Bildirim
polinomlardan basit soru yardım

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Up
-
0 dır kesin
quote:
Orijinalden alıntı: tecrübe17
0 dır kesin
evet cevap 0 ama çözüm lazım :) -
px =ax +b formatında yerine koy verilenleri
Ax + b şeklinde yaz aç çıkıyor
quote:
diuonuzda ben en başta öyle yaptım çıkmıyor ordan a hem 1 hem -1 olması lazım oluo -
quote:
Orijinalden alıntı: murat0601
quote:
diuonuzda ben en başta öyle yaptım çıkmıyor ordan a hem 1 hem -1 olması lazım oluo
bende öyle çözmeyi denedim ama kafayı yedim malesef -
-
sen buna basit demişsin ama 30 dk dır ugrasıyorum çıkmadı -
-
quote:
Orijinalden alıntı: eno70
sen buna basit demişsin ama 30 dk dır ugrasıyorum çıkmadı
dostum bende uğraşıyorum basit dedim çünkü girip cevap atan adamlar trolluyor sonra geliyor bunumu çözemedin felan diye
-
-
-
anlamsız gerginsiniz . Ilk soruda ax i farketmedim o yüzden hatalı bir yol göstermiş oldum . yani soruyu çözmeden buraya bir şey yazmadım trollük yardım etmeye çalışmaksa evet trollük yaptım. Murat adlı kardeşim biraz sakin ol nedir bu asabiyet . Terket burayı falan lütfen konuşmalarımıza dikkat edelim çocukluk yaşını çoktan aştığımızı sanıyorum .
quote:
anlamsız gerginsiniz . Ilk soruda ax i farketmedim o yüzden hatalı bir yol göstermiş oldum . yani soruyu çözmeden buraya bir şey yazmadım trollük yardım etmeye çalışmaksa evet trollük yaptım. Murat adlı kardeşim biraz sakin ol nedir bu asabiyet . Terket burayı falan lütfen konuşmalarımıza dikkat edelim çocukluk yaşını çoktan aştığımızı sanıyorum .
kurunun yanında yaşta yanar misali olmuş ozaman sana dostum kusura bakma , gerginliğin sebebi bu yaşta böyle manyakça sorularla uğraşmak zorunda olmamızdan kaynaklanıyor olabilir bence dünyada eğitim sisteminin en aptalca olduğu ülkeye sahibiz maalesef yapıcak bişeyimiz yok.Bizleri bu duruma düşürenler utansın ülkede zeki aptal ayrımı diye bişey kalmadı oturup 10 saat ders çalışan aptal , zeki olan kişiyi geçip daha iyi yerlere geliyor, sonra ülkede neden farklı düşünen beyinler olmadığı aşikar , biz bu eğitim sistemiyle dahi beyinleri bile yok ediyoruz.
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X