Bildirim
Polis çevirmelerinizi anlatalım :)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: efes261
Merhaba beyler bayanlar pazar gunu as 125t scooter alıcagım. 18 yaşındayım ehliyetım yok ehliyet sınavına 2 ay sonra girebileceğim o süreç içindede motoruma alışmak istiyorum kaskımı taksam güvenlık malzemelerimi kullansam ve sürat yapmassam polisin beni çevirmesi mümkünmüdür ?
evet bu yolu kullanan kişiler yakalamışlar bir yerde duymuştum bende düşünmüştüm ama çevirmedeki polisleri çok zekibilerekmi seçiyorlar ne
-
tecrübem yoktu benim bende senin dediğin gibi yaptım kasım 18de elimde olcak ehliyet. bi buçuk aydır sürüyom polisin olduğuğu yolugörüyom direk ters yöne girip kaçıyom bu kadar basit :D -
polislerle duzgun konus sikinti olmaz. tabi guzel Turkiyemin her yerinde polisin halka bakis acisi baska
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beni çevirdiklerinde ehliyeti olan birini getir bırakalım demişlerdi. Teyzemi aradım kadın milleti hazırlanıp çıkana kadar polislerin canı sıkıldı gittiler. :D polise göre değişir. Heyecan yapma, dik konuşma ve yalan söyleme şansın varsa salar gidersin.
quote:
Orijinalden alıntı: adGloriam
Beni çevirdiklerinde ehliyeti olan birini getir bırakalım demişlerdi. Teyzemi aradım kadın milleti hazırlanıp çıkana kadar polislerin canı sıkıldı gittiler. :D polise göre değişir. Heyecan yapma, dik konuşma ve yalan söyleme şansın varsa salar gidersin.
Okurken gülesim geldi :D
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaw korkmayın bu kadar bende başta çok korktumda kaskı tak polisin genelde hep çevirme yaptığı yerler vardır ordan uzak dur polisi gördüğünde kurallara uyarak sinyal vs aşırı hız yapma çokta yavaş gitme hızını değiştirme kısaca, sakın polise bakma giderken dümdüz ilerle mümkünse sap biryerden sapınca hızlı git, çok uzaktan sana doğru gelirken gördüysen döndürmmotoru hızlıca git zamanla öğrenicen bunları
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen polise bakarsan yandın tak kası düzdüz önüne bak yokmuş gibi davran. iki kişiyseniz biriniz plakayı kapatsın :D -
kotalarını doldurmak istediklerinde öyle bir yazıyorlar ki.... akıllara zarar
17 dimde ehliyetim yoktu motorumu sürmüyordum 1 ay işe gireyim ehliyet parası biriktireyim dedim...
birgün işe geç kaldım azar işitmemek için atladım gittim motoruma herşeyim tam ama full koruma gündüz farım yanıyor egzosum standart uyuz uyuz ilerliyorum polis görsem hemen döneceğim.. lak diye önüme atlamazmı çek çek çek çek diye kaçacaktım.. köşede yunus görünce fantaziye gerek yok dedim durdum ehliyet ruhsat kimlik dedi kimliği ruhsatı verdim ehliyet yok dedim kaçarım yok lak diye yazdı cezayı yaşın tutuyor niye almıyorsun ehliyet dedi dedim memur bey durum böyle böyle alacağım çalışıyorum.. para biriktiriyorum o parayıda şimdi cezaya ödeyeceğim dedim işe geç kaldım falan fesmen kusura bakma keyfimden yazmadım düzgün adamsın cart curt konuştuk hadi git dedi.. hem işe 2 saat geç kaldım hem cezamı yedim işten çıkarıldım öylece kaldı :D
aldımmı aldım ehliyetimi bir dahada ne çevirme denk geldi ne ceza yedim
ha sağolsun polis motoru bağlamadı,ruhsat sahibine extra 250 TL ceza yazmadı ehliyetsiz adama araç vermekten.. 600 tl ehliyetsizlikten yazdı onuda gidip ödedim hemen indirimden 450'ye kapattım hesabı
-
Beni de çevirdiler ama ehliyet sormadılar sadece kimlikle yetindiler, çünkü henüz motor veya arabam yok yayaydım yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARBE -- 8 Kasım 2012; 13:57:12 >
quote:
Orijinalden alıntı: DARBE
Beni de çevirdiler ama ehliyet sormadılar sadece kimlikle yetindiler, çünkü henüz motor veya arabam yokyayaydım yani.
off yaa =) -
quote:
Orijinalden alıntı: cevo48
quote:
Orijinalden alıntı: DARBE
Beni de çevirdiler ama ehliyet sormadılar sadece kimlikle yetindiler, çünkü henüz motor veya arabam yokyayaydım yani.
off yaa =)
Alamadıkki şöyle kafamıza göre bir motor, bizim de çevirme anımız olsun.
olur zamanla dert etme önce ehliyet =) -
quote:
Orijinalden alıntı: cevo48
olur zamanla dert etme önce ehliyet =)
Başvurduk işte, çıksın diye acele etmiyoruz. -
bende haftaya motorun direksiyonuna gircem sonra hep polislerin önünden geçcem :D -
Bendede kask vardi. Tam adaya gircem 2. cikista polis.16 yasimdayim ruhsat var ehliyet yok. Baktim 2. cikista 1. den cikayim dedim polis bir bagardi gel gel diye mecbur gittim. Ehliyet rusat dedi ben kaldim.Heyecandan ruhsati da cikaramadim. Konustu falan ogut verdi sonra seni bir daha gormiyim dedi defol dedi bende allah razi olsun dedim gittim. Simdi ehliyetim var 5,6 tane cevirme gordum kimse durdurmadi.
quote:
Orijinalden alıntı: dhyegirdimkendimegeldim
Bendede kask vardi. Tam adaya gircem 2. cikista polis.16 yasimdayim ruhsat var ehliyet yok. Baktim 2. cikista 1. den cikayim dedim polis bir bagardi gel gel diye mecbur gittim. Ehliyet rusat dedi ben kaldim.Heyecandan ruhsati da cikaramadim. Konustu falan ogut verdi sonra seni bir daha gormiyim dedi defol dedi bende allah razi olsun dedim gittim. Simdi ehliyetim var 5,6 tane cevirme gordum kimse durdurmadi.
sorma hep öyle oluyo zaten :D -
fikirlerinizzi paylaştıgınız için çok teşekkur ederım :) artık bir şekılde 1 2 ay saklana saklana gideceğim :) -
Sende anlatırsın 1 - 2 ay sonra :D
bir keresinde 1 km kadar öteye gidecektim motosikletimle. kask takmamıştım. 300-500 metre kadar gittim baktım polis çevirme yapıyor. ehliyet ruhsat sigorta muayene hepsi var. baktı polis hepsi var şaşırdı zaten, çok ender çıkar evrakları tam olanı. dedi kask takmamışsın hiç ceza yedinmi önceden. dedim haklısınız memur bey hiç ceza yemedim trafik kurallarına uyarım her zaman. dedi kaskını tak devam et bundan sonra unutma kask takmayı, öncelikle sağlığın için önemli. teşekkür ettim kaskımı takıp devam ettim. araba almadan önce ehliyet alıyoruz fakat ne hikmetse motosiklet aldığımızda inatla ehliyet almamak için inat ediyoruz. yakalanıncada ehliyet parasının en az 2 katı ceza yiyoruz. yaşınız tutuyorsa mutlaka ehliyetinizi alın arkadaşlar sonuçta 1 kere alıyorsunuz ömür boyu kullanıyorsunuz. macera yaşamanın alemi yok. Allah göstermesin kaza anında haklı olsanız dahi suçlu siz oluyorsunuz.
Benzer içerikler
- motor boy hesaplama
- apartman içine motosiklet koymanın cezası
- euro 5 motor tescil sorunu
- park halindeki araca ceza yazılır mı
- honda dio kronik sorunları
- honda 50 cc
- yamaha elektrikli bisiklet
- honda cbf 125
- uçan motor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X