Şimdi Ara

Andorid TV youtube oynatma hızı kayboldu acil yardım sizin Tv'de de kayboldu mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba andorid TV deki YouTube de video oynatma hızı 2 gün önce kayboldu yerine meraklısı için istatistikleri gelmiş nasıl düzelir sizin Tv'de de kayboldu mu

• Yapay Zekanın Yanıtı

Android TV'de YouTube Oynatma Hızı Seçeneği Kayboldu

"Android tv youtube oynatma hızı yok" veya "smart tv youtube oynatma hızı" gibi aramalar yapıyorsanız, yalnız değilsiniz. Son zamanlarda, bazı Android TV kullanıcıları YouTube uygulamasında oynatma hızını ayarlama seçeneğinin eksik olduğunu fark etti.

Bu sorun "mi box youtube oynatma hızı" veya "televizyonda youtube oynatma hızı" gibi çeşitli cihazları etkiliyor. Kullanıcılar artık oynatma hızını yavaşlatma, hızlandırma veya normal hıza ayarlama seçeneğine sahip değiller.

Bu sorunun nedeni henüz tam olarak bilinmemektedir, ancak Google'ın uygulamayı güncellemesinden kaynaklandığı düşünülmektedir. Bazı kullanıcılar, uygulamayı en son sürüme güncelledikten sonra sorunun oluştuğunu bildirdi.

YouTube uygulamasında oynatma hızı seçeneğinin olmaması, kullanıcılar için rahatsız edici olabilir. İnsanlar videoları kendi tercih ettikleri hızda izlemek isteyebilirler ve bu seçeneğin kaldırılması deneyimi olumsuz yönde etkileyebilir.

Şu anda, bu soruna kalıcı bir çözüm bulunmamaktadır. Ancak kullanıcıların uygulamayı kaldırıp yeniden yüklemeyi denemesi önerilir. Bazı durumlarda bu sorunu çözebilir.

Google'ın sorunun farkında olduğu ve bir çözüm üzerinde çalıştığına inanılıyor. Bu arada, kullanıcılar oynatma hızını ayarlama seçeneğinin geri getirilmesini beklemek zorunda kalabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ?
  • Aynı şekilde bizim de dün kayboldu Philips televizyonumuz, sizin markasi ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umayto

Aynı şekilde bizim de dün kayboldu Philips televizyonumuz, sizin markasi ne?
    Benim Regal andorid TV. Demek 1 Mart ta tüm marka andorid TV lerde kalktı
  • Nasıl yaparlar bunu olamaz böyle bi sey kabullenemiyorum. Umarım geçicidir 😔

• İnşallah
  • mi box hala gözükmüyor oynatma hızı, alışmışız 1,25x, 1,50x içimi bayıyor normal oynatma hızı, nasıl düzelecek bu?

• Sony tv de hala hız değişmiyor. Düzelen var mı?
  • Mi Stick'te de gitti kaç ay oldu gelmiyor. Nasıl çözebiliriz?
  • Bu konu çok tartışılmıyor da, birçok kişi için çok ciddi bir sorun halbuki. Var mı geçici çözüm felan
  • Çözüm yok mu hala, arada sırada geliyor geri gidiyor.
    TCL Kullanıcısıyım.
  • Çözümü var mı veya düzelen?
  • Çözümü hala yok mu bunun ?
  • gündemde kalmalı, youtube video oynatma hızı android TV'lerde ayarlanamıyor, çözüm varsa bekliyorum

• Mi box 4s te youtube hızlandırma yok neden kısıtlıyorlar.

Premium u iptal edip kaçak mı izleyelim nedir dertleri anlamak mümkün değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.