Şimdi Ara

Polise destek verdim diye babamdan azar işittim ! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
3
Favori
4.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: heybitch

Bu olayda polisin yargılanmasındaki mantığı anlayamıyorum. Harbiden küfürü hakedicek polis var adam akıllı mesleğini yapan polis de.

Şimdi bu fotoğrafların 2 sine aynı yargıda bulunmak doğru mu ?

Polise destek verdim diye babamdan azar işittim !

Ne yapalım arkadaş eleştirirken polislerin sicil numaralarını mı söyleyelim Protestocuların içinde de eylemin gerçek amacından uzak provakatörler vardı ama maşallah tüm eylemciler marjinal,komünist,anarşist,ideolojik meselesi olan kişiler gibi anlatılıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: RAQAR

quote:

Orijinalden alıntı: HTRK

vay be bundan bir kaç ay önce deselerdi böyle böyle olacak hayatta inanmazdım.
    meğersem natonun çizdiği harita doğruymuş. önce arap baharı libya , mısır , suriye derken bazı kişiler sıranın Türkiye'de olduğunu söylüyordu bundan aylar önce , meğer haklılarmış...

bugün polisimize destek olmak amacıyla profil resmimi polis arması yaptım. babam bunu görmüş ve beni azarlardı vay efendim neden yapmışım da küfür mü yemek istiyormuşum...

yanlış anlamayın kendisi ülkücü miliyetçi birisidir. keza bende öyle.

ama hangi ülkücülük , miliyetçilik raconunda polis düşmanlığı yazar ? bize ne oluyor böyle ? önce polisi askerle sonra polisi halkla.. yayılan bu komunizm virüsü bir an önce temizlenmesi gerek yoksa bizim libyadan , mısırdan , suriyeden bir farkımız olmayacak.

asıl koyan nedir biliyor musunuz ? polisten yana olduğumuz için bazı kesimler tarafından hain gözüyle bakılmamız ! ne kadar komik bir durum. ama öyle...

birader sonuna kadar halkısın ama bizim milletimiz cahil bende ülkücüyüm biz 80 den sonra neyin ne olduğunu anladık anlaşılan bazı kesimler anlamamış tabi o yıllarda asıl zulum bize yapıldı.Bu ülkede demokrasi var verirsin oyunu oturusun şimdi ne olacak, diyelim ki chp iktidar oldu bu seferde aynı şeyleri sağcılar yapacak ve bu kısır döngü ilelebet devam edecek(saydı duymayı öğrenmemiz lazım) bize demokrasi fazla, haa ne lazım diye sorarsan orayı bende bilmiyorum, ama şunu belirtiyim orda bu gün taksimi,beşiktaşı vs. o hale getirenler gözümde teroristtir şehitler öldüğü zaman bu kadar tepki yoktu, ama şunu çok iyi biliyorum bi seçim olsun yine akp kazanacak muhaletfetler değişmediği sürece akp iktidarda millet akpye zorunluluktan oy veriyor biraz araştırsanız anlarsınız

Hocam sen muhalafet ederken CHP'yi değil de MHP'yi yorumla bence bir ülkücü olarak..Hem ülkücü olup hemde muhalafet yetersiz derken CHP'den örnek vermek pek samimi değil..MHP'yi de kastediyorsan bile daha net vurgulamalısın bence..Ayrıca demokrasi demek medenice protesto edebilmek demektir,ilk 2 gün bu yapıldı ama polis gelip içine etti resmen insanları sokaklara döktü..Hatta Taksime çıkıp protestolara katılan MHP'li gruba bile jopla ve biber gazıyla saldırdı..O kitlenin içinde terörist diyebileceğim tek grup provakatör olanlardır ki onlara karşıda herkes birbirini uyardı sosyal medya üzerinden..

• quote:

iyi hoş diyorsunuzda tüm suçlu yorganı çaldıran nasrettin hoca mı ? hırsızın hiç mi suçu yok ?

yani göstericiler sütten çıkmış ak kaşık , polisler durup dururken geldi gaz sıktı , olaylar büyüdü... bu mu yani ? peki buna kim inanır ?

polis sonuçta emirkulu. çek emri geldiyse göstericilere çekilin emri vermek zorunda. onlarda inada bindirince işi , halk polise düşman kesildi !

şimdi ;

1) bazı polisler sert müdahele etti diye tüm polis teşkilatını suçlamak da ne demek ?

2) polisler canları sıkıldı diye mi müdahale etti ? yoksa görevleri icabı mı ?

3) yarın öbürgün Allah korusun , göstericiler ya da başkaları tarafından ananıza bacınıza tecavüz etseler yahut öldürseler yahut evinizi soysalar yine koşa koşa (bugün küfür ettiğiniz) kuruma gitmeyecek misiniz ?

benim demek istediğim bu olaylardan tüm polisler , polis teşkilatımız suçlu sayılmamalı. işte o yüzden polisimize karşı desteğimiz...

Peki insanlar zararsız halde parkta otururken neden "çek emri" verilir bunu sorguladın mı hiç? Neden insanlar anayasal protesto haklarını kullanamıyorlar ne zararı var bunun? İŞte bunları sorgulayamadığınız için yani sizde sorumlu ve haklarını bilen birer vatandaş olamadığınız için bir şeyler hep eksik bu ülkede..Bu ülke sizin de ülkeniz,haklarınızı bilin polis dedi diye gitmek-kalkmak-yaptığınız işi bırakmak zorunda değilsiniz..Polis evinize çat kapı gelse ve "arama yapacağız" dese içeri almama hakkına sahipsiniz arama emri ile gelmek zorunda..İşte bu tarz anayasal ve kanuni haklarınızı bilin ve koruyun aksi halde polis devleti olur çıkarız..Rahmetli dedem emniyet amiriydi,polise yabancı değilim ama boyun da eğmem hakkımı yedirtmem onun amiri keyfi olarak emir veriyor diye..

• quote:

vay be bundan bir kaç ay önce deselerdi böyle böyle olacak hayatta inanmazdım.
    meğersem natonun çizdiği harita doğruymuş. önce arap baharı libya , mısır , suriye derken bazı kişiler sıranın Türkiye'de olduğunu söylüyordu bundan aylar önce , meğer haklılarmış...

bugün polisimize destek olmak amacıyla profil resmimi polis arması yaptım. babam bunu görmüş ve beni azarlardı vay efendim neden yapmışım da küfür mü yemek istiyormuşum...

yanlış anlamayın kendisi ülkücü miliyetçi birisidir. keza bende öyle.

ama hangi ülkücülük , miliyetçilik raconunda polis düşmanlığı yazar ? bize ne oluyor böyle ? önce polisi askerle sonra polisi halkla.. yayılan bu komunizm virüsü bir an önce temizlenmesi gerek yoksa bizim libyadan , mısırdan , suriyeden bir farkımız olmayacak.

asıl koyan nedir biliyor musunuz ? polisten yana olduğumuz için bazı kesimler tarafından hain gözüyle bakılmamız ! ne kadar komik bir durum. ama öyle...

helal be at gözlüğü takmamış birisiyle karşılaşmak sevindirici ülkücülerin bu oyuna gelmemesi sevindirici.

YÜRÜYÜN BE BOZKURTLAR NE KADAR İKTİDARI SEVMESENİZDE SİZ BU ÜLKEYİ SEVİYORSUNUZ.HELAL OLSUN

• quote:

iyi hoş diyorsunuzda tüm suçlu yorganı çaldıran nasrettin hoca mı ? hırsızın hiç mi suçu yok ?

yani göstericiler sütten çıkmış ak kaşık , polisler durup dururken geldi gaz sıktı , olaylar büyüdü... bu mu yani ? peki buna kim inanır ?

polis sonuçta emirkulu. çek emri geldiyse göstericilere çekilin emri vermek zorunda. onlarda inada bindirince işi , halk polise düşman kesildi !

şimdi ;

1) bazı polisler sert müdahele etti diye tüm polis teşkilatını suçlamak da ne demek ?

2) polisler canları sıkıldı diye mi müdahale etti ? yoksa görevleri icabı mı ?

3) yarın öbürgün Allah korusun , göstericiler ya da başkaları tarafından ananıza bacınıza tecavüz etseler yahut öldürseler yahut evinizi soysalar yine koşa koşa (bugün küfür ettiğiniz) kuruma gitmeyecek misiniz ?

benim demek istediğim bu olaylardan tüm polisler , polis teşkilatımız suçlu sayılmamalı. işte o yüzden polisimize karşı desteğimiz...

O zaman şöyle diyeyim:
    Polisler de sütten çıkmış ak kaşık,göstericiler de durup dururken mi direniş gösterdi,olaylar büyüdü..Bu mu yani ? Bu na kim inanır?

Göstericiler de haklarını, koruyor.Binlerce polis,devlet neden halkına düşman kesildi?

Şimdi;

1) Bazı provakatör kesim sert müdahale etti diye tüm direnişçileri düşman eylemek neyin kafası?

2) Direnişçiler canı sıkldı diye mi birden ayaklandı?Yok sa kendilerini koruma amaçlı mı ?

3)Yarın öbürgün Allah korusun,evinizi polis birden bastığında anne baba kardeş demeden jopa dizseler hastanelik etseler evinizi darma dağın etseler halkın arasında direnişe katılmayacak mısın?

Tek yönlü bakma olaylara tamam mı çocuğuum.

• quote:

Bu olayda polisin yargılanmasındaki mantığı anlayamıyorum. Harbiden küfürü hakedicek polis var adam akıllı mesleğini yapan polis de.

İlk resimdeki adam sivil polis.

• quote:

ikinci fotoğraf için konuşuyorum. orda polis kendisine çivili top, taş atan, etrafı yağmalayan haine sadece tekme attıysa az bile yapmış. kafasına sıksa yeridir

• Babanın ellerinden öperim.
  • Az kaldı Suriye ye dönecek durum yazik ki ne yazik

Polis kendi halinde ki birine saldirmiyor adamlar tahrik ediyor küfür ediyor polisin müdahale etmesi için her şeyi yapıyor amac ta bu zaten

Helal olsun israil helal olsun abd

Türkiye bu tuzaga düşmez diyordum ama maalesef adamlar iyi çalışıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar milliyetciyim ayağına yatıyorsun gitseydin taksime tabi sen ordaki olayları marjinal gruplar çıkardı zanneden tiplerdensin. Ülkücülerle TKP'liler beraber girdi alana tekbir sesleri ile sen hala marjinal gruplar olay çıkartıyor diye düşün. 5. günden bahsediyoruz 5 günlük bir çatışmadan din, dil, ırk, mezhep ayrımı olmadan omuz omuza hakkını arayan insanların direnişinden.
  • quote:

1. fotoğrafta yardım edilen kişi zaten sivil polis :)

• Sonuna kadar polisin yanındayım o vatan,hainlerine yaptıkları az bile

• Burada polise laf atanlar yarın birşeyleri çalındığında paşa paşa polisi arayacaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Burada polise laf atanlar yarın birşeyleri çalındığında paşa paşa polisi arayacaklar.

Yanlıs yapanı eleştirmek yasak mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

quote:

Burada polise laf atanlar yarın birşeyleri çalındığında paşa paşa polisi arayacaklar.

Eleştirmekten çok sövmüşler.

• quote:

quote:

quote:

Malesef hak etmiyorlar desem yalan söylemiş olurum.Polis halkın değil hükümetin polisi oluyor/oldu.Tamam yukaridan verilen emri uyguluyor olabilirler ama insaf o kadar acımasızlik,zulüm edilmemeli insanlara.

• Beyler polis teşkilatı zaten hükümetin eline geçmiş durumda.Polis olmak için bile artık AK Parti'den torpil bulman lazım.Ben polisleri çok suçlamamak gerektiğini düşünüyorum onlara emir veren zaten hükümet.Ben polislerin yanında da değilim.Yaptıkları çok yanlış.Tabi hükümeti arkasına alan bir polis de istediğini yapar.Burda halkın zarar görmesinde bi suçlu varsa onlarda yönetimde olan kişilerdir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Malesef hak etmiyorlar desem yalan söylemiş olurum.Polis halkın değil hükümetin polisi oluyor/oldu.Tamam yukaridan verilen emri uyguluyor olabilirler ama insaf o kadar acımasızlik,zulüm edilmemeli insanlara.

Bu adamlar emir kulu onların yaşadığı psikolojiyi bilemez kimse , 5 gün Tomanın içinden çıkmayanlar , aç aç görev yapanlar vs. 1 Mayıs ta da bu tarz çatışmalar oldu. Sen binlerce kişiyi toplayıp polisin karşısına çıkarsan emir gereği müdahele eder. O işten ekmek kazanıyor.

• babana hürmetler, ama az bile yapmış . Evlatlıktan reddederdim ben ...
  • Zamanında milletvekili oğlu karakolda polisleri sıraya dizdiğinde de profil foton değişmiş miydi? SOR BAKALIM KENDİNE !
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.