Şimdi Ara

Polislik hakkında bilgi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-Her sene üni mezunları için polis başvurusu oluyor mu ?
    2-Gözlüğüm var -1.75 bu polis olmama engel teşkil eder mi ?
    3-Polis olunca saç olayı askerlerinki gibi mi ?

• yukarı
  • 1-bilmiyorum
    2-hayır etmez
    3- hayır değil
  • 1-polis ihtiyacı duyuldukca ünv mezunlarınadan yararlanılıyor
    2-gözün de sorun var ve şehit çocuğu felan değilsen hiç girmeyi deneme çünkü polislikte ortopedik kusurlar, göz sorunları ve boy en çok önem gösterilen konular, torpilim var aradan sıyrılırım diye de düşünme kesinlikle her aşamada bu konular karşına çıkar
    3-KOS veya Sivil Asayişe girersen sorun olmaz, hatta kahkul bile bırakabilirsin ama asker kadar çok sıkı disiplin olduğu da söylenemez askerin berberi var berir başına bir rütbeli kestirir emniyet teşkilatın da ise uyarı kınama en alası 1 gün maaş kesim cezası yersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: murad4433

1-polis ihtiyacı duyuldukca ünv mezunlarınadan yararlanılıyor
    2-gözün de sorun var ve şehit çocuğu felan değilsen hiç girmeyi deneme çünkü polislikte ortopedik kusurlar, göz sorunları ve boy en çok önem gösterilen konular, torpilim var aradan sıyrılırım diye de düşünme kesinlikle her aşamada bu konular karşına çıkar
    3-KOS veya Sivil Asayişe girersen sorun olmaz, hatta kahkul bile bırakabilirsin ama asker kadar çok sıkı disiplin olduğu da söylenemez askerin berberi var berir başına bir rütbeli kestirir emniyet teşkilatın da ise uyarı kınama en alası 1 gün maaş kesim cezası yersin

KOS veya Asayiş değil sadece sivil çalıştığın sürece hiçbir birimde sorun olmaz.
  • her sene oalcagını sanmıyorum
    bu sene haziran 2009 da bir alım oldu ve aralık 2008 donemleri de mevcut (6. ve 7. donem pomem)
    tahminim 2 yılda bir oluyor.
    ancak bunu için kpss ye girmen gerekiyor belli bir puanı gecmen gerek

gözdeki problem 2.00 dereceye akdar oldugunu duydum ama emin deilim

sac olayı askerdeki kadar kısa olmuyor arkadaslarım var ordan biliyorum

düzeltme : farklı konularda da elimden geldignce yardım cı olamaya calsırım. biraz bilgim var bu konularda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazacak -- 13 Eylül 2008; 22:34:25 >
  • Sivil havacılıkta bile sıfır göz şartı yok abartmayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kpss hakkında
    16 yıl önce açıldı
    Kpss hakkında
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: yarkanavci

quote:

KOS veya Asayiş değil sadece sivil çalıştığın sürece hiçbir birimde sorun olmaz.

arkadaşım kılık kıyafet yönetmeliği var bu yönetmeliğin dışında olan şubeler o birimin en üst makamın iznine tabidir onun dışındakiler kesinlikle o yönetmeliğe uymak zorundadır.

• bu seneki uni mezunları alımı da bitti onu da belirteyim...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: yarkanavci

quote:

arkadaşım kılık kıyafet yönetmeliği var bu yönetmeliğin dışında olan şubeler o birimin en üst makamın iznine tabidir onun dışındakiler kesinlikle o yönetmeliğe uymak zorundadır.

KOS la Asayiş bu yönetmeliğin dışında Terör , istihbarat içinde mi yani.Senin sölediğine göre bu mantık çıkıyor.

• yo ben aklıma gelenleri soyledim istihbaratın kılık kıyafetine de kimse takmaz ama çoğu yerde tem görevlileri yönetmeliğe tabidir (bence olmaması gerekli) ekibin yanından geçtiğinde kokusundan bile polis olduğunu anlarsın (açık hedef)
  • quote:

yo ben aklıma gelenleri soyledim istihbaratın kılık kıyafetine de kimse takmaz ama çoğu yerde tem görevlileri yönetmeliğe tabidir (bence olmaması gerekli) ekibin yanından geçtiğinde kokusundan bile polis olduğunu anlarsın (açık hedef)

• quote:

yo ben aklıma gelenleri soyledim istihbaratın kılık kıyafetine de kimse takmaz ama çoğu yerde tem görevlileri yönetmeliğe tabidir (bence olmaması gerekli) ekibin yanından geçtiğinde kokusundan bile polis olduğunu anlarsın (açık hedef) koca koca keleşler de cabası
  • Nickin dikkatimi çekti eğer kesik izleri warsa girmeyi deneme bile derim....

Disiplin askeriye kadar sıkı olmasada war saclar sivil isen hiç birşey demezler
  • @Jiletci85
    Vücudunun herhangi bir yerinde jilet izi olmamalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Turtle -- 13 Eylül 2008; 23:19:16 >
  • yok nickim öle şakasına yazdım
    ben şu anda işletme 3.sınıftayım. 2 sene var okulumdan mezun olalı şans inş böle bi imkan gelir 2 sene sonra
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.