Şimdi Ara

polis tarafından aranan suçlu filmleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar polis tarafında aranan suçlu filmleri arıyorum . hırsızlık , cinayet gibi konuları ele alan , kadrosu saglam , gerilim ve aksiyon film önerebilir misiniz ??

fazla korkunç olmasın

• Kaçış ve takip konulu arıyorsan daha iyisinin olduğunu zannetmiyorum. Gerçek hikayeden alınmış bir öykü.

• Geçmişi Olmayan Adam'da da polis tarafından aranıyordu. Adam suçlu değildi diye hatırlıyorum. Ama kovalamaca bakımından güzel bir filmdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Geçmişi Olmayan Adam'da da polis tarafından aranıyordu. Adam suçlu değildi diye hatırlıyorum. Ama kovalamaca bakımından güzel bir filmdi

• Public Enemies
  • Cinayet konulu filmler.Gerilim,kara komedi ağırlıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 1 Temmuz 2012; 18:40:02 >
  • Banliyo 13 izle derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Mutlaka izlemelisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Aksu -- 30 Haziran 2012; 17:10:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ad135

quote:

Geçmişi Olmayan Adam'da da polis tarafından aranıyordu. Adam suçlu değildi diye hatırlıyorum. Ama kovalamaca bakımından güzel bir filmdi

en iyilerimin arasına koydum . böyle bir seri daha önce neden karşıma cıkmadı sasırdım dogrusu

fevkalade

•  polis tarafından aranan suçlu filmleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Darkness TR -- 30 Haziran 2012; 21:23:11 >
  • polisiye film olarak çok bilinen filmler dışında morgan freemandan kızları öp ve örümceğin maskesi,Denzel Washingtonun kemik kolleksiyoncusu filmlerini tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkuluk -- 25 Nisan 2018; 3:42:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: morpheus71

quote:

quote:

en iyilerimin arasına koydum . böyle bir seri daha önce neden karşıma cıkmadı sasırdım dogrusu

fevkalade

Yeni mi izlediniz?

• Bunları izle tam aradığın türde.En iyileridir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

fevkalade

Yeni mi izlediniz?

evet

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

fevkalade

Yeni mi izlediniz?

evet

10/10'luk bir filmdir, kadrosu, aksiyonu, heyecanı çok sağlamdır. Film arıyorsanız eğer tavsiyemdir.

• türkçesi öldür.com sağlam filmdir. konusunu okuyunca ilgini çekeceğine eminim. ayrıca üstte adalet peşinde yi önermişler. fox ve butler oynuyor 10 numara filmdir.
  • Bourne yazılmış. Benden de Harrison Ford'lu bir başyapıt gelsin o zaman. Özellikle Max Payne hayranlarına..

•  polis tarafından aranan suçlu filmleri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.