Şimdi Ara

POLİNOM SORULARI YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

POLİNOM SORULARI YARDIM

POLİNOM SORULARI YARDIM

POLİNOM SORULARI YARDIM

• up
  • Konuya tekrar çalış bence sorduğun sorulardan birkaçı uç sorular değil temel sorular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edvardo -- 9 Eylül 2012; 21:03:09 >
  • cevaplarını yazsan iyi olur
  • 1. yi anlatıyorum. p(x) = nx+m ise P(x).p(x2)= n2x3+nmx2+xnm+m2 dir. n2x3+nmx2+xnm+m2=4x3+6x2+6x+9 dur n=2 m=3 p(x)=nx+m den p(x)=2x+3 olur p(1)=5 çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLieNWare1

Konuya tekrar çalış bence sorduğun sorulardan birkaçı uç sorular değil temel sorular.

kardeşim konuyu biliyorum ama bu sorular farklı özellikle ilk soru,onu yaparsan cok makbule gecer
  • quote:

Orijinalden alıntı: naylon_don

1. yi anlatıyorum. p(x) = nx+m ise P(x).p(x2)= n2x3+nmx2+xnm+m2 dir. n2x3+nmx2+xnm+m2=4x3+6x2+6x+9 dur n=2 m=3 p(x)=nx+m den p(x)=2x+3 olur p(1)=5 çıkar.

bende senin yaptıgının aynısını yaptım kardeşim ama 5 seceneklerde bile yok :D ilk sorunun cevabı -1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT MATEMATİK YARDIM
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayvan arkadas

quote:

Orijinalden alıntı: naylon_don

1. yi anlatıyorum. p(x) = nx+m ise P(x).p(x2)= n2x3+nmx2+xnm+m2 dir. n2x3+nmx2+xnm+m2=4x3+6x2+6x+9 dur n=2 m=3 p(x)=nx+m den p(x)=2x+3 olur p(1)=5 çıkar.

bende senin yaptıgının aynısını yaptım kardeşim ama 5 seceneklerde bile yok :D ilk sorunun cevabı -1

ilginç
  • 1)5
    2)-2x-3
    4)-x^2+x
    mi?

İlk soru hakkında,
    Başka bir şeyler vermiştir soruda bu şekilde her şeyi + alırsak sonuç böyle çıkıyor, başka bir şey demiştir mutlaka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi önemliadam -- 9 Eylül 2012; 21:18:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: önemliadam

1)5
    2)-2x-3
    4)-x^2+x
    mi?

İlk soru hakkında,
    Başka bir şeyler vermiştir soruda bu şekilde her şeyi + alırsak sonuç böyle çıkıyor, başka bir şey demiştir mutlaka.

kardeşim
    1: -1 olcak
    2: doğru çözmüsün anlatırmısın nasıl yaptın tebrik ederim

4: cevapların hepsi 1.dereceden x li felan ama cevap -1 bununda

1.soruya bakdım soru aynen o sekilde baska bisey yazmıyo
  • ##.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sudolfin -- 23 Mart 2016; 16:57:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.