Şimdi Ara

Polisi solluyorlar, polis ses bile cikarmiyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Nedir bu Turkiyedeki durum boyle, gecen yaz Bursada otobuste gidiyoruz otobus soforu polisi bi soladi otobusle azim acik kaldi, kuzenime baktim o orali bile degil ne demek istedigimi bile anlamadi, ben se ona polisi nasil gecti diye bakiyorum. Aksam gene makas show videolarina bakiyorum ilk once bi VW Caddy, adam polisi yaninda son surat geciyor hemde zig-zag makas yaparak polisin umurunda degil. Sonra devam ettim video izlemeye bi 520d ye rasladim makas yaparken Civic ve Subaruya karsi, Bmw polise selektor yapip sag tarafindan geciyor polisin umurunda degil, bunu burda (Bulgaristanda) yapsan polise degil selektor cakmak polis 30 lan giderken sen 40 lan gec hemen yersin cezayi...

Turkiyede acaba bu trafik aksamasi diye mi bisey demiyor polisler boyle olaylara ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AgeraR -- 1 Nisan 2012; 13:23:21 >

• keşke türkçe yazsaydın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

keşke türkçe yazsaydın

• Tr'de şerit kültürü olmadığı için gerektiği yerde makası destekliyorum.Trafiğe çıktığımda en az bir kez makas atmak durumunda kalıyorum ne yazık ki...Adam solu kapamış ne selektör dinliyor ne korna...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

keşke türkçe yazsaydın

sinoplu forever.
  • polis napsın.. geçen bi cooper s makaslaya makaslaya geldi, duraksadı. polis connect ile kovalıyormuş meğersem,ara kapanınca bi daha başladı minici
  • quote:

Orijinalden alıntı: rallier_61

polis napsın.. geçen bi cooper s makaslaya makaslaya geldi, duraksadı. polis connect ile kovalıyormuş meğersem,ara kapanınca bi daha başladı minici

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polis Beni Bulur mu?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bulgar polisi genelde rüsveti sever

80lik yolda 70 gitsen bile 100 ün üzerinde oldugunu söyler, cakar cezayi..Her yaz bu böyledir, ALLAH
    SILA yolunda bulunan vatandaslarimizin yardimcisi olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: AgeraR

S.A. beyler,

Nedir bu Turkiyedeki durum boyle, gecen yaz Bursada otobuste gidiyoruz otobus soforu polisi bi soladi otobusle azim acik kaldi, kuzenime baktim o orali bile degil ne demek istedigimi bile anlamadi, ben se ona polisi nasil gecti diye bakiyorum. Aksam gene makas show videolarina bakiyorum ilk once bi VW Caddy, adam polisi yaninda son surat geciyor hemde zig-zag makas yaparak polisin umurunda degil. Sonra devam ettim video izlemeye bi 520d ye rasladim makas yaparken Civic ve Subaruya karsi, Bmw polise selektor yapip sag tarafindan geciyor polisin umurunda degil, bunu burda (Bulgaristanda) yapsan polise degil selektor cakmak polis 30 lan giderken sen 40 lan gec hemen yersin cezayi...

Turkiyede acaba bu trafik aksamasi diye mi bisey demiyor polisler boyle olaylara ?

Polis 30km/h süratle gidiyor diye yanından 40km/h ile dahi geçmeyeceksek vay halimize. Trafikte sizin zihniyette 4-5 kişi olsa önde bir polis gidiyor olsa arkada konvoy olur sanıyorum. Sol şeritte malın teki düşük hızda trafiği tıkarsa bazen istemeyerekte olsa makasa girebiliyoruz ayrıca polis düşük hızda giderken kontrol için etrafa bakıyorsa sollamadan önce selektör yaparım veya sol tıkalı sağından geçeceksem de aynı şekilde selektör yapabilirim bunda olumsuz bir durum yok.

• 7-8 sene önce bulgaristandan geçerken polis durdursada durmazdık basar giderdik. heriflerin altında lada, ne telsiz, ne de bişey vardı ihbar edecek şimdi tabi almanyadan çıkma opeller felan var yiyosa kaç
  • Evet polis onde giderken arkada konvoy oluyor ve evet bana da oyle ceza yazacaklardi 50 ile giderken bana adam diyor 90 kilometre ile gidiyorsun yazicam cezani diyor, sonra verdim 20 ser leva rusvet kurtuldum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobbdeep

7-8 sene önce bulgaristandan geçerken polis durdursada durmazdık basar giderdik. heriflerin altında lada, ne telsiz, ne de bişey vardı ihbar edecek şimdi tabi almanyadan çıkma opeller felan var yiyosa kaç

• polisi başka işler için görevlendirdikleri için onlarla uğraşmıyor
  • konu Bulgar birde polis olunca size ( Almanyadan ) baska bir animi anlatmak isterim.

Yol iki serit , solda eski kasa mercedes jeep ( Bulgar plaka ) , sagda alman polis arabasi...
    ikiside ayni tempoda ilerliyor. Virajda Bulgar araci bir anda polisin seridine daldi ( tabiki istemeyerek ), polis sadece
    frene girdi ardindan hemen yanina yaklasarak bir - iki saniye aracin icine bakti . hepsi o.

genel bakimda Almanyada durup dururken kimse polise ayak yapamaz, heleki sollamaya cesaret edemez
  • polis durdursa sürgün yer türkiyede

çekiciler bile aynı yerde hatalı park etmiş

mercedes ve toyora var

gidiyor toyotayı çekiyor, mercedes i bırakıyor

arkası kalınsa işimden olmiyim diye
  • iyide arkadaşım ne var bunda benim daha ehliyetim yok ama solladıklarım normal arabalardan daha çok polisler inadına yapıyorum babama kızıp ama adamlar kafasını bile çevirmiyo ( kızmamın sebebi yaşım geldiği halde ehliyete yazdırmaması notlarımı bahane edip ) polisin genel işi değil zaten öyle durumlar adamların psikolojisine kalmış öyle yaparsın bakmazlar hızını hafif azaltırsın ne ayaksın sen diye durdurup kontrole alırlar öyle bi yer burası garip . . .
  • Polisi sollamanin nesi garip?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.