadaşım söyledi, 2 yıllık bölüm bitirdikten sonra 6 aylık eğitimle polis olunabiliyormu. Askerliğide kısa dönem yapıyormuşuz. Doğru mu bu ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.