Şimdi Ara

polinomlardan basit soru yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  polinomlardan basit soru yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: Teodosic21

up
    denedim çıkmadı bişi takipteyim

• 0 dır kesin

• quote:

Orijinalden alıntı: tecrübe17

0 dır kesin

evet cevap 0 ama çözüm lazım :)
  • px =ax +b formatında yerine koy verilenleri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ax + b şeklinde yaz aç çıkıyor

• quote:

px =ax +b formatında yerine koy verilenleri

diuonuzda ben en başta öyle yaptım çıkmıyor ordan a hem 1 hem -1 olması lazım oluo
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat0601

quote:

px =ax +b formatında yerine koy verilenleri

diuonuzda ben en başta öyle yaptım çıkmıyor ordan a hem 1 hem -1 olması lazım oluo

bende öyle çözmeyi denedim ama kafayı yedim malesef
  • hani çıkıodu yapmadan hemen çıkıyo diyorsunuz terkedin burayı yada çözümü yapın
  • Teodosic21 kullanıcısına yanıt
    sen buna basit demişsin ama 30 dk dır ugrasıyorum çıkmadı
  • Bunu cozebilecek birisi varsa eğer harbiden helal olsun sucuklu yumurta bu soru sana ekmek banıp yer, yerine koyunca gelmez yani :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teodosic21 -- 22 Nisan 2015; 13:08:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eno70

sen buna basit demişsin ama 30 dk dır ugrasıyorum çıkmadı

dostum bende uğraşıyorum basit dedim çünkü girip cevap atan adamlar trolluyor sonra geliyor bunumu çözemedin felan diye

• quote:

Bunu cozebilecek birisi varsa eğer harbiden helal olsun sucuklu yumurta bu soru sana ekmek banıp yer, yerine koyunca gelmez yani :)

çözdüm soryu gelio çözüm :D

• quote:

Bunu cozebilecek birisi varsa eğer harbiden helal olsun sucuklu yumurta bu soru sana ekmek banıp yer, yerine koyunca gelmez yani :)

inş anlaşılır

• quote:

quote:

inş anlaşılır

eline sağlık , böyle devam dostum bu soruları yapan adam sınavı 60 dkda bitirir üstüne sigara yakar hadi eyvallah. diğer soruyuda çözmen dileğiyle

• anlamsız gerginsiniz . Ilk soruda ax i farketmedim o yüzden hatalı bir yol göstermiş oldum . yani soruyu çözmeden buraya bir şey yazmadım trollük yardım etmeye çalışmaksa evet trollük yaptım. Murat adlı kardeşim biraz sakin ol nedir bu asabiyet . Terket burayı falan lütfen konuşmalarımıza dikkat edelim çocukluk yaşını çoktan aştığımızı sanıyorum .

• quote:

anlamsız gerginsiniz . Ilk soruda ax i farketmedim o yüzden hatalı bir yol göstermiş oldum . yani soruyu çözmeden buraya bir şey yazmadım trollük yardım etmeye çalışmaksa evet trollük yaptım. Murat adlı kardeşim biraz sakin ol nedir bu asabiyet . Terket burayı falan lütfen konuşmalarımıza dikkat edelim çocukluk yaşını çoktan aştığımızı sanıyorum .

kurunun yanında yaşta yanar misali olmuş ozaman sana dostum kusura bakma , gerginliğin sebebi bu yaşta böyle manyakça sorularla uğraşmak zorunda olmamızdan kaynaklanıyor olabilir bence dünyada eğitim sisteminin en aptalca olduğu ülkeye sahibiz maalesef yapıcak bişeyimiz yok.Bizleri bu duruma düşürenler utansın ülkede zeki aptal ayrımı diye bişey kalmadı oturup 10 saat ders çalışan aptal , zeki olan kişiyi geçip daha iyi yerlere geliyor, sonra ülkede neden farklı düşünen beyinler olmadığı aşikar , biz bu eğitim sistemiyle dahi beyinleri bile yok ediyoruz.

• quote:

hani çıkıodu yapmadan hemen çıkıyo diyorsunuz terkedin burayı yada çözümü yapın

terkedelim o zaman .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yucuklu Sumurta -- 22 Nisan 2015; 14:40:22 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.